Att man ändå (NÄSTAN) alltid hinner?!

/ Betalt samarbete med Skånemejerier och BARA Yoghurt /

Gomorron! Jag är väldigt glad över att fortsätta mitt samarbete med Skånemejerier och deras krämiga, fruktigt goda BARA Yoghurt (favoriten här hemma är smaken Hallon & jordgubb) och bjuder härmed in till en helt vanlig vardagsmorgon hemma hos oss:

Fascinerar mig ibland, att man nästan ändå alltid – på någon vänster – hinner. Vi kommer iväg. Trots allt. Barnen till skolan, Ernst till sin förskola, Johan och jag till jobbet. Ibland till och med riktigt harmoniskt. Trots “Vaaar är mina gympabyxor”, “Meeera yoghurt”, “Min tandborste är borta” och ganska många “Jag ska bara…”. Apropå det magiska ordet bara – så är just BARA Yoghurt en himla bra ingrediens i vår morgon. Harmoni för mig är när barnen sitter uppradade på kökspallarna med varsin skål yoghurt, som alla gillar. Såååå. Skönt.

BARA Yoghurt-favoriten här hemma just nu är som sagt den med solmogna hallon och jordgubbar, utan tillsatt socker eller tillsatser. Men även Mango & passion är en bubblare, den gillar Klas. Och jag!  Alla Skånemejeriers BARA Yoghurt är gjorda på svensk mjölk från gårdar i södra Sverige och kanske sitter det i mitt huvud, men jag tycker jag faktiskt att det smakar Skåne.

PS. Sedan lanseringen av Skånemejeriers BARA Yoghurt Frukt & Bär har BARA-familjen utökats med fler smaker. Nu finns BARA också som A-fil, Vaniljyoghurt och laktosfritt alternativ, tummen upp för det!

KOMMENTERA GÄRNA!

13 reaktioner till “Att man ändå (NÄSTAN) alltid hinner?!

 1. När det kommer till yoghurt så köper jag BARA dem med hallonsmak – solklar favorit!
  Ska absolut ta mig till affären för att testa denna också! Kul att testa nytt!

 2. Min favorityoghurt! Men nu har båda mina mataffärer (Willys och Ica Kvantum på Lidingö) tagit bort den ur sitt sortiment. Så tråkigt. Är övertygad om att vaniljyoghurten skulle bli min nya favorit annars.

  1. Ville kanske inte sälja en yoghurt som vunnit pris för årets matbluff!

 3. Åh, älskar BARA och framförallt hallon/jordgubb men måste testa nyheterna! Så kul, heja BARA och Skånemejerier!!

   1. Haha, känns som fejk-kommentarer här uppe. Hur ofta får du direkt tre kommentarer ”som bara älskar Skånemejeriernas yoghurt” och diskuterar de olika smakerna.

    Lol.

   2. Tess: Det är de definitivt ja. Väldigt uppenbart utifrån hur de är skrivna. Tjejer (i Säker stil-gruppen), om ni ska skriva era egna kommentarer, gör det åtminstone lite mer smooth.

 4. Nu har detta inget med det här inlägget att göra, men ramlade in på Eccos sidor och måste säga att WOW vad bra du gör den kampanjen. Blev sugen att själv köpa ett par Ecco. Du lyckas skapa coolhetsfaktor där, vilket Ecco enligt mig saknat (inget riktigt ord men du fattar 😅). Vill bara säga det.
  Ditt hårda arbete men samtidigt ärliga sätt att prata om livet (nu syftar jag på podden) inspirerar otroligt. Du är en fantastisk förebild.

  Kram: Elin, en följare från Finland.

 5. Känns väldigt fel att göra reklam för något som vi nit pris för ”årets matbluff”.

 6. Vilken underbar film, så mycket igenkänning från våra morgnar 😂 Du gör dig jättebra (även) i det mediet med din värme och humor.

 7. Håller med, verkligen så härlig och fin film! 😃Mer av det röstar jag🤗Roligt med en blandning av proffsiga inlägg med reklam och såhär mer avslappnat ibland. Kändes ändå under kontroll och att ni hann. Skönt att alla gillar den.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.