Vad ger dig energi?

Samarbete med @cliniquesverige #findmyid – foto Lisa Höök /

Superglad över mitt samarbete med Clinique, inte minst då min hud mår bättre än nånsin med deras produkter i badrumsskåpet. Och jag vill ju att DU också ska testa nya, grymma Clinique ID-hudvården! Så, vi kör en tävling där TIO (!) lyckliga vinnare får ett härligt kit hem

Såhär enkelt tävlar du: Vad ger dig extra energi just nu? Kanske är det fem djupa andetag? Joggingturen? En kopp te? En powerwalk? En stund på telefon med kompisen som alltid lyssnar? Ja, det finns INGA fel svar förstås! Superkort motivering räcker.

Du är med och tävlar genom att kommentera här nedan, och berätta VAD som ger dig extra energi vardagen. Följ sedan mig @ebbavonsydow och @cliniquesverige på Instagram. Klart!

OBS, du vinner inte exakt det på bilden. Detta är några av mina Clinique-favoriter just nu. Jag kör på gula, krämigare varianten som bas med det aktiva orange koncentratet, för glow och – yes – energi! Älskar denna kombo. Och givetvis fritt från parabener, ftalater och parfym.

Tävlingen pågår t.o.m. 8 maj, här samt på min Instagram. Bästa bidrag utses av jury från Clinique och kan ej överklagas. Tio vinnare utses, meddelas här i bloggen 9 maj 2019. Läs tävlingsvillkor här. Lycka till!

Clinique och Ebba von Sydow

Vad eller vem ger dig extra energi i vardagen? Kommentera NU – så har du chans att bli en av tio glada vinnare!

938 reaktioner till “Vad ger dig energi?

 1. Hej!
  Det som ger mig extra energi just nu är att jag kan springa igen efter att under två års tid ha haft så ont i knät. Blev opererad i mars och nu i slutet av april har jag kunnat börja jogga igen. Som jag har längtat, känns helt fantastiskt. Är så lycklig!

  1. Får just nu välbehövlig extra energi efter en tur till stallet där man insuperhäst dofter och känner lena mular mot kinden. DET är ren lycka❤️!

   1. En god natts sömn & sen en lång frukost en ledig dag som sen ger mig tid till en skön power walk eller cykelrunda. Sen mår jag bra i både kropp och själ 😊

   2. Det som just nu ger mig energi är tyvärr mina pollenallergimediciner och längtan till vårt stora USA-äventyr i sommar!

   3. Jag får extra energi av mina underbara barnbarn och efter ett svettigt träningspass .

   4. Min energi kommer tveklöst från min sons skratt!

   5. Nu tankar jag energi av små som stora händelser i vardagen. Att jag såg flera stora knoppar som snart slår ut i vårt nyplanterade Magnoliaträd, av löpturen som blev kort men som blev av, doften av nybakat bröd och när barnen är sams 😊💕

   6. Lugna kvällspromenader längs sjöstigen där jag bor ger mig extra energi just nu! Så skönt med de ljusa kvällarna!

   7. Är gravid i vecka 34 och energin börjar minska rejält.. Ett bad ute i spabadet i solen med iskallt bubbelvatten som dricka ger mig mindre ont och energi att fortsätta dagen!

  2. Jag får energi av mitt jobb! Jag har nyligen bytt jobb och äntligen fått ett jobb inom mitt utbildningsområde och får en sådan energikick av att vistas runt mina kollegor som brinner för vad de gör. Jag har ganska nyligen fått diagnosen rosacea och mina kollegor har verkligen visat att de inte bryr sig om hur jag ser ut. Jag använder idag Clinique redness solution och det hade varit spännande att få testa Clinique ID för känslig hud.

   1. Det som ger mig energi i vardagen är min underbara man, kärleken från mina barn. Även mina underbara kollegor, tillsammans ger vi och får energi av varandra. Det skrattas, funderas, byts tankar och skapar roliga stunder.
    Det som er en liten extra boost är havet, känslan när man tittar ut och ser havet som en spegel.

  3. Att fredag efter jobbet åka till min vrå av världen, fjälbacka gå in i förtältet och sätta mig, dea ett djupt andetag, låta axlarna sjunka ned och bara våga göra ingenting

   1. Jag får energi av mitt jobb.. Jag jobbar som lärare i förskolan. Att dagligen få ta del av barnens tankar och funderingar. Jag brinner för digitalitet med demokratisk utgångspunkt och tycker det ger mig energi för att fortsätta med det värdefulla arbete jag gör.

  4. Morgonsol ett par timmar i solstoloch att få vara med barnbarnen ger mycket energi har 5 st alla i tonåren några timmar i gymmet och sist ett besök hos fotvården sen går man på moln och är full av energi

  5. Att ha den där halvtimmen för mig själv på morgonen med en kopp kaffe eller ett glas kall apelsinjuice. Innan familjen vaknar, innan stressen över plötsliga friluftsdagar, badväskor som glömt packas, att favorittröjan ligger i tvätten osv… Allra mest energi fångas om det är en sommarmorgon och jag kan tassa ut på uteplatsen på baksidan och njuta av solen samtidigt!

  6. Att samlas på kvällen hela familjen efter dagens jobb, skola, aktiviteter och möten. Att äta tillsammans och att alla få gå igenom SIN dag. Barnen är mellan 8-10 år men tänker att börjar vi prat om allt när de är små, blir det lättare att våra säga allt när de blir större. Vi skrattar eller gråter ihop och ens mammahjärtat bli påfyllt under tiden!

   1. Sommarmorgon med en kopp kaffe i trädgården.
    Tänka och planera livet .
    Just nu vänta på en ny familjemedlem som kommer till sommar❤️🙏🏼

  7. Jag har presis haft min 39’onde födelsedag, og har bestemt att det kommande året skal jag fokusera på allt som gjör mig glad, familj, träning, venner, och inte minst välmående i alla dess former, inkl god hudvård. Mitt år 39 skal bli det mest fantastiska so far!

  8. Jag får extra energi av att ligge nergosad min utesäng på altanen och bara titta på himlen och höra fåglarna vårkvittra. Vardagslycka!

  9. Trots stress och fullspäckat schema, ställer jag klockan på 06.30 och prioriterar en lång härlig frukost på Pom och Flora med kollegorna – det ger mig energi!

  10. Jag älskar att diskutera och samtala med olika människor, om allt. Det ger mig energi och förhoppningsvis ger jag också energi till andra. Det här året har hitills krävt mer energi än jag fått tillbaka och det hoppas jag se en förändring i. Med 2 ungdomar hemma (en blivande student och en som slutar grundskolan) så förstår du att energidepåerna börjar sina något. Hoppas på tur 💙

  11. För första gången någonsin i mitt liv ger jobbet mig energi. Det är oerhört skönt att äntligen ha landat i vad just jag vill göra och inte vad andra förväntar sig av mig.

   1. Löprunda under bokars skira bladverk med en matta av vitsippor, det gör att det spritter i kroppen.

 2. Min lilla 13 månaders blomma som springer genom maskrosor och tusenskönor, hela tiden på vippen att snubbla och ramla men kvillrande av skratt i hela kroppen!

  1. Efter joggingrundan, fylld av energi för att jag gjorde det och att det är gjort. 🙂

  1. Promenad med en ljudbok i öronen. Älskar att våren är här, det ger sån energi att se allt vakna till liv igen.

 3. Jag får en extra kick av att sitta vid havet och njuta av friheten

  1. Den ljusgröna naturen och tankarna på vad sommaren kan komma att bjuda på ger mig extra energi.

 4. Att ljuset och de ljusa, underbara kvällarna äntligen är här! Energin och lusten att ta en välbehövlig kvällspromenad finns plötsligt.

 5. Stämmer datumet?
  En stunds vila på balkongen och titta på när svanparet bygger sitt bo och idag kom ett ägg som nu vaktas av båda föräldrarna som avlöser varandra livet går vidare även i djurvärlden
  Underbart att se.

 6. Hej Ebba och Clinique!
  Just nu i mammaledigheten får jag extra energi av att gå ut och gå. Hög fart och få lyssna på lilla dottern som pratar för sig själv. Men även att få ta en löptur på kvällskvisten är underbart med en avslutande långdusch!

 7. Jag får extra energi i vardagen just nu genom att träna i naturen, en löprunda, powerwalk eller cykeltur, bara känslan av frisk luft, rörelse och fågelkvitter gör mig fylld av energi och lycka 🙂

 8. Dagens sms med en liten film från yngsta barnbarnet snart 3 år som förklarar för mig vad hon vill jag ska göra. – en tröja till dockan , komma och hälsa på eller baka. Nya uppdrag varje dag

 9. Extra energi får jag av Säketstil podde på min poddenad (promenad med podd i öronen) i den skånska bokskogen.

 10. Inte för att fjäska, men jag får härlig energi av ett riktigt maffigt “kungligt fredagsgodis” här i bloggen. Att drömma sig bort en stund till glans och glamour, för att sedan dimpa ner i den ack så härliga vardagen igen. 😊

 11. Att få hem er nya härliga kokbok ihop med ett annat gäng böcker, det njuter jag av!

 12. Vilket härligt kit från Clinique du lottar ut Ebba 😍 lugn yoga och egentid på fredagar ger mig ny kraft och energi efter en arbetsvecka 🧘‍♀️🌸🌸

 13. Något som ger mig extra energi just nu är att boka in träffar med mina vänner och middagar med min man. Att ha något att se fram emot och att njuta av. Det kan vara en lunch, en AW, SPA-behandling och så vidare. Också längtan till sommarens semester ger mig energi.

