Victoria – och ett viktigt (stilsäkert) rosa meddelande

Missade EN viktig look i det kungliga fredagsgodiset, den förtjänar dock ett eget inlägg. För du vet vilket månad vi är inne i? Bra. Bra! Vi släpper dessutom en EXTRAPODD idag för att verkligen påminna om oktobers bästa accessoar: Det rosa bandet. Så enkelt, så viktigt, varje krona gör skillnad. Vem bär du ditt band för? Emilia blir rörd och berättar om sitt allra svåraste sång-uppdrag och när hon slängde av sig skorna på scen. Sedan tipsar vi dessutom om vad du absolut inte får missa i modeväg i en späckad lista. Ja, som så ofta i Säker stil-podden, en rosa bladning av det som är viktigt i livet – OCH i garderoben.

Apropå rosa! Blev så glad över att de kronprinsessans härliga helrosa look i veckan:

För tolfte året i rad är ju kronprinsessan beskyddare av Rosa bandet-kampanjen som pågår under hela oktober. Rosa Bandet-kampanjen pågår under oktober månad och syftar till att finansiera cancerforskning, sprida kunskap om cancer och väcka opinion. Pengarna delas sedan ut till de bästa forskningsprojekten i nationell konkurrens, oavsett cancerform.

Alla kan vi alltså vara med och bidra, genom ett rosa band och (eller) genom att göra ett lite mer rosa val, under oktober månad, hos de aktörer som är med och stöttar. Som exempelvis Interflora som ju jag samarbetar med, där du bidrar med 30 kronor genom att skicka någon av de “rosa-märkta” buketterna. Ja, det finns ju många – och alla kan vi göra något litet. Givetvis inte bara nu i oktober, utan alla månader och dagar om året men ändå är det rätt fantastiskt med den rosa kraft som sveper över oss just de här veckorna.

Foto: Jonas Ekströmer / TT

KOMMENTERA GÄRNA!

En reaktion till “Victoria – och ett viktigt (stilsäkert) rosa meddelande

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.