Inte lätt att göra rätt

Ett modereportage från ett fältsjukhus, något Sverige aldrig haft i fredstid. Helt ärligt så himla osmakligt. Har vi riktigt otur kommer folk att dö där, och du gjorde modereportage?

Jag läser kommentarerna på mitt lilla inlägg om kungligheternas vecka, som jag bjöd på här i bloggen igår – och tro mig, jag förstår och respekterar till fullo kommentarer som denna. Vi lever i en kristid och för min egen del anstränger jag mig verkligen för att just respektera andras beslut, åt det ena eller det andra hållet, givetvis inom ramar för vad som rekommenderas i samhället just nu. Men ändå, det är extra viktigt att visa förståelse.

Så därför fattar jag verkligen att det upplevdes som osmakligt att jag bjöd på ett svep från den kungliga veckan. Jag vet helt 100% ärligt inte hur jag ska fortsätta skriva i dessa tider. Men jag lovar er, jag gör så gott jag kan. Även i min lilla värld har mattan ryckts undan. Jag pendlar mellan hopp och förtvivlan. Ibland flera gånger om dagen. Barnen håller en nånstans sansad, vardagen rullar till viss del på. Jag är ENORMT – verkligen enormt – glad och tacksam över de uppdrag jag nu jobbar med och som också rullar på. Jag vill ändå tro att det finns ett utrymme, i detta overkliga, för en stunds paus, pepp och inspiration. Att jag kan fortsätta jobba med det här. Även om det såklart kan tyckas banalt att prata om en kunglig hallonrosa kostym, 10.000 steg eller barnens frukostfavorit. Eller ett sponsrat samarbete, som jag lagt ner mycket tid på – och som gör att jag kan ha fantastiska kollegor anställda i mitt bolag. Men ändå, jag fattar. Och jag ber om ursäkt om det upprör. Min mening är och var inte, med mitt kungliga inlägg eller något annat, att göra något osmakligt. Tvärtom, att ge en liten paus. Att försöka fortsätta min verksamhet, så gott jag kan. Det är inte helt lätt att göra rätt. Ibland blir det fel.

Någon bra slutkläm har jag inte heller idag mer än att… Jag svamlar. Så jag säger bara tack för att ni hänger med, läser, peppar och delar med er. För det är också himla mycket kärlek, snällhet och förståelse! Hurra för det. Det behöver vi alla extra mycket av just nu. Stor distanserad kram till er alla därute.

KOMMENTERA GÄRNA!

143 reaktioner till “Inte lätt att göra rätt

 1. Tycker du är tydlig med att vi behöver pauser från Coronaprat ibland. Både den som är frisk och den som är sjuk och orkar läsa.
  En paus betyder verkligen inte att vi inte bryr oss eller tar krisen på allvar.
  Tänker på hur artister underhållit soldater i fält.
  Alla behöver ta krisen på allvar men också hämta kraft från något mer lättsamt.
  Så fortsätt som nu Ebba!

 2. Varför kan vi inte få lite annat än bara coronaprat, fortsätt att ge oss lite annat. Det är alltid någon som ska kritisera men vi är nog fler som uppskattar dina små inlägg. Tack

 3. Brukar inte kommentera, men läser ofta. Alltid. Och som så många andra behöver jag en paus nu. Ett litet halmstrå av något slags normalitet, eller till och med flärd i ett liv som plötsligt blivit väldigt litet. Du och din blogg är ett sådant halmstrå. Tack för det.

 4. Tänk så olika vi reagerar på saker! Jag blev bara glad av ditt kungliga svep. För mig finns det inget osmakligt i ditt reportage, men vi är väl olika och uppfattar saker på olika sätt. När jag förlorade mitt barn, och befann mig mitt i sorg och kris, så reagerade jag starkt på allt möjligt som andra människor sa och gjorde. För mig stod tiden stilla och det gick att ta in att andra människors liv pågick som vanligt. Och så tänker jag att det är nu, mitt i denna kris. Någon tar illa vid sig av något som för andra är helt okej. Vi befinner oss i olika stadier av denna kris, och det gör att vi tolkar vår omvärld olika.
  Jag hoppas att du kan fortsätta med dina inlägg om stort och smått, att dina samarbeten fortsätter, att du kan behålla anställda och att de som blir kränkta, eller upplever den här typen av inlägg som osmakliga, kan välja att filtrera bort och skärma av, snarare än tala om för andra hur de ska leva sina liv eller hantera denna kris. Så fick jag göra när jag var mitt uppe i min sorg och raserade tillvaro.
  All kärlek till er alla! En gör så gott en kan, tänker jag.