 14. Naturen – alla fantastiska dofter och nygröna nyanser. En stund varje dag där jag tankar naturens kraft har gjort den här våren till min mest energifyllda på flera år 🌿🙏🏼

 15. Naturen – alla fantastiska dofter och ljusgröna nyanser. En stund varje dag där jag tankar naturens kraft har gjort detta till den mest energifyllda våren på länge 🙏🏼🌿

 16. Jag får energi just nu av att få plocka en bukett vildvuxna vårblommor och sätta på köksbordet!

 17. Gos av dottern när man kommer hem från jobbet eller direkt på morgonen! Finns inget bättre!

 18. Efter en tung period boosta mig själv inifrån med positiva budskap/ord jag får till mig via kloka människor samt att vårda mitt yttre med meditativ träning och sköna produkter, kläder och accessoarer som jag gillar och känner mig fin i. Så försöker jag bli mitt bästa jag just nu💕.

 19. Min familj såklart! Träning med bra musik, fågelkvitter och frisk luft, sol som värmer.
  Guldkant i livet som musikaler, hotellvistelser och resor ger energi att längta efter något kul!

 20. Att stanna upp och ta in vårens ankomst – det är lyx!

 21. Energin kommer från balans mellan chill med min 11-veckors gosboll och att blåsa igenom kroppen med hårdträning i vårsolen (längtade hela graviditeten efter detta).

  1. Jag får energi av att veta att jag snart, till sommaren, kommer få byta arbetsort till samma stad som där jag bor och därmed sluta veckopendla! Det har varit bra för karriären, men väldigt slitigt både på min egen ork och på alla relationer, både med kompisar och partner. Ser SÅ mycket fram emot att bara kunna boka in en AW eller en promenad mitt i veckan med en vän igen, det har jag saknat under de här åren då jag bara varit hemma på helgerna!

 22. Frisk luft och solljus! Känns som hela kroppen och sinnet bara öppnat upp sig och skriker JAAAAA. Älskat vintern, så det blir en liten chock varje år att jag ändå blir så förbannat glad över våren.

 23. Att snusa min lille 1 månadersbebis i nacken ger mig extra energi och då spelar det ingen roll att han håller mig vaken, eller inte lika stor roll iaf;)

 24. När jag hämtar på förskolan och dottern ropar “Mamma!” och kommer springande över gården 💕

  1. Mina pilates pass. Egen tid. Fokus på andningen ❤️

 25. Om jag någon gång är i fas med mig själv dvs har hunnit det jag satte mig för, hur lite det än är

 26. Löpning eller cykling med fina vänner en tidig vårmorgon 🏃🏼‍♀️ Hinner prata om allt och ändå hemma till frukost med familjen ❤️

 27. Jag får extra energi av barnbarnsskratt och lindade armar om min hals som säger mommo

 28. Du och Emilia. Er pod i öronen på väg till jobbet, när jag städar, under en kvällspromenad. Det är avkoppling och samtidigt tanka energi för mig. Så tack!

 29. Just nu!
  Blev jag jätteglad för ett handskrivet brev från en av mina äldsta vänner från Norge📩🕊

  Skickat från min iPhone

 30. Mina tre underbara barnbarn. Ger energi och kärlek, tacksam att man fått denna gåva.

  1. Barnbarnet, som jag hade gett upp hoppet om att få, ger mig ofattbart mycket energi. Efter en eftermiddag med honom finns inga problem, inga negativa tankar eller grubblerier. Enbart varm och positiv enegi. Älskar honom såå.

 31. Jag får energi av all grönska som slår ut just nu, av solen och värmen såklart, men framförallt när jag ser vårkänslor i barnen som självmant springer och leker ute i trädgården istället för att plocka fram i-pads och telefoner. Energi och vårkänslor som smittar av dig!

 32. försöker klara mig med endast vänster hand, eftersom jag har fått handledsfraktur i förrgår.
  37 år och högerhänt ..dessutom kirurg 🙂 lär mig allt på nytt: sminka, tvätta håret, äta, jobba, you name it.
  känns konstigt, men är peppad. Nya utmaningar varje minut. Dessutom fortsätter jobba heltid. Opererar inte, det är lugnt 😉

 33. Just nu får jag energi från mina underbara kollegor, som gör jobbdagarna roliga trots kaos!

 34. Som höggravid och passerat BF är det inte mycket som ger energi just nu. Men solen och vårvärmen ger definitivt visst boost till att orka med dagen. Och självklart de härliga sparkarna, som att lillen infirån ger mig en “spark i baken” 🙂

 35. Att det blir så varmt så jag slipper strumpor. Både svåra att ta på och att ta av när man är åldersrik som jag.

 36. Ljuset! Och att färgerna kommer tillbaka som min sexåriga son säger😍

 37. Att blunda, sitta i min favoritfåtölj och lyssna på någon medicinpodd! Byter bana mitt i livet med små barn. Effektiv egentid! Kram o tack för härlig blogg

 38. Jag får energi av träningen! Hur trött och stressad jag än är så försöker jag prioritera träning då jag vet att det ger mig 100 gånger tillbaka i energi🌟

 39. Det ger mig energi att ligga med lillan på studsmattan och blicka upp i dom nyutslagna almarnas kronverk och bara vara helt tysta ihop tills hon börjar sjunga på Emil i Lönneberga. Det ger mig energi att äta choklad och få prata med min mamma i telefon. Det ger mig energi att tänka på hur jag ska piffa upp altanen och att ta ett första glimrande dopp i det blå!

 40. Det som ger mig mest energie just nu är en riktigt härlig kram från mina barn eller sambo, ni vet en sådan där regäl kram💕Haft det mycket på jobbet på sistone och då behöver jag dessa kramar för att få lite ny energie. Hade verkligen behövt lite mer glow känner jag⭐️

 41. Alla mina 4:a barn, min man ger mig energi. Att lägga tid på mina intressen , träna regelbundet batteriladdning! Massor av skratt både i jobbet, familjen och vänner. Nya utmaningar, nya projekt. Eller bara pilla bort ogräs i landet.

 42. Jag laddar energi i naturen med kameran i högsta hugg och min hund bredvid❤

 43. Efter att ha legat sjuk i hög feber och hisklig halsont sedan fredags förra veckan fick jag idag första tecknet på att sjukdomen håller på att vända. Det gav mig extra energi idag😊

 44. Idag är jag beräknad med mitt andra barn och energin känns utom räckhåll. Allt gör ont och kroppen känns tung.
  Min bästa energikälla just nu är målbilden. Se mina älskade barn träffas för första gången. Kanske en blyg klapp på kinden eller kanske till och med en kram? Den målbilden fyller mig med så pass mycket energi som krävs för att orka hela vägen, snart är lillebror här <3

 45. Jag får energi av att ta micropauser, stänga in mig i sovrummet med stängd dörr och scrolla mina flöden (precis det jag gör just nu) så får mannen ta hand om barn o hem för en stund❤️

 46. Att se hur det växer för var gång jag går in i mitt växthus! Underbar energikick.

 47. Det som ger mig extra energi just nu är att krypa upp i soffan när barnen är nattade och äta GLASS! Ännu bättre om min man är borta på kvällen och jag får äta glassen helt själv. Ja, inte den bästa energin egentligen, men helt klart det näst bästa för en trött småbarnsmamma som dessutom ammar en bebis och helt enkelt inte orkar så mycket mer.

  1. Att bara ute i naturen med familjen! Finns inget härligare än en vitsipps-skog på våren tillsammans med de man älskar.

 48. Hej fina Ebba!
  Läser alltid din blogg-imponerad av allt du hinner/orkar med. Var rädd om dig, vi har detta enda liv.
  Energi för mig kan vara att bläddra , njuta och inspireras av din nya bok. Dock besviken när jag kommer till sidor som är suddiga, oläsliga.
  Glad valborg!

 49. Efter en himla massa sjukor där yngsta tjejen senaste månaden haft såväl lunginflammation som halsfluss och öroninflammation så satt vi nyss ute i vårsolen i huset på Gotland och blåste såpbubblor. Det gav glädje, energi och en känsla av att nu vänder det!

 50. Med två små barn går livet i ett rasande tempo. Men att för så bara en minut blunda och lyfta ansiktet mot vårsolen, det ger mig energi

 51. Energin flödar när jag är med mina härliga vänner, strosar på stan och sitter i solen. När jag ser min son komma gående på vår gata och när jag njuter av en kopp kaffe på altanen. När ljuset kommer på våren mår jag som bäst!

  1. Som chef över 250 medarbetare och just blivit utsatt av grymt orättvis härskarteknik av 60 årig manlig chefskollega söker jag kraft i ett glas bubbel med min jämställda make och våra 3 underbara kids! 💕 #girlboss

 52. Att få ta en dusch när min sambo kommer hem och tar över myset med vår 3 månader gamla son.

 53. Jag får energi av mitt jobb. Vi startade som hobbyverksamhet i höstas och nu omvandlar vi till AB, har anställda och gör det roligaste vi någonsin gjort. Allt för att vi uppfann en tjänst. Hurra!

 54. Solen, havet och fåglarna! Att jag får vakna utan väckarklocka och dricka mitt kaffe på trappan!💕

 55. Som förskollärare så ger barnen mig 10 av 10 gånger extra energi i vardagen. De kan säga något eller göra något som får mig att bara stanna upp asgarva. Barnen påminner mig ständigt om att vara i nuet, vilket de 1-2 åringar jag hänger med är fenomenala på!

 56. Som förskollärare så ger barnen mig 10 av 10 gånger den där extra energin i vardagen. De kan säga eller göra något som får mig att stanna upp och bara asgarva. Barnen påminner mig ständigt att vara i nuet vilket de 1-2 åringar jag är med nu är fenomenal på!

 57. Ljusa fina vår/sommarkvällar och möjligheterna som öppnar sig med det!

 58. Jag har blivit headhuntad! Omg!
  Och vattkopporna är väääldigt snart över. Perfekta kombon.

 59. Att ställa väckarklockan 30 min tidigare för att då hinna promenera till jobbet och få en välbehövlig andningspaus mellan en morgon med småbarn och en jobbdag i högt tempo. Vårsolen och alla vackra träd som blommar gör det än mer njutbart.

