Rejält med reklam!

Japp, håll i er för här kommer REJÄLT med reklam för egen verksamhet och inte vilket som helst – utan vår sprillans nya bok, som jag är så bubblande pirrigt stolt, nervös och glad över att äntligen hålla i mitt hand! Första exet från tryckeriet, det ÄR en väldigt speciell känsla. Händerna skakade när jag slet upp det vadderade kuvertet och…

5A1A9919 (kopia).JPG

…Höll den i min hand. Och ropade “iiiiih” av förtjusning, när jag klappade omslaget. Fånigt men helt sant. Blev så barnsligt glad. Så mycket jobb vi lagt ner på denna maxade kokbok. Nu längtar jag såklart efter att Amy ska få se den! Och mamma! Som ju debuterar som författare, vår kära mamma Helen som på riktigt är som en levande kokbok med svar på ALLT, från hur man räddar en skuren sås, en blixtsnabb kaka eller svänger ihop den drömmigt perfekta rulltårtan – eller receptet på DEN DÄR succégoda chokladtårtan, som alla alltid frågat efter. Som vi självklart nu bjuder på i nya boken.

Och den här då, detta är nämligen vår…

5A1A3559.JPG

…Citronmarinerade zucchini-sallad med valnötter, som vi körde på repeat i somras till allt gott och grillat. En typisk rätt för boken, skulle jag säga. Boken är just fylld med lättlagade, supergoda recept, som du inte kan misslyckas med – varvat med sommarminnen, personliga tankar från köksbordet och vår uppväxt, idéer på dukningar med mycket vackert blåtvitt porslin från Rörstrand, fest-tips och så vardags-hacks. Allt fotat av Lisa Höök på vårt älskade Marstrand på västkusten (har du varit där kommer du känna igen dig!) men också

5A1A4695

…Nere i Skåne, i Falsterbo. Förstås. Inte bara för att gulbetorna är magiskt goda och vackra där. Utan också för att Skåne är en så viktig del av mig, idag. Och har en sådan viktig plats i mitt hjärta.

5A1A3030

Just nu har jag en kampanj med Adlibris, som – JUST NU – har sänkt priset. När boken släpps höjs priset igen. OCH på fredag åker jag till Falun, till lagret, för att signera alla böcker som ni förhandsbeställer! Dessutom får de den först av alla.

Så unna dig en present till dig själv! Om inte annat för att testa Klas kalasbitar, som han är så stolt över att han spricker. Som alla från 0 – 99 år kan göra och gillar. Här ser ni dem, när Ernst provsmakar. Bärkakan intill? Det är (på riktigt) världens enklaste bärkaka, som jag gjort tusen gånger nere i Skåne. Receptet är perfekt för björnbär, hallon eller vinbär, eller vad du nu har i trädgården, och du har alla ingredienserna hemma…

5A1A9465

Nu ska jag klappa ihop här på kontoret och ladda inför morgondagens firande. För imorgon är det nämligen åtta år sedan min värld aldrig skulle bli sig lik igen. Då blev jag nämligen mamma till Marianne.

Kommentera gärna! Och jag blir så glad om du vill klicka hem en bok, första boken vi satsat på helt själva så VARJE ex betyder så mycket!

36 reaktioner till “Rejält med reklam!

 1. Hej Ebba
  Bokat kokboken på Adlibris📒. Gläder mig till alla recept som ska lagas med härlig inspiration från er 👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳🧚‍♂️
  Vänligen
  Mia

  Skickat från min iPhone

 2. Vad glad jag är att jag beställde boken redan förra gången(?) du skrev om den. Ser verkligen fram mot att få bläddra i den och naturligtvis laga ur den.

 3. Har beställt boken nu! Längtar tills den kommer, så man får börja läsa och laga nåt ur den! Tack Ebba! Kram 😉👏

   1. Beställt! 🙌 längtar så tills jag får prova något av recepten! 🌸💕🌸

 4. Beställt☺️
  Ska bli så kul att prova alla recept 😍
  Kram o lycka till

 5. Klickade precis hem ett ex🤩 Ser jätte fin ut, spännande!
  Härligt att du är på benen igen🙌🏻

 6. Åhh så inspirerad jag blir! Ser verkligen fram emot alla recept och kan verkligen tänka mig att jag kommer laga massa av recepten till familjen i sommar 😊 Har redan klickat hem den och längtar efter att bläddra… Använder vissa recept från Små stunder regelbundet och inspireras av andra då och då..

 7. Jag beställde den! Men för oss som bor i Finland så var det inget specialpris.
  Hoppas den är signerad i varje fall, det skulle vara fint tycker jag.
  Ser fram emot att läsa, baka och koka.
  /Maria

 8. Nu har jag beställt din bok från Adlibris. Jag älskade den förra kokboken så väntar jag med spänning på den nya. Ha en skön vår och njut av små stunder av lugn när de infinner sig.
  Hälsning Anna

 9. Också beställt! Ser fram emot den.
  Önskar fortfarande hitta ett ex av. Sommar med systrarna von Sydow! Är det någon som vet vart man kan få tag på ett så Skriv gärna det här.

 10. Stort grattis Ebba, boken ser helt fantastisk! Har önskat mig den i påskägget, håller tummarna för ett platt påskägg i år med andra ord! 🙂

 11. Hej Grymma vackra Ebba,
  Jag förhandsbokade boken i höstas men jag hoppas så innerligt att jag ändå får den signerad.
  Ha en toppen dag och va rädd om dig. Kramar från soligt Göteborg 🙂

 12. Har beställt och väntar med spänning 🙂 Alla era andra böcker är så inspirerande och håller hög klass! Vilken inspirationskälla du är.

 13. Det låter som en så himla bra och inspirerande bok att även jag, som är ”novisen vid spisen”, vill ha den! Jag har m a o beställt och ser nu mycket fram emot att bläddra, inspireras, frestas och att laga något gott. Kommer den möjligen ut som ebok också?

 14. Beställd!
  Ser fram emot att laga mig igenom era recept!
  Sitter här med min 8-dagar gamla 3:a på armen och har känt igen mig så när jag läst hur du längtade efter ett tredje barn. För mig var det en kamp, då min man inte var med på banan, och tanken på aldrig mer barn var så fruktansvärt sorglig. Men efter många många samtal och lika många tårar så sa han, vi kör, och nu sitter vi här otroligt tacksamma och löjligt förälskade i vår lilla dotter. Frågan är bara om hon är en Agnes eller en Ebba..

 15. Försöker beställa boken som ser så trevlig ut. Det står ”fraktfritt för privatpersoner” men det tillkommer ändå 25 kr när jag klickar på Till kassan. Christina

 16. Klart jag klickat hem ett ex. !!
  Ska bli spännande att testa ALLA recepten.
  Har besökt Marstrand, flera gånger, och bott på näset, så det ska bli härligt att få se alla bilderna också.

 17. Hej! Kan man kopa den har boken i USA? eller kan den skickas hit? Alskar alla sommar recept!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.