 5. Ge inte upp, Ebba! Jag älskar dina kungliga bildsvep! Så skönt att få en liten färgglad paus i allt det tunga och skrämmande. Vi är inte mer än människor.
  Lena

 6. Fortsätt som du gör! Jag tycker att det härligt att få lite verklighetsflykt emellanåt. Det gör såklart inte situationen bättre men faktiskt inte sämre heller.

 7. Hej igen och tack för ditt svar på min upprörda kommentar. Jag menar inte att du inte ska kunna fortsätta med ditt jobb och det du gör, förstår att du liksom alla entreprenörer och egna företagare kämpar! Det var just kombon fältsjukhus och mode som blev fel och tondövt i mina ögon. Och smygreklamen för ditt bolag mitt i inlägget kändes bara helt far-fetched.
  Annars – klart du ska fortsätta m inspiration och det du gör – mode, livstil och annat. Uppenbart uppskattat av många! Och säker särskilt välbehövligt i dessa extremt märkliga tider.

 8. Du behöver verkligen inte be om ursäkt. Fint att du gör det, aldrig fel att pudla. Men de som inte ser din intention har nog egna problem. Vi måste ha lite vett och reson och balansera i dessa tider. Det gör du!

 9. Men man får ju skilja mellan sak och sak. Inlägget och de tidigare som du gjort i samma stil, handlar om de kungliga kläderna på deras uppdrag. Och det oavsett om det är kul saker eller inte. Som många vet, så är mode och val av kläder, framförallt på en kvinna, så mycket signaler om uppdragets karaktär. Jag tror att vi omedvetet tar till oss, både som förstå situationen via stillbild men också som tips och ideér på hur man kan applicera det hos sig själv.
  Fortsätt i samma stil som du gjort hittills – man måste väl få ha något vanligt / en stunds befrielse i situationen vi har idag? Vill man läsa den hemska sidan så finns alla nyhetssiter att tillgå.

 10. Vet du, jag tycker du gör helt rätt. Blogga på, vi vet alla att corona och global kris ligger och lurar bakom hörnet, och vi får nyhetsuppdateringar överallt och varenda hemsida man går in på har en covid-varning och inte ens Tinder kan jag få swipea ifred på innan det varnas om att “träffa INTE någon nu”. Nej, vi fattar. Kan man få ett break snälla? Då går jag in på din blogg, eller på någon av de andra bloggarna jag följer, och läser om kronprinsessan Victorias outfits och funderar på Kates fantastiska boksamling man skymtade i bakgrunden och bara njuter. Av att få vara ifred en stund. Att få låtsas som allt är som vanligt. Jag tycker du (och andra bloggare) har en fantastisk roll i det här. Ett gäng krypin dit man kan få gå för att bara få låtsas att allt är som vanligt. Jag behöver det, för att hålla mig sansad. Jag tror inte jag är ensam om att behöva det.

 11. Men vad är detta för dumhet !!! Låt ebba skriva vad hon vill i sin egen blogg !!! Jag ser framemot kungligt svep. Det är så mycket elände ändå i världen . Så låt oss ha något annat i motvikt mot detta …. att ni orkar att hålla på o klaga… vi finns som tycker att ebba har något för oss som ger guldkant på vardagen… ett tips ni som klagar behöver ju inte gå in på bloggen ingen tvingar er !!! Kram till dig ebba

 12. Jag kollar in på din blogg varje dag för att se om du skrivit något nytt, eller för att läsa kommentarerna som i många fall är intressanta och kommer med nya infallsvinklar. Extra roligt tycker jag det är med Kungligt fredagsgodis (oavsett veckodag) och framförallt nu i dessa tider! Jag är så glad att du fortsätter skriva om kungligheterna, om vardagen och om 10000 steg per dag och allt annat. För min del behövs det verkligen extra mycket nu att få se att livet rullar på ändå, men jag förstår att folk kan tycka och tänka olika och att det måste vara en svår balansgång för dig. Precis som det är för alla som också arbetar med kultur och nöje på olika sätt. Tack för att du skriver, jag hoppas du kan känna att du kan fortsätta bjuda oss på lite kunglig flärd och vardagliga funderingar!

 13. Fortsätt skriva. Vi behöver en paus när världen är upp och ner.

 14. Hej Ebba! Har följt dig i många år men aldrig kommenterat. Är så glad att du fortsätter med bloggen och tycker inte alls att du gjort något osmakligt. Jag jobbar själv inom vården och behöver läsa om annat och få gå in på din härliga blogg precis som jag brukar. Kämpa på, vi är många som är lojala med dig och litar på ditt omdöme!