 60. Det jag längtat efter hela vintern – att få ge mig ut på vattnet på min stand up paddle board. Den perfekta kombinationen av träning och meditation i vår vackra natur. Att glida ut på vattnet som är helt spegelblankt äŕ magiskt och ren och skär lycka!

 61. Extra energi får jag av naturen nu, har just varit vid havet utanför Sölvesborg och även gått i den ljuvliga nyss utslagna bokskogen och sett ett hav av vitsippor. Livet när det är som bäst.
  Kram

 62. Chiball-passen som ger lugn, styrka och glädje till kroppen. Samt att se vårat hus växa fram, längtar så otroligt mycket efter ett stort kök och en trädgård igen! Wiiihoo 🙂

 63. Jag får lite extra energi när min sjuka dotter orkar skratta åt storebroderns upptåg eller säga ”ka ka ka” när gårdskatten spatserar över gårdsplan.

 64. Lite extra vardagsenergi får jag på kvällarna efter 21:30 när yngsta barnet har somnat. Då stänger jag sovrumsdörren, sätter på mig myskläder och lägger mig i sängen med MIN padda. Sätter på ett avsnitt av en riktigt bra serie på Netflix, SVT play eller VIa play. Sen boostar jag för att orka med morgondagen. Underbart! Finns inget bättre!

 65. Att hinna med en löprunda efter jobbet nu när det fortfarande är ljust ute, sedan bums krypa ner i soffan bredvid min andra hälft med en bit choklad. Balans :))

 66. Att vakna av sonens mysiga kramar och frågan ”är det morgon nu” ”kom mamma, vi sätter oss på trappan och myser”

  Sätter på kaffet. Tar fram sonens pawpatrol mugg samt solbrillorna. Sätter oss på trappa, med jackorna och morgontofflorna på. Tittar på daggen, lyssnar på fåglarna. Tar tre djupa andetag. Katten lägger sig bredvid. Dricker kaffet i lugn och ro medan sonen gosar…

  I wish 🤪 men det förstnämnda ger mig så mycket energi och på trappan sitter vi – i ca tio sekunder…men det räcker, de små stunderna som jag lärt mig av dig.

 67. Vad som ger mig energi är när jag kan gå på jumping pass på gymmet. Inget får mig att bli så glad som att stå på studsmattan och köra ett pass

 68. Får min energiboost just nu av att på tåget till och från jobbet (22 min enkel resa) varje dag på lyssna på serien Familjearvet av Torill Thorup. Sååååå bra!!! Detta är 44 mycket viktiga återhämtningsminuter för mig i vardagens ekorrhjul, som jag visserligen älskar, av jobb och familjeliv.

 69. Extra energi i vardagen får jag av min syster. Hon, 6, och jag, 21, och nu för tillfället när jag skriver examensarbete och har möjlighet att spendera mycket tid i föräldrahemmet, är det hon som får mig att orka lite mer. Hon som får mig att skratta trots att jag egentligen inte orkar. Hon som är orsaken till att livet är så bra, för stressen lindras när hon kryper upp i famnen.

 70. Havet och stranden i Frösakull utanför Halmstad. Regn eller solsken, havet ger mig alltid åtminstone lite ro i själen. Inget rensar så bra i röriga tankar som en blåsig strandpromenad.

 71. Får extra energi av att i lugn och ro pyssla med min trädgård, fixa och se hur allt gror!

 72. Min bästaste Syster Yster Sara ger mej sån toppenenergi just nu. Hon peppar mej å jag peppar henne å vi ger järnet och tränar ihop. Har jag en dag då jag inte känner för träning så får hon mej att bita ihop å köra, som jag mår sååå bra av. Bäst av allt är att vi ska på vår allra första träningsresa ihop där vi ska ge varann massa skön energi.

 73. En kort promenad ner till havet, känna sanden mot huden och vattnet sippra mellan tårna. Det ger kraft, återhämtning och ny energi. Blicken mot Kullaberg och vyn ut över vattnet är magiskt!

 74. När min 4-åriga son säger att han är kär i mig 😍❤️

 75. En god kopp chaite och en bit god choklad i soffan ger mig både energi och avkoppling.

 76. Av att läsa sitta i huset vårt och läsa, i trädgården vid studsmattan, intill min fina man. Lugn o ro känna mig nära min familj men ute på äventyr i en bok!

 77. Måndagar och springa Trail, det ger energi! Att vara ute nu våren och springa på slingriga stigar i skogen. I Umeå är det även en del snö kvar vilket gör turen än mer spännande och delvis blöt/ lerig. Att komma hem efter en sådan tur, blöt, lerig men med ett stort leende.

 78. Att få stå i fårstallet o se alla lammen köra sitt lammrace runt i halmen. Vilken glädje o sådan energi. Räcker för resten av dagen.😊👍🐑🐑🐑🐑

 79. Min mamma ger mig extra energi som prioriterar att vara med sina två barnbarn ofta och som 1-2 gånger i veckan passar barnen så att jag har en chans att ta mig till gymmet för egentid. Lyssnar på podd på vägen, tänker tacksamma tankar mot min mamma.. sen tränar jag med härlig musik och efteråt tar jag en dusch. Det tar aldrig mer än 1.5h, men det är veckans fina stund där jag får ett avbrott från mammaledigheten och bara kan vara jag för en stund. Efter duschen smörjer jag alltid in mig, Moisture Surge är favorit för ansiktet.. självklart hoppas jag vinna nyheter från Clinique!

 80. Gymmet och vår härliga tränare Hampus grymma Shape express som han kör på bästa gymmet ett par dagar i veckan ger mig grymt mycket energi! Känner mig så lycklig och energifylld på väg därifrån och dagarna efter kommer den härliga träningsvärken 💪🏼

 81. Ljuset ger mig energi. Riktigt kraftfullt och synligt för andra. Jag blir gladare, mer energisk och jag tror faktiskt jag blir gladare också.
  Ljuset ger lust till umgänge med vänner, till att städa, träna och laga mat.
  Jag har ett riktigt roligt meningsfullt arbete året runt och ljus ger mig goda idéer och tankar att utvecklas
  Ljuset gör att livet återkommer i naturen och allt i min lilla trädgård växer. Jag sätter händerna i jorden och ogräset och får än mer energi.
  Så ljuset det vackra och alltid så efterlängtat ger mig energi

 82. Mitt dagliga yoga pass och att börja dagen med varmt citron vatten med ingefära är bootsen som håller mig igång.

 83. Att få vara i naturen och njuta av våren som ger sig till känns mer och mer varje dag – det ger mig energi och lugn på samma gång! Så imorgon blir det en tur ut i vitsippebacken med barnen och fikakorgen! Lyxigt och härligt 🙂

 84. Att sätta sig intill husväggen och låta solen värma upp hela mig inombords eller
  att jogga en runda i duggregn med peppig musik i lurarna.
  Att kittla mina barn tills de kiknar av skratt eller att fuldansa i köket till favoritlåtar på högsta volym.
  Det är några saker som ger mig energi i vardagen!

 85. Nattning! Lite oväntat, men från att ha varit lite mer som en kamp kan jag äntligen slappna av och njuta av nattningsmyset med fyraåring och sexåring. Närheten ger energi och de somnar hyfsat fort.

 86. Vanligtvis så är en mysjogg i skogen ihop med en härlig podd, speciellt nu på våren så ger skogsluften och solen en riktigt energipåslag. Men i tider när sömnen är dålig och det är stressigt på jobbet så finns inget bättre än att öppna balkongdörren och lägga mig i soffan och bara blunda några minuter.

 87. Jag skulle verkligen behöva den där energin, och den skulle jag få genom att få sova en Heeeel natt, utan napp i sättningar och välling värmning.

 88. En långpromenad i naturen som exploaterar mer och mer för varje dag, och gärna med en bra pod i lurarna.🤗

 89. Mina tio (ja det blir knappast längre med två småbarn) minuter i badrummet varje morgon. Får jag göra mig klar ifred så har jag energi till allt möjligt kaos resten av dagen.

 90. Det som ger mig energi just nu, mitt i småbarnsåren under föräldraledighet med min minsta av tre är att då och då komma iväg och göra något för mig själv. Av olika anledningar drar jag i det mesta hemma och att få komma iväg en liten stund, på en promenad, en fika med syrran eller en middag med en vän är som en gåva just nu! Det ger mig ny energi för flera veckor 😊

 91. Definitivt att gå en runda i lilla trädgården och se vad som vuxit för varje dag nu. Blir så innerligt glad för varje liten knopp som sen slår ut!

 92. Varje dag tänker jag på att göra saker som ger mig energi och det är olika dag från dag vad son ger energi. Ibland är det min man, ett samtal elr kram från honom. Ibland är det min son, hans skratt, kramar, lukt & sällskap. Ibland samtal med vänner. Oftast är det nog träning. Ibland att unna mig något fint elr spa. Ibland att boka resor, elr allmänt planera så jag har något att se fram emot. Ibland att laga mat elr baka.

 93. Jag hittar energin på en kvällslogg i min ensamhet, skogen eller långs med vattnet. Och när jag kommer hem väntar dust och god middag. I det enkla… =)

 94. Jag tar några djupa andetag och tänker på allt fint jag har i mitt liv.

 95. För fem månader sedan fick jag min andra dotter och är så oerhört trött på grund av bebis som inte vill sova på natten. Så det som ger mig extra energi (när det verkligen inte känns som att jag har någon) är att lyssna på ljudbok eller springa i skogen i vårsolen.

 96. Att sitta i soffan med mina tonårskillar och vara lycklig över att de fortfarande gillar att hänga med sin mamma!

 97. En kvällstur på Getterön i Varberg är sanslös underbar, framför allt i solnedgången😎

 98. Att ha ett par sköna skor! Stressar runt i vardagen, skulle behöva några extra timmar på dygnet och är runt lite här och var varje dag! Då är det fantastiskt skönt att inte ha dåliga skor på fötterna. Har lyckats hitta sköna, snygga skor som bär mig genom dagen. Det ger energi, för usch för att ha ont i fötterna…

 99. Att pyssla och gräva i trädgården – idag planterade jag tomat plantorna, klippte gräset och köpte rosen buskar. Ikväll somnar jag trött men fylld av ny energi !

