Säker stil

TÄVLINGSVILLKOR för Säker stil – se längre ner!

Vad är Säker stil? Säker stil grundades av Emilia de Poret och Ebba Kleberg von Sydow, 2015. Med tre bästsäljande stilböcker i ryggen, så finns Säker stil idag på flera plattformar. En digital plattform för stil, kläder och mode som guidar kvinnor och tjejer till att hitta just SIN säkra stil. Om att hitta klädsjälvförtroende, att bli sitt bästa jag och att få ordning på stilen och garderoben – en gång för alla. Varje torsdag kommer ett nytt avsnitt av Säker stil-podden som du hör via Acast, eller överallt där poddar finns.

Kan man boka er för en föreläsning, om att hitta sin stil? Absolut, vi har olika varianter på “Säker stil Talks”, exempelvis trendföreläsning om 30 minuter, 60 minuter, alternativt att man bokar en trendkväll, eller trendfrukost för inspiration, stiltips och knep för att bygga den perfekta garderoben.

Samarbeten / förfrågningar? Hör av dig till Säker stils agent och affärsansvarig, Ida Bergfeldt, på: [email protected]

sakerstilpodden

Tävlingar arrangeras av Säker stil. Anställda hos Säker stil liksom deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingarna. Tävlingar sponsras eller administreras inte på något sätt av Facebook, vilket bl.a. innebär att tävlingsbidragen mottas och hanteras av Säker stil AB.

För att delta i tävlingar som kräver åldergräns måste såväl du som dina deltagande vänner ha fyllt 18 år.

Om tävlingen kräver det, så måste du även ha ett öppet Instagram-konto för att vi ska kunna se ditt tävlingsbidrag.

Juryn består av representanter från Säker stil samt eventuell partner till tävlingen. Urvalskriterierna är motiveringen till varför du vill vinna, samt det bidrag som juryn bedömer håller högst kreativ höjd, och juryns val kan ej överklagas.

Vinnare kontaktas via direktmeddelande (på Facebook eller Instagram) eller via mail med vidare information.

Säker stil ansvarar inte i något avseende för tävlingsbidrag som är stötande eller på annat sätt olämpliga, eller som innehåller brott mot tillämplig lag. Varje tävlande ansvarar själv för eventuell bilder som hen laddar upp i samband med tävlingar och garanterar att hen själv äger rättigheterna till sitt tävlingsbidrag.

Säker stil förbehåller sig rätten att ta bort allt material som på något sätt utgör eller kan befaras göra intrång i tredje mans immateriella rättigheter, eller på något sätt är olagligt.

Säker stil förbehåller sig rätten att diskvalificera tävlande som inte följer tävlingsvillkor.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.