Perfekta vita T-shirten?

Tack för fina kommentarer här! Som en läsare så klokt skrev: “Tror alla behöver paus från det ständiga hjulet ibland. Du kommer ha mer tålamod, krama barnen ännu mer, läsa sagan liiiten längre och bara vara tacksam för allt du har. Man får perspektiv. Du är klok fina du, njut av lugnet så länge den varar. Snart är karusellen igång igen och du längtar efter att dricka en kopp kaffe i lugn och ro…”

Från det ena till det andra, så tänkte jag på begäran också tipsa om en ytlig sak i inlägget nedan, nämligen den perfekta vita T-shirten! Så, yes, nu kommer affiliate-länkar här med köptips, varsågoda:

Modellen ska vara helt rak. Som min här på bilden, T-shirt från svenska Jeanerica. Senast jag kollade fanns några av deras basfavoriter kvar på Wakakuus grymma rea (som de nyss sänkt ÄNNU mer, missa inte en vända där).

Inte för genomskinlig, tack! Häromdagen klickade jag hem min andra klassiska vita T-shirt från ARKET, för sååå bra de är. Köpte en för ett tag sedan på rekommendation, superbra kvalitet och faktiskt – typ den perfekta vita T-shirten! Jag har storlek L och kör alltså den här modellen. Rekommenderas varmt. Finns dessutom likadana till barnen, i ekologisk bomull.

Komplettera med en “finare”. Utöver klassiskt rundringade så är den lite finare varianten en viktig ingrediens i min basgarderob. Som den här vita i sidenmix från H&M, som just kommit in (de brukar ta slut direkt) eller WERA:s i härlig off-white, så snygg!

Styla sedan med kjol och voilà, klart. Just nu, i skrivande stund, har jag faktiskt på mig just vit T-shirt med den här puderrosa kjolen i tvättat siden. Fickor, fin längd – finns också i mörkblått och svart…

Nej, nu ska jag krycka bort till köket och börja fixa i ordning inför att Ida, Erica och Anna kommer hit på plock-middag på balkongen. Sedan måste jag packa, imorgon bär det av ner till Skåne. Och innan dess ska jag nu om en stund koppla upp mig mot Emilia i LA för att podda! Jippie! Förmodligen utan en hamburgare i munnen, ni som lyssnat på detta vet vad jag menar

10 reaktioner till “Perfekta vita T-shirten?

 1. Men sälj en av svärmors Wassenius-tankers i stället.
  Du har ju iaf gett henne 3 barnbarn som kan bli lönsamma.

 2. Tack för länkar, det uppskattas! MEN, jag kommer bara till startsidorna? Vet inte om det är knas med min mobil eller vad det är. Har du lust att skriva vad de olika t-shirtarna heter så jag kan söka på dom istället? 🙏🏼

 3. I överflödet med utbud varor och märkesvaror är det givande med guidning utifrån dina val! Lycka till nästa vecka!🌷

 4. Kjolen från arket är i viscos/bomull/polyester och inte tvättad siden. många affärer säljer in kläder som något annat än vad det är genom att kalla det washed satin i klädnamnet

  1. Tänkte jag också skulle kommentera det! Men, det är skillnad på satin och siden/silke. Satin är en väv, det kan vara både bomull, polyester, siden i det. Den svenska översättningen av satin är satäng. Så det är inte fel av märket att kalla det satin, men fel att tolka det som siden:-)

   1. Tack!
    Tråkigt bara med blandningar i kläder då det inte går att återvinna så enkelt

 5. Hej Ebba,
  har länge följt dig på bloggen (jag bor i Finland) och då och då kollat in dina tips. Du och Emilia upprepar ofta att det måste finnas en vit t-skjorta i en bra basgarderob! Så nu har j just precis beställt den, dvs. den i sidenmix med holkärm från H&M (som till min stora glädje har svenska nätsidor också i Finland). Har alltid tyckt att jag inte passar i vita t-skjortor (är inte precis den smala, långa typen). Nu blir det spännande att se hur inköpet utfaller…

  1. Hej Ebba!
   Precis fått hem en svart och vit t-shirt från Arket som du tipsar om här. Och VERKLIGEN helt perfekt. Tack för tips!

 6. Rekommenderar Monkis Super soft tee för 150 kr, ny favorit i garderoben.

 7. Jag vill passa på att rekommendera uniqlos vanliga t-shirt med rund hals!! Den vita är inte genomskinlig!! Mkt fin, lite tjock kvalitet. Har t.o.m. fått komplimanger när jag burit dem!! Otroligt för en enkel t-shirt ändå. 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.