 100. När sonen, tre år, och jag sitter på trappan i solen och han lutar sig mot mig och säger; Mamma, vad bra vi har det här i solen.
  Guld.

 101. Min lilla trädgård! Älskar att se att tulpan- och andra blomlökar som jag och barnen satte i höst komma upp. Plommonträdet som blommar och mjukt grönt gräs under barfota lena små barnfötter.

 102. Vårsolen och min familj är det som ger mig energi i väntan på sommaren!🌞😀

 103. Att bli starkare och starkare på gymmet!! Gör mig så glad!! 😊

  1. Att äntligen ha vågat ta steget att hoppa av en fast tjänst och satsa på mitt eget företag😊👍! Ger mig så mycket positiv energi och kreativitet!

 104. För att det är ljusare ute!! Trots pollenallergi ☺️☀️💕

 105. Jag får energi av att orka gå upp efter läggning av de två små så jag får lite ensamtid (kärestetid) i soffan om det också är en dag där en joggingtur hinns med så är det👌👌👌

 106. Det som ger mig energi är när jag varje morgon på väg till jobbet på min cykel kommer fram till den del av cykelvägen som följer vår vackla älv. Jag ser soluppgången, den blanka älven och känner ett lugn. Sitter på cykeln, njuter och ler
  Då uppskattar jag livet och känner att jag kan klara av vad som helst!

 107. jag får energi av att det är ljust ute och man får gå utan strumpor i skorna . och när jag susar fram i cykel och får solen i ögonen i vårt vackra Stockholm 🚲

 108. Jag har ju VÄRLDENS BÄSTA kollegor på flygbolaget BRA……dom ger mig massor med energi
  Älskar er❤

 109. Under vinter mörka månader blev jag seg och grå som ett trött batteri. Men fantastisk som moder natur är kom min älskade sol tillbaka och värmer utifrån och in-laddar mig med energi som inget annat kan! Man ska inte underskatta vad en stund i solen kan göra för kropp och humör. Sunny times!

 110. En stund utan barn och måsten. Kanske lyssna på en ljudbok eller er podd och en kopp nykokt kaffe.

 111. Att få greja och ordna i trädgården, skapa nytt, vårda ger både harmoni och energi! Så även tid med barnen där inga andra måsten kommer i vägen. En tacksam gåva som skapar stor tacksamhet och energi till livet!

 112. En promenad i naturen när solen ler mot mig. En vandring utan måsten och med solstrålar som värmer mot min kind.

 113. Det som ger mig extra energi i vardagen just nu är ljuset! Att dricka sin första kopp tidigt på morgonen och se ljuset och våren där ute! 🙂

 114. En promenad med bra musik i öronen, solen helst i ansiktet! Efter det en kaffe hemma på altanen. Härligt!

 115. Ljuset är detsamma ger mig mest energi så här på våren, eller att gåen promenad och se på våra vårblommor
  Snödroppar vitsippor blåsippor tussilago, då vet man att det finns hopp,underbart.
  Samt se allahärliga bilder som Ebba har i sin instagram,och lilla Ernst som galloperat genom livet.
  Eva-britt Sundkvist

 116. Jag får energi när jag ger mig ut på ett löppass i naturen eller ströva runt i ett änge med vårblommor och plocka kajp . Så hem och laga soppa.

 117. Jag älskar att vara ute nu när det är ljust! Det ger mig verkligen en kick att kunna ta min hund i kopplet när klockan är 20- någonting och gå ut, utan att vandra i beckmörker! Heja vårljuset säger jag!

 118. Varma sommarkvällar på altanen med en kopp te och fina samtal om allt och inget ger mig så mycket energi!

 119. Min kör ger mig otroligt mycket engergiboch glädje! Började sjunga för nästan två år sedan efter att jag hamnat i någon slags förlossningsdepp med barn nr 2. Insåg att jag behövde komma ut och göra något för mig själv. Jag har alltid älskat att sjunga, men det var helt klart lite läskigt när jag gick till första repet. Nu är jag helt fast! Det är så himla roligt och jag är alltid på strålande humör på måndagar för jag vet att det är kör på kvällen 😊

 120. Min bästa vän och jag bor 35 mil från varandra och jag saknar så att ha henne nära. Men nu har vi börjat boka in promenader då vi ringer varandra. Mycket roligare att gå med sällskap även om det är på distans. Bästa sättet att få mer energi till kropp och knopp!

  1. För sju år sedan flyttade jag 22 mil till min stora kärlek, det bästa jag har gjort, men det betydde också att jag flyttade från en av mina närmsta vänner.. Livet kom emellan och vi ses sällan nu. MEN nu planerar vi en helg ihop och det ger mig il-längtan i hela kroppen och massor av energi!

   1. Hej!
    Jag som tragiskt för snart fem år sedan förlorade min dotter har för första gången denna vår känt lite hopp och fått lite framtidstro. Våren och ljuset har nog betydelse, men jag har på något vis som jag inte förstår insett att det inte hjälper att älta och vara avundsjuk. Man måste trots sorgen och saknaden se framåt och minnas det som har varit och njuta av det som är i nutid.

 121. Det som ger mig extra energi i vardagen just nu är helt klart mina dagliga promenader med min 9 veckor gamla son i vagnen!😍 Det blir ju inte alltid så mycket sömn på nätterna så då är promenader i vårsolen perfekt för att tanka på med lite ny energi!😃☀️

 122. Ljuset! Och att få upptäcka världen genom min 1,5 åriga sons ögon❤️

 123. Jag landar och samlar ny energi efter hektiska dagar, på min älskade balkong.🌸 Fågelkvittret, den friska luften och blommorna ger mig ny kraft!💫

 124. Powerwalk i det härliga vårvädret med en bra ljudbok i öronen.

 125. Efter 1år av behandling och operationer äntligen funnit lyckan och styrka i mig själv igen.
  Morgonen är min primetime som börjar bäst med en pw och Säker stil i lurarna förstås, det om något Ger energi ❤️

 126. Cykelturen till jobbet. Att kunna vara ute med barnen och cykla & gunga när jag kommer hem från jobbet på eftermiddagen. Solen!

 127. Min dagliga morgon power Walk längs havet i Ystad ger mig massor med energi. Går upp tidigt så det hinns med innan arbete.

 128. Min fyraårige son Ebbot ger mig energi efter en hektisk arbetsdag som rektor! Att få mysa, krama och leka varje kväll är fantastiskt❤️🤸‍♂️

 129. Äntligen tog jag tag i mig själv och har lyckats gå ner ca 17 kg, sedan 8 februari! Mår så fantastiskt bra, men känner också att hud och hy förändrats och behöver ny omsorg 🦋 Välkomnar varje ny dag med lugn och glädje och en helt ny inre energi som fyller mig med tacksamhet 🙏💖

  1. Definitivt min morgonlöptur längs vattnet, speciellt nu när solen skiner och det är fullt av vitsippor i skogskanten.

 130. Att känna att Gud är nära ger mig inre harmoni och extra energi.

 131. Då jag är höggravid räcker endast en kort vila för mig för att få lite ny energi 😉

  1. Som nybliven pigg senior är mitt umgänge med före detta kolleger och nyvunna vänner ett måste nu i mitt nya liv som senior. Att ta en promenad eller fika hos varandra ta en cykeltur gör att jag slipper att få ångest i min nya tillvaro.

 132. Fixa på tomten med pallkragar, växter, kratta och få en massa frisk luft🙌

 133. Det som ger mig energi i vardagen är att få ha samtal med mina vänner. Ha ett städat och rent hem. Samt att ha världens bästa mamma som kan hjälpa till när vardagen kör ihop sig.

  Vinner jag kommer jag att dela med mig av vinsten till de som ger energi.

 134. Promenera ute i våren, höra fågelkvitter. Träna på gymmet ger mig också energi, men hellre på dagar med dåligt väder. Tränar gärna medan jag lyssnar på Säker Stil!

 135. Har fått barnbarn, helt fantastiskt. Ger mitt liv ny mening.
  Skön känsla att känna sig behövd och möjlighet att ge mycket kärlek.

 136. Att ta enkaffe i favoritkoppen, med en god bok sittandes på altanen när det är fint väder.

 137. Efter min pappas bortgång i höstas har jag nu insett arr mina psykologsamtal börjar ge mig energi att komma tillbaka till vardagen. Det är så tabubelagt att ”gå till psykolog” men egentligen handlar det ju bara om att bli guidad på vägen till att hitta sig själv.

 138. Just nu får jag extra energi av att jag gått in i min första graviditet i vecka 21! Halvvägs! Jag mår bra igen och fått mycket energi tillbaka mot tidigare veckor. Kan ha lite med våren att göra också!

  👼☀️❤️

 139. Njuta av en gokaffe sittandes på altanen efter ett skönt träningspass eller en härlig promenad med hunden.

 140. En lång lat morgon i sängen bredvid min älskade med kaffe, en bra bok och en hel dag framför oss.

 141. Att när jag kommer hem från jobbet på eftermiddagen kunna öppna altandörrarna, gå ut på vår baksida och njuta av min trädgård, naturen och att höra fåglarna kvittra. Det ger mig energi!😍☀️

 142. Att ligga och klappa på min växande mage och drömma om den lilla som kommer till sommaren! En liten som mot alla odds växer efter genomgången behandling av bröstcancer. ❤️

 143. Att bara få komma hem efter jobbet och andas i mitt egna hem:) att bara få vara.

 144. Att det är ljust ute när det är dags för kvällens löptur😊

 145. Jag har ett nytt jobb sen ca tre månader tillbaka. Det är helt nytt och massor att lära sig. Det är superkul och det som ger mig mängder av energi är mina FANTASTISKA kollegor som svarar på mina frågor om och om igen! Som dessutom peppar och kramar mig när jag knorrar lite om privata tråkigheter. Men alltså, tänk att ett kollegie kan vara så fantastiskt och energifyllt! ÄLSKAR DET!

 146. Åh, Clinique har väldigt bra produkter!
  Något som får mig att skratta och ger energi är eran underbara podd! Samt ett härligt bastubad med ett kallt uppfriskande dopp i sjön!

  1. Efter en ryggoperation och därefter lång och tråkig rehab kan jag nu äntligen träna igen! Det är underbart och ger mig en massa härlig energi!!!

 147. Att efter en arbetsdag sätta sig i bilen , åka hem, byta kläder och ta en promenad. Stanna en stund, titta ut över havet, klappa hästarna i hagen, lyssna på fåglarna och bara njuta av hur otroligt vacker våren är.

 148. Att bara vara ute så mycket som möjligt i det fina vädret ger mig så mycket energi!

 149. Att som nybliven pensionär börjat träna regelbundet efter många års uppehåll och att äntligen ha tid och ork för trädgårdsarbete, ger en underbar känsla av tillfredställelse och energi i vardagen.

 150. Att bara få vara helt ensam på kvällen efter läggningen av två busar och mannan åkt iväg för att träna. Behöver inte göra något speciellt, njuter bara av att det är så tyst och lugnt.

 151. Energi får jag så här års genom att ta en promenad och andas den härliga vårluften.

 152. När hela familjen är hemma på helgerna. Då tar vi en alltid en promenad tillsammans och gärna bakar något. Lugnt, skönt och påfyllning av energi 😊

 153. Att solen skiner och att det äntligen har börjat bli sommar!! Med en vecka gammal dotter o en mycket livsglad 2,5 åring i familjen är solljuset mer värt än någonting annat!

 154. Min energi tankas bäst när hela familjen är samlad, gärna i trädgården så att jag kan pilla med lite trädgårdsarbete samtidigt som skrattet hörs från barnen och pappan i studsmattan och solen skiner på oss. Då sprids ett varmt glädjepirr i magen och energin laddas på för fullt.

 155. Det som mig energi just nu är att ha hittat träningsglädjen igen 🙏

 156. Jag tog ett dopp i Bråviken under påsken (ca 9 grader) och tyckte det gav en sådan energikick att jag bestämde mig för att bada en gång i veckan. Har nu hunnit med två dopp och hoppas kunna hålla i året runt! Helt fantastiskt😀👙!

 157. Att få sova ut en lördagmorgon och ta morgonkaffet i favoritkoppen framför en bra serie!

 158. Att äntligen få börja cykla igen! Även korta sträckor ger energi 🚴‍♀️

 159. När min tremånaders bebis ler mot mig och när treåringen säger ”jag älskar dig mamma” 😊💞

 160. Att kika ner på min lilla bebismage. Som vi har längtat ♥️

 161. Åkulla bokskogar har en vandringsled som är helt underbar. Naturen när den är som bäst! Ger sån harmoni och energi! En paus från vardagen som ger dig ny boost! Går gärna ensam med bara focus på allt grönt runt omkring mig <3

 162. Doften av vår ger mig en massa energi just nu. Och ett leende från vår efterlängtade minsting på en månad. Tur är väl det med tanke på att han också är den som gör att den extra energin behövs pga sömnlösa nätter 😴☺️❤️

 163. Jag har vårstädat bland relationer, aktiviter och annat som tidigare tjuvat min energi. När kropp och knopp sa stopp för några månader sedan har jag sakta lärt mig massa nytt om mig själv och vikten av att vara ego ibland.
  Energi får jag av min fina man, våra fem barn, vår hund, våra sex Katter, vår kanin, våra sex höns och våra åtta kycklingar.
  Allt detta går först.
  Sen kryddar jag upp tillvaron med några underbara nära och riktiga vänner.

  Lycka till alla tävlande energigivare☀️😀👊🏻

 164. Har gått med i tidningen I forms 8 veckors må bra program, sund mat och minst 30 min rörelse om dagen. Inte räkna kalorier inga förbud. Känner sån lycka och energi redan dag 3. Äter superbra och rör på mig mkt mer är 30 min, ingen ångest och skam. Lyssnar såklart på säkerstil under mina promenader och inspireras av Ebbas nya bok som går helt i stil med mitt nya tänk om vad som är viktigt i livet. Känner att jag kommer vara en ny människa om några veckor

  1. Energiboosten nr 1 för mig är att vara i skärgården och med havsbrisen i ansiktet räffsa undan alla vinterns torra löv och kvistar.

 165. Jag arbetar som lärare och mitt jobb kan stundvis bli intensivt, samtidigt har jag problem med huvudvärk, så jag finner energin i att träna och promenera. Självklart ger även mina elever mig massvis med energi 🙂

 166. Soliga dagar och choklad ger mig extra energi☀️

 167. Att åka på utflykt med familjen och mötas av de där härliga varma solstrålarna i ansiktet efter en lång vinter ☀️

 168. Att hänga med min 15-åriga dotter ger mig energi och livsglädje💚🙏🏻☺️ Hon har då mycket kloka tankar och funderingar som ger mig framtidshopp för vårt värld💚🌈
  Kram johanna

 169. Något som ger mig energi, och som är bland det bästa jag vet, är långa promenader i den härliga våriga naturen med er pod i lurarna. En löptur är faktiskt också lika härligt!

 170. Powerwalks är för mig ren magi,
  ger massor av energi!

 171. Solen , samt umgås med barnbarnen det ger mej energi

 172. Mitt lilla barnbarn ❤️Gösta❤️som nyss fyllt ett år. Trodde aldrig att jag skulle bli så förälskad och hans energi smittar av sig.

 173. Något som ger mig extra energi just nu är att dansa Pole Dance ❤ man får vara kreativ samtidigt som man får känna hur stark kroppen är 🥰

  1. Solen, naturen som spirar av grönska och mitt nya
   växthus som jag längtar efter i minst 10 år.

 174. Tyst stund i bastun efter träningen på kvällen. Lugnet och andetagen som sätter punkt för dagen.

 175. Det som ger mig extra energi är att göra saker långsamt. Gå sakta, tvätta och smörja ansiktet sakta, gå på toa. På så sätt kommer mitt utmattade jag ner i varv och ork. Att titta på öppet hav oavsett väder med en kopp kaffe från termosen är min booster.

  Självklart följer jag redan både dig Ebba och Clinique på Instagram.

 176. Får såååå mycket energi av mitt nya jobb. Att få jobba med det jag brinner för. Känslan av att inte gå till jobbet längre utan att tillbringa dagarna med något jag älskar att göra. Och så får jag betalt för det…. energiboost och lycka i ett

 177. En tur till havet! Oavsett väder eller årstid. Bäst är att ta med hunden eller att vara själv. Om det sen är lite blåsigt på de är det toppen. Varje vindpust tar med lite av de som skaver. Eller vågskvalpet. Havet helar❤️

 178. Våren och min underbara mirakel-bebis som finns mot alla odds.

 179. Rensning av badrumsskåpet. Inget ger så mycket energi som att bara använda mina favoritprodukter som ger mig en styrka i vardagen!

 180. Jag läser just nu Jag lämnar ekorrhjulet av Åsa Axelsson och inser att andra människors livsval inspirerar mig och ger mig energi. Så nu planerar jag för hur min familj kan spara pengar och på så sätt vara lediga mer, jobba mindre, hänga mer tillsammans. Jag får energi bara att skriva om det 😀

 181. En promenad och glass i solen, i Göteborg, tillsammans med några av mina bästa vänner som bor där medan jag flyttat 30 mil bort. Det är något särskilt med vänner som känt en länge, genom olika faser i livet! (det tar tid att skaffa gamla vänner har jag märkt)

 182. Just nu är det den kommande våren som ger mig energi! Slut på overaller, mössor och vantar & fram med solglasögonen för att njuta av solen mot en varm solvägg!😎☀️
  Självklart måste huden skyddas från den starka vårsolen vilket förstås görs med Cliniques fantastiska produkter ☺️

 183. Solen! Bara att vakna av solen gör att man blir piggare och gladare. Livet blir helt enkelt lättare när det är ljusare. Sol ut, sol inne, sol i hjärta sol i sinne ☀️

 184. Det som ger mig extra energi just nu är att spontant möte upp en vän eller flera i solen, för det är något med solen som gör att någon alltid har tid att ses. Solen gör nog så att vi tar oss tid att njuta lite extra. Dubbel energikick alltså, fantastiska vänner och en skinande sol!

 185. Att jag började studera i januari på ”äldre”dar, har gett mig energi varje dag sedan dess🙂

 186. Det underbara vädret som varit nu med sol och värme ger verkligen extra energi både till mig och barnen. Man kan vara ute hur mycket som helst och bara vara!

 187. En barnfri stund i vår vedeldade bastu som står ute på vår tomt. I övrigt – vetskapen om att man har roliga saker inplanerade, som bryter av i ekorrhjulet. Till exempel som om en och en halv vecka; en hotellnatt och spa -välbehövligt när jag skriver uppsats samt arbetar heltid och har tre barn.

 188. Jag får extra energi av att jag nu har slutat amma och kan få lite tid för mig själv när nu min man kan hjälpa till mer. Skulle behöva lite mer lyster och bra hudvård, eftersom min hud och jag själv inte har prioriterats på länge.

 189. MIna tidiga vardagsmorgonar ger mig energi. När jag ensam står på busshållsplatsen och kan njuta av tystnaden och bara fördriva tiden med att titta på soluppgången som faktiskt sker mitt framför mig, innan bussen rullar in. Att kunna ta långa djupa andetag och le för mig själv är lugnande och befriande. Det ger mig energi och den håller i sig hela dagen.

 190. Sömn och en dusch i lugn och ro ger mig massor med energi. Har en 4 åring och en 2 månaders bebis hemma som både tar och ger energi 🙂

 191. Om jag känner mig energifattig gör jag lugn yinyoga för återhämtning, funkar alltid!

 192. En ensam stund med tekoppen framför en serie. Gärna efter en löptur (som jag precis lyckats komma igång med). Småbarnsmamma och lärare- det ÄR de små stunderna som räknas i livet ❤️

  1. Jag har nyss börjat känna sparkar av min blivande dotter i magen. Det ger mig energi och hopp!

 193. Att få sitta en stund på altandäcket, bli solvarm och dåsa bort en stund i värmen.

 194. När min 1,5-åring lär sig nya grejer och blir sådär superstolt. Då får jag energi 🌸

 195. Cykla dessa fina vårmorgnar genom grönskande parker och känna doften av blommor. Det ger mig energi på väg mot jobbet och gör att jag orkar hela dagen.

 196. Att spendera tid i vår nyförvärvade trädgård med växthus, äppelträd, rosenbuskar, grusgång med mera. Kan inte så mycket om varken odling eller trädgårdsskötsel men vi lär oss hela tiden. Det ger mig otrolig energi och tillfredsställelse!

 197. När jag tar en promenad naturen ,solen .vatten man blir så lugn när man kommer ut i ljuset

 198. Vilken fin tävling! Extra energi i vardagen just nu är en kaffe på balkongen i några minuter och då andas lugnt och långsamt med magen!

 199. När ja får stanna upp och reflektera och hitta tillbaka till passionen i mitt liv som blir drivkraften till att fortsätta!

 200. Jag får extra energi när barnen leker fint med varandra i rummet bredvid och jag kan styra med mitt i lugn och ro!! Lycka!

 201. Jag är i stort behov av extra energi med två Asperger barn i huset. Så jag har nyligen skapat en ny rutin på lediga dagar. Jag går upp redan klockan 7, fixar en gigantisk cappuccino i min termosmugg och njuter sen av ett avsnitt av “säker stil podden” i uterummet innan barnen vaknar och kräver min uppmärksamhet 💕 Så välbehövligt att starta morgonen med kaffe och skratt 😁

 202. Ljuset! Efter en lång och mörk vinter norr om polcirkeln där jag bor välkomnas den efterlängtade midnattssolen och dess ljusa kvällar och nätter med öppna armar. Tror aldrig jag uppskattat ljusets “återkomst” lika mycket som de år jag bott här uppe 🙂

 203. Mina underbara tjejkompisar över en härlig middag. Det har varit en lång period där graviditeter, trötthet, småbarnskaos och allt som hör därtill har gjort att varken tiden eller orken till dessa kvällar infunnit sig. Men sedan en månad tillbaka har vi en stående kväll 1 gång var tredje vecka där vi snackar loss, dricker och äter gott och torkar en och annan tår av både lycka och sorg. Dom här kvällarna kan jag se fram mot så mycket att allt annat i vardagen känns piece of cake.

  Tack!

 204. Det som ger mig mest positiv energi just nu är att umgås med mina underbara barnbarn 2 och 4 år! Deras kramar är så energigivande så att det känns som man går på moln!

 205. För mig är det faktiskt att få göra en ansiktsbehandling hemma i lugn och ro. Och att vara ute i vårregnet.

 206. Energiboost är att få frisk luft och några strålar sol varje dag – gärna i skogen med hunden men något är bättre än inget!

 207. Det som ger mig mest energi nu är att få vara med mina kompisar. Är mitt uppe i examensarbetes skrivning och att hitta stunderna när man bara kan sitta kompisarna och prata om annat och skratta är det som ger mig energi.

 208. Det som ger mig energi är solen som kommer fram nu och att få börja fixa på uteplatsen inför alla härliga sommarkvällar med nära och kära!

 209. Att vara dagmatte till min dotters hund Pinot 2 år gammal. Underbart sällskap och anledning till promenader i alla väder.

 210. Att ta tag i ”surdegar” som ligger ger energi efteråt! Som att plocka undan vinterkläder, rensa barnens lådor, stöda garaget och liknande! Efteråt är det mig av energi!

 211. Att gråta lite. En skvätt till en sorglig film, några tårar i frukostgröten efter en särskilt fin dödsannons i tidningen, en kraftfull förlossningsvideo…. Mycket som måste rensas ur systemet efter en lång och tuff vinter. Jag unnar mig lite gråt och blir både lugnad och fylld med lite extra energi. Kram!

 212. Att få gå ut i skogen och sätta mig på en sten eller stubbe och bara andas djupa andetag en.Ensam. Släppa tankarna på karriären, familjen allt annat i en liten stund.

 213. Att ljuset återvänder ger mig energi. Mina träningspass ger mig också energi , efter ett skönt pass ger mig en lyssning på säker stil energi för en hel vecka framåt.

 214. Svårt att hitta extraenergi just nu pga att min bästa vän precis gick bort i en tragisk olycka. 😢 Men annars så skulle jag säga den där joggingrundan som man äntligen får till eller ett nystädat hem 😊

 215. Det som ger mig mest energi just nu är solen, de långa ljusa kvällarna och vetskapen om att det snart är sommar och allt kul som är planerat då med familj och vänner. 🙂

 216. Det som ger mig de bästa energin är känslan att få vara frisk och glad efter flera år av nedsatt hälsa !
  Jag hälsar våren och sommaren välkommen och mycket spring i benen o ta vara av livets goda !
  LIVET ÄR PRECIS NU 💖😎💕!

 217. Det som ger mig extra energi är att ställa mig ute på min absoluta favorit bohusgranit-klippa och se solen gå ner över havet. Tankar all energi och lugn där ute.

 218. Jag får energi av det jag gör just nu. Mannen har tagit med sig barnen så jag får vara själv hemma en stund. Ska ta tag i tvättkorgen och sen ut en vända i trädgården med vårstädning. Men nu en stund med lite feelgood bloggläsning och instagramscroll. 🙂

 219. Jag och min bästa vän bor ÄNTLIGEN i samma stad igen och jobbar på samma sjukhus. Vi brukar ses några gånger i veckan för en snabb kram och några minuter av uppdateringar om varandras liv, mer hinns inte med, men OJ vad jag uppskattar de här små stunderna❤️ /Anna

 220. Det som ger mig energi är min hund, efter stressiga jobbdagar behöver jag bara se henne för att ett lugn ska infinna sig. Energin kommer både på våra promenader eller med mys i soffan!

 221. En stund i solen på balkongen med en bra bok medan barnen leker på gården utanför. Det ger mig ny energi!

 222. Just nu är det solen, men insåg även igår när jag började min behandling mot mina ätstörningar och fick mediyoga samt avslappning på schemat på Dala ABC som är öppenvård för ätstörningar här i Dalarna att jag fick mycket energi av det med. Jag som alltid är kall och trött var väldigt varm igår efter mat, avslappning och att få tänka. Så för mig är det vägen att bli frisk, följer på Instagram med namnet Saramadeleine.

 223. Behöver jag extra energi så brukar jag ta en cykeltur. Med vinden i håret blir jag gladare och mer klartänkt. Varje hjärtslag och tramp-tag pumpar upp adrenalinet i kroppen och med rosiga kinder kan jag sedan ta tag i allt som behöver göras.

 224. Naturen ger mig extra energi just nu!
  Bor i Skåne och här blommar rapsen just nu. Tillsammans med den skira grönskan, blommande fruktträd och den blåa himlen ger det en känsla som är obeskrivlig. Det är en blandning av tacksamhet, förundran över naturens kraft och lycka!

 225. En långpromenad och sen gå hem och duscha och smörja in huden med bra creme.

 226. Det som ger extra energi nu är de ljusa kvällarna, att hinna fixa lite i trädgården. Förlora sig i, och tappa tiden bland jord och perenner.

 227. För mig är våren den bästa årstiden. Att då gå ut i en vitsippsbacke och sätta sig ned gör att jag fylls av en känsla av lugn och ro !

 228. Naturen med alla dess färger och energi🙏 Livskvalité

 229. Gräva i jorden, plantera frön och kratta löv på min kolonilott till vårfåglarna energiskt kvitter, ger mig extra energi!

 230. Det ger mig extra energi att ta med mig min innekatt Lisen till en soldränkt trädgård där hon får känna vinden i pälsen, höra fåglarna sjunga och uppleva alla naturens dofter. Älskar hur hon kisar mot solen och rullar sig i gräset. Närmsta bebis i mitt liv, haha! Och så kan det hända att jag njuter exakt lika mycket av naturen som hon. Förutom rullandet på marken.

 231. Ljuset! Här uppe i norr har vi äntligen kommit ur vinterns kyla och mörker och har fått tillbaka det vi längtar och suktar efter under mörka januaridagar – ljuset. Folk tinar upp och pratar med grannen, det grillas i trädgårdar och barnen stannar ute sent och leker. Älskar detta!

 232. Extra energi får jag av tre medvetna änglavingar och solens strålar som laddar min kropp.☀️

 233. Hej!
  Extra energi kommer alltid med våren när allt vaknar till liv, men också med positiva, glada och aktiva människor som inspirerar. Jag vill och kan också.
  Jag får extra “boozt” när jag har jobbat hårt och ser en bra resultat då kan vara stolt över mig själv.
  Roligt är om någon annan märker detta och säger: “Det gjorde du bra!”
  Tack Ebba för en fin bok!

 234. Att få sitta en stund vid vattnet ger mig energi. Det kan vara vid strömmen i stan, vid en å eller en sjö. Vattnet ger en så lugnande och rofylld känsla.

 235. Just nu är det mina morgonpromenader till jobbet som ger mig den energin jag behöver inför dagen. Att sen avsluta med en god kopp kaffe är perfekt!

 236. Att jag för första gången häromdagen sprang 15 km i ett strålande vårväder och kände all vintersvett komma ut ur kroppen! Det är lycka det. Firade med kaffe och kanelbulle!

 237. Just nu får jag energi och blir pigg av att cykla till och från jobbet och med en härlig ljudbok i öronen så är det bara en njutning.

 238. Energi får jag när jag lutar mig tillbaka i min mysiga gråa soffa med en god kopp kaffe, min iPad i händerna och läser olika inspirerande bloggar.

 239. Att när min sambo kommit hem få gå upp på övervåningen och ta ett avkopplande bad med tända ljus och en trevlig Netflix serie, lägga ansiktsmask och skrubba fötterna och andas några långa djupa andetag., efter de är jag redo att möta livet igen som hjälte som vi ju faktiskt är som mammor 😍

 240. Det som ger mig mest energi är mina två underbara barn 👫Mina femåringar som också är dem som tar mest energi 😍 Men deras kärlek och riktigt gott kaffe gör mig stark och lycklig och tacksam varje dag 💕 kram Mia

 241. All min energi kommer från tiden jag får med min Balthazar (1 år och tre månader). Han har ändrat hela min tillvaro och han ger mig så mycket.

 242. Att sitta i min trädgård med en bok och en stor kopp mjölkkaffe.
  Att bada äkta finsk sauna i vår etthundra år gamla gårdsbastu och sedan gå in och ha lite hemma-spa och ansiktsbehandling.
  Att ta djupa andetag och snusa mitt älskade barn i nacken, om han hår med på det.
  Att hålla min älsklings hand.

 243. All energi får jag på våren av alla blomknoppar som kommer upp ur jorden. Min visst kan det också göra ont när knoppar brister som Karin Boye skrev

 244. Att sitta i vår trädgård med en stor kopp mjölkkaffe och en bok.
  Att bada äkta finsk sauna i vår hundra år gamla, vedeldade gårdsbastu.
  Att dra djupa andetag och snusa mitt barn i nacken, om han går med på det.
  Att hålla min älskades hand.

 245. Extra energi får jag av en löprunda vid havet med fågelskri och glittrande vatten där vi har vår sommarstuga. Efter det en låååååång frukost med er fantastiskt goda granola från förra kokboken, färska bär och kokosyoghurt. Sedan kan dagen börja!!

 246. Vad som ger mig energi just nu är tanken på att jag snart, snart ska få åka hem till försommarsköna Sverige och hälsa på mamma, syster och syskonbarn. Att en viss bok från systrarna VonSydow ligger och väntar hos mamma (Adlibris levererar inte till Frankrike) bidrar kanske lite också…. (-;

 247. Ett dopp i havet året om! Man får energi direkt!
  Stillsamt yogapass ger lugn och inre kraft.

 248. Det som ger mig energi just nu är friheten att veta att jag inte längre behöver stå och renovera varje kväll och helg, att vår stora renovering äntligen är klar! Att jag kan njuta av varma vårkvällar med kvittrande fåglar. Att känna noll stress och inte ha någon ”att göra lista”. Nu njuter jag! 🌸😄

 249. Jag har precis testat Hotyoga och fullkomligt älskar det. Har gjort vanlig yoga många år men detta är något så otroligt förlösande skönt! Mitt andra tips är en riktigt god kopp te med härlig havremjölk- som en mjuk len klapp på kinden och energin är på topp!

 250. Hej Ebba
  Det som ger mig energi just nu är solen, man blir lycklig av att slippa frysa o kunna sitta ute o njuta av att vintern äntligen är slut /Anna

 251. Hej
  Det som ger mig energi är min man som är alltid positiv och glad och får mig att känna att man måste se det positiva i livet oavsett vad man utsetts för.

 252. Min kollega Sanna ger mig så mycket energi & har funnits & stöttat mig när min mamma plötsligt gick bort. Nu skall Sanna gifta sig i augusti så detta hade varit en perfekt present.

 253. Våren med en känsla av nystart ger mig otrolig energi! Den i kombination med en ny karriärutmaning… 🙏

  1. Har precis testat med hemstäd!!😱 Vilken känsla! I kombination med småbarn och få ihop vardagspusslet. En sån energikick att komma hem till ett skinande väldoftande hem och sedan kunna lägga tid på familj och vänner. Extra kick får jag när jag nu åker till Köpenhamn med ett gäng härliga kollegor!! 🚙💫

 254. När mina unga vuxna barn är harmoniska och lyckliga! Jag blir själv lugn, lycklig och fylld av energi!

 255. Att äntligen kunna äta min lunch ute i solen istället för i något av universitetets knökfulla lunchrum! 😍🌞

 256. Skogspromenad med en vän som avslutas med cirkelfys i utegymet till fåglarnas kvitter!

 257. Med två små barn och mitt i föräldraledigheten är det de små korta stunderna av härlighet som ger energi. Leendet från babyn, kaffet i solen, 3-åringen som ropar ”mamma mamma jag kan!” När något går vägen. Snappar upp all härlighet för att orka med det övriga kaoset av vill inte och sömnlösa nätter 🙂

 258. För att få extra energi just nu så åker jag till Ribersborgs kallbadhus för bastu och salta bad .

 259. Jag får massor av energi genom att inreda balkongen med nya filtar, dynor, krukor och färgglada blommor och därefter njuta av ett glad vin med en go vän.

 260. Jag gå massor av energi genom att exempelvis inreda balkongen med bra filtar, krukor och massor av färgglada blommor och därefter på balkongen njuta av en god lunch med en go vän.

 261. De ljusa kvällarna som inbjuder till sköna promenader även efter att barnen somnat.

 262. Jag har aktivt valt att bo på landet, vilket dagligen ger mig energi.
  Lugnet, naturen och tystnaden är gratis så varför komplicerar vi det?!❤️

 263. När jag kör till sommarstugan och nästan är framme,svänger ner på grusvägen och rakt fram är HAVET!!
  DET ger mig energi,glädje och ro!
  Mvh Marie

 264. Den unga klimataktivisten Greta Thunberg som genom sitt engagemang satt fokus på på vår planets framtid och försöker få makthavarna att ta hand om den på bästa sätt i nutid – Go Greta!

 265. Mina kära kolleger ger mig energi (och min dotter förstås!). Några av oss på jobbet har dessutom precis dragit igång en grupp med fokus på ett sundare liv! Detta hoppas jag kommer ge mig och oss ännu mer härlig energi! 💪🏻❤️😊

 266. En cykeltur i det underbara majvädret bland
  Nyutslagna knoppar och spirande grönska

 267. Att sitta ute å äta frukost å höra alla fåglarnas kvitter, det gör min dag 💖

 268. Att få stanna upp om så för en kort stund och rensa huvudet med absolut tystnad.

 269. Att få ta del av naturens alla skiftningar nu på våren ger mig positiv energi 💖

 270. Hej!
  Det som ger mig extra energi är en promenad med min hund i skogen. Är jag trött eller stressad så det borta efter 30 min i naturen med Cindy . Så enkelt och helt gratis.
  Hälsningar Ann-Charlotte från Småland

 271. Det som ger mig mest energi nu är att ge mig ut i parken med bebis och köra ett ordentligt träningspass i solen (eller regnet). Då får jag frisk luft, massor av prat med dom andra mammorna och skön energi kroppen på samma gång medan lillkillen får sig en välbehövlig tupplur i vagnen. Efter det kan jag med gott samvete göra exakt vad jag vill restan av dagen vare sig det är att slappa i soffan eller flänga omkring i stan 😀👌

 272. Min älskade katter ger mig mest energi när jag kommit hem efter ett långt och tungt arbetspass😻

 273. En löptur i skogen, då jag tar en kort paus i spåret och stannar upp, lyssnar på fåglarna som kvittrar och tittar på all härlig grönska. Memorerar bilden inför dagarna som kommer, att tänka på när jäkt o stress sätter in i vardagen. 🏃‍♀️🌳

 274. Jag har upptäckt hur magiskt traillöpning är, springer med Forest Femmes i Göteborg på slingriga stigar i skogen. Frisk luft, härliga naturliga färger och dofter… Tror inte det finns någon bättre träningsform. Är jag ledsen innan passet vet jag att jag alltid är glad efteråt 🙂

 275. Jag får energi av att vara kreativ med mina händer – jag målar bla akvarell. Detta som kontrast till mitt arbete som projektledare.

 276. Ut och njut på lunchrasten, gå en runda, ät en glass🍦det ger energi ☀️

 277. Jag får energi av att dra in doften av lantluft när jag passerar en bondgård på promenaden. Och att goda lite extra med 8-åringen 😊

 278. Att på helgen sätta mig en stund på min alldeles första och egna balkong i solen med en kopp kaffe och chokladpraliner från Kanold här i Göteborg ger mig så mycket energi just nu!

 279. Just nu i pollensäsongen är det faktiskt vila jag behöver. Men önskar att det snart blir bättre så kan ut och springa i skogen och njuta av naturen.

 280. Att få ta vara på de stunder jag kan få ute i naturen och lyssna på fåglarna och havet. Det ger mig både ett inre lugn och fyller mig med energi.

 281. Stunderna i stallet ger mig energi, då tvingas jag vara där och då, fullständigt närvarande och 100% med hästen. Ett fantastiskt sätt att låta hjärnan vila och ladda med ny energi! Sen är ju galopper längs somriga grusvägar svårslagna! 🙂

 282. Det som alltid ger mig energi är min älskade man. Att få vakna upp vid hans sida varje morgon och somna bredvid honom varje kväll. Att veta att han älskar mig, och att dela livet tillsammans med honom.
  Dessutom firar vi snart vår första bröllopsdag – vilket känns helt fantastiskt! ♥️

 283. Det som ger mig energi är att ta en promenad och lyssna på en podd eller att träna till bra musik!

 284. Har varit sjukskriven sen i höstas och har börjat jobbat igen några timmar om dagen. Så efter jobbet går jag en lång runda och lyssnar på säker stil podden! Verkligen avkoppling!🥰🥰👌

 285. Min snart fem månader gamla son! Har aldrig varit så trött i mitt liv men när jag får hans underbara leende så får jag energin som jag inte trodde fanns! Han är värd ALL sömnbrist!

 286. Naturen! I Skåne blommar häggen och skogen är inbäddad i en alldeles magisk skir grönska som gör mig lycklig och nostalgisk på samma gång.

 287. En kort stund på altanen med näsan mot solen. (Om den Skinner) 🌞

 288. Det som ger mig extra energi, såhär i sluttampen av terminen och allt som det innebär, är tid med min farmor. Att sitta i solen och dricka kaffe och prata om livet. Det är stunder som jag verkligen tar vara på och njuter av. Kan inte komma på något härligare. Och när solen gömmer sig bakar vi någon god, somrig kaka. Där snackar vi energiboost!

 289. Att se andra få energi av mig! Till exempel genom en snygg klädstil (att klä sig snyggt ger enormt mycket energi bara det!) , ett par varma ord, en blick eller ett leende – det ger mig energi – att veta att jag kan göra skillnad.

 290. Att se det jag har sått börja gro! Nybörjare på pallkrageodling… 😀

 291. Att cykla! Känna vinden i håret, solen på näsan och två glada barn i den nya cykelkärran. Vi susar praktiskt taget fram!

 292. Skämmigt men sant – ge mej en timmes podlyssnande inne i badrummet, jag hänger gärna tvätt eller klämmer pormaskar men man kan stänga dörren och till och med låsa! Fantastiskt!

 293. Telefonsamtal med någon av mina bästisar eller lite längre fikarast och tjatter med min underbara kollega är sånt som ger mig energi.

 294. Att mammaledigheten äntligen känns lite ljusare, roligare och mysigare gör att mina bästa stunder just nu är när min lillkille skrattar mot mig. Och när mammaledigheten känns jobbig är mina bästa stunder en lång promenad med en sovande bebis och er pod i lurarna. Tack för en fantastisk pod!

 295. Det som ger mig energi och glädje är att cykla med min lådcykel och hämta barnbarnen.Liten matsäck med i lådan och så stannar vi enkelt vid en lekplats. Lycka och energi på samma gång!

 296. Det som ger mig extra energi just nu är att vi är inne i maj månad. Herregud vad härligt! Dessutom bokades en resa till Mallis i september igår så vi har något att längta till (även om man inte vill att sommaren ska vars över). Plus flytt till radhus och första våren/sommaren med trädgård!!! Halleluja

 297. Solen och havsluften lyfter mig framemot sommaren och förhoppningsvis Clinique ☀️

 298. Energi för mig just nu är – baaaampabam kombinationen vår & min make. Förundras ofta över det här med kärlek hur den verkligen kan växa, bli djupare och intensivare genom med OCH motgångar. Han är min inspirationskälla och energi. Han och blåregnet.,

 299. Jag går en promenad på morgonen innan resten av familjen vaknat med en bra podcast i öronen till exempel Säker stil.
  Det ger mig en härlig start på dagen där jag fylls med energi.

 300. Att få cykla till och från jobbet! Inte jättelångt, men det ger en energikick 🙂
  /Karin

 301. Hej Ebba!
  Tack för inspirerande blogg och härliga böcker!
  Just nu får jag sån energi i min nya roll på mitt nya jobb. Efter nästan 13 år på samma arbete, som jag i och för sig trivdes väldigt bra med, vågade jag språnget så där mitt i livet, just fyllda 50. Plötsligt ser jag mig själv med nya ögon och tar mig an nya utmaningar med världens energi! Och jag skulle så gärna vilja ge även mitt ansikte lite välbehövlig extra energi!
  Bästa hälsningar Lotta

 302. Mina sex älskade små barnbarn ger mig så mycket kärlek och energi!!❤️

 303. Egentid o form av promenad med sovande bebis i vagn med en peppande och inspirerande podd i örat,det ger energi i hektisk vardag med småbarn.

 304. Vardagsenergi får jag av att lägga en ansiktsmask och spela på X-boxen. Räcker med en halvtimme så kan jag ta tag i disken eller vad som just då behöver göras.

 305. Att under en powerwalk eller en bilresa lyssna på Säker Stil podden ger mig energi! Modetips, en salig blandning av åsikter, livsinsikter, skratt och allvar! Får mig alltid att bli peppad på livet och att ta nya tag i mig själv! 🙂 Följer redan dig och @cliniquesverige på Instagram!

 306. Jag får energi när min 1.5-åring äter sina russin själv och jag får dricka mitt kaffe… allt mitt kaffe!

 307. Det som ger mig extra energi är att få vara ute i trädgården plantera/ rensa och få se all växtkraft, men men också när något av mina fyra barn lär sig något nytt eller bara berättar om något spännande från deras dag! Jag triggas nog av både barnens växande och utveckling men också av att se naturen omkring mig komma tillbaka från vintervilan med mer kraft än tidigare!

 308. Älskar att plantera och fixa i min lilla mini-trädgård, det ger energikickar efter en lång intensiv vecka🌸

 309. Min sons skratt, min mans vackra ögon, träning och egentid ❤️

 310. En stund med händerna i odlingslandet är både återhämtande, ger energi och kanske viktigaste av allt – gör mig glad.

 311. Ett samtal med min bästa vän ger all enegri i världen! ❤️

 312. Att sitta ensam & titta på havet ger mig energi🙏🏻

 313. Vardagsenergi för mig är de ögonblick när en säger godmorgon till världen och välkomnar en ny dag. Energin i tanken om att dagen är orörd och nyfikenheten som den tanken bär med sig.

 314. En långsam skogspromenad med kaffetermosen i ryggsäcken ger mig vårkänslor och energi.

 315. Att köra till jobbet med takluckan öppen och sjunga med högt till bra musik och vinddraget. Inte det bästa för frisyren men åh så bra för humöret!

 316. Det som ger mig energi är mina land i trädgården fyllda med perenner som växer för varje dag😊

 317. Att cykla till och från jobbet. Perfekt start på dagen för att vakna till och behövligt för att ladda om batterierna efter jobbet för att orka med alla vardagsbestyr efter.

 318. Det som ger mig extra energi i vardagen är min älskade häst. Att efter en lång arbetsdag från 06-17.30 åka till stallet och rida ut en sväng i skogen- Det ger en otrolig energiboost.

 319. En tekopp på balkongen i vårsolen är svårt och slå! En bättre morgon får man nog inte = energin på topp!

 320. Dans i alla former fyller kroppen med glädje och ny energi. 💃🎶

 321. Mina vardagspromenader till och från jobbet ger mig energi, men såklart också att kunna ta en kopp kaffe på balkongen, antingen i solsken eller med en filt och smattrande regn.

 322. Det som ger mig energi är lyckan av att få vara tvåbarnsmamma! Två små söner tar givetvis på krafterna men de boostar mig med ny kraft och energi varje dag!

 323. När man alltid har mycket på gång finns inte mycket som är bättre än en galopp i skogen till ljudet av fågelsång. Sömn och vila i all ära men en stund med hästen nära är återhämtning deluxe.

 324. En promenad i skogen härintill på kvällskvisten, helt själv och lyssna på tystnaden och fågelkvittret. Mitt perfekta sätt för att fylla kroppen med energi igen för att sedan återgå till att vara en så bra mamma som jag bara kan till min 6 månaders och min 3 åring ❤️

 325. Stanna upp, släppa alla tankar och måsten för en stund och vara medveten i nuet och njuta!

 326. Jag får energi av mina glada barn❣️ Så mysigt att få umgås med dom nu när dom börjar komma upp i tonåren. Tiden har gått så fort har jag insett nu ❤️

 327. Åh vilken fin överdel! Är ute efter exakt en sådan till ett bröllop jag ska på nu i helgen. Var finns den att få tag i?

 328. En stund för mig själv i duschen, utan barn. Så jag får tid till att ta hand om mig själv lite. En inpackning i håret, skrubb av kroppen osv. Det ger mig energi!!

 329. Mitt energiställe i vardagen heter Atletakademin. Där kan jag träna Crossfit och alla peppar varandra, oavsett hur mycket du lyfter eller hur snabbt du springer. Detta ger mig otroligt mycket energi i vardagen!

 330. Min bästa go-to är att starta varje morgon med en 3-minuters meditation med eldandning. Gör jag den i sängen kallar jag det för beditation. Har gjort samma i över fem år. Jag blir klar i huvudet och hjärnan känns som den är på rätt plats efteråt. Behöver jag ny kraft senare på dagen gör jag samma igen, det är bara att låsa in sig på toaletten om man behöver vara ifred. 1-3 minuters meditation varje dag har alla tid med 💎⚡️♥️🙌🏼

 331. När jag har cyklat upp till stallet, två riktigt tunga uppförsbackar. Hästarna som tittar nyfiket på mig då jag kommer. En stunds mockning följt av borstandet av en häst och till sist en ridtur i våra vackra omgivningar. De ger mig energi.

 332. Som nybliven två-barns mamma och chocken och sömnbristen som kommer med det får jag min energi 5 minuter varje morgon och 5 minuter varje kväll när jag får stå i badrummet och tvätta och smörja mitt ansikte. Efter en lång natt och sedan efter en lång dag finns det inget som slår lite egentid i badrummet. Och tack till min sambo som låter mig få dessa små ynka minuter varje dag!

 333. Att några gånger i veckan (och ibland varje dag) ringa till min mamma och syster och dela med mig av allt mellan himmel och jord som händer i livet. Tjejsnack ger energi!

 334. Det som ger mig mest energi är ett ordentligt gapskratt. Att tillsammans med mina finaste vänner släppa på allt och skratta så att tårarna rinner och magen krampar är som ett lyckopiller. Det fyller mina energidepåer till max direkt.

 335. Min lilla gosse 😉 trodde trean skulle bli tuff när ja närmar mig 40, men den glädjen och energin han ger gör mig till en piggare mamma till storasyster med.

 336. Vad som ger mig energi är en kombination av kärleken till min lilla dotter (5 mån), min fina sambo och mitt stora intresse – löpningen – som jag äntligen har kommit igång med igen efter graviditeten (som jag har längtat!).