 15. TACK! Ebba för att du fortsätter blogga om det du sagt att du ska; mode och kungligheter bl a . Varför ska du bryta din affärside bara för att andra stör sig på att du inte är PK i varje sekund.

  1. Orkar inte läsa mer om Corona. Så avkopplande att läsa om nåt annat på din blogg och andras. Tack för en bra blogg!🌸

 16. Jag blev så glad när jag såg att kronprinsessparet besökt fältsjukhuset OCH att hon hade rediga kängor på fötterna, vilket för mig på ett sätt var en signal om att även kungahuset fattar…ta ex fru Trump när hon besökte…ett krisdrabbat område minns tyvärr ej vilket…i stiletter och ett hel oigenomtänkt budskap på ryggen…folk kände sig osedda och negligerade av hennes oinsatta val. Kläderna är viktiga signaler. Men viktigast såklart att de var där…vilket som sagt gjorde mig glad. Tack!

  1. Håller med dig, Linda!
   Ebba, fortsätt att skriva inspirerande inlägg om lite av varje. Både tankar om mående och modeinspo behövs i dessa tider. Vi är många som känner på samma sätt!

 17. Människor kommer ALLTID gnälla oavsett vad man gör. Eller inte gör. Det är ju trots allt så att vill man inte läsa om dittan eller duttan…LÅT BLI!!! Så enkelt är det.
  Tack för att du är du!❤️

 18. Jag skriver som några andra ovanför, jag har läst din blogg länge men aldrig kommenterat men kände att det var dags.

  Jag älskar att titta in på din blogg för både förströelse och inspiration kring allt möjligt. Att du bloggar om mode och frukosttips betyder ju inte att du inte bryr dig om den rådande situationen utan det ger ju snarare oss som läser en möjlighet att få en paus från alla andra flöden. Tack för alla inspirerande texter! Du förgyller mångas dagar genom att skriva precis som du gör.

 19. Jag älskar att du skriver om annat än corona! Jag behöver din pepp och snygga kungliga outfits mm mer än någonsin just nu! Heja dig Ebba, du är grym <3
  /Pia

 20. Jag blev tvärtom väldigt glad över ditt kungliga svep! Förväntar mig inte att du ska rapportera om Corona, utan snarare kungligheter, mode och massa annat i den genren. Surfar jag in här så är det sånt jag tror jag ska få läsa om, inte Coronarapporteringen. Därmed inte sagt att jag inte är intresserad av den eller att den inte är viktigt, det är bara något annat. Och det är så det ska vara.

 21. Håller med Nanette, du behöver inte be om ursäkt. Vi är alla på något sätt påverkade av det som händer, har fått förändringar på jobbet eller har äldre vänner och släktingar som sitter ensamma. Fler och fler har också sjukdomen i sin närhet.Det innebär inte att vi behöver ta bort allt som härrör till det vanliga. Med hänsyn taget till de restriktioner och uppmaningar som finns måste vi
  ändå försöka leva vårt vardagliga liv så gott det går. Sjukhus, med svårt sjuka patienter, finns i vår vardag alltid, och kommer alltid finnas. Man behöver kunna se det positiva och ha lite glädje även i situationer som den vi lever i nu. Tycker jag.

 22. Lite pepp till dig❤. Fortsätt att skriva som du gör, om stort och smått, allvar, vardag , mode och kungligheter. Vardagen fortsätter ju ändå trots den märkliga tid vi lever i.

 23. Snälla Ebba, sluta inte skriva om det du håller oss uppdaterade med. Personligen är jag så trött och utmattad av allt vad Corona heter. Såna inlägg som dina behövs för att väga upp den galna och uppochnervänd värld vi lever i just nu. Jag tror att många med mig håller med om att (de flesta i alla fall) behöver en paus från allt elände ibland, annars kommer vi vara ett deprimerat folk innan detta är över!
  Och stör man sig på vad du skriver om så är det ju inte svårare än så att låta bli att läsa det…. 💕

 24. Hej fina Ebba!

  Jag vill fortsätta läsa ”ytliga” inlägg, tycker det behövs som motpol; vi behöver få drömma oss bort lite i sådana här tider! Heja dig!

  Kram!

 25. Jag är jätteglad för dina kungliga svep! För alla dina inlägg som bjuder på fina bilder och inspiration! Förstår inte att du skall behöva bli påhoppad för att du ger oss ett svep som är ett återkommande inslag här i bloggen. Jag läser här för att få inspiration och lite verklighetsflykt, behöver fina bilder och allmänt mys i dessa tider när vi matas med sådana oerhörda mängder information om hur världen ser ut nu. Det har inte undgått någon, vi är alla extremt medvetna och oroliga över situationen som råder nu. Nu behöver vi vara extra snälla mot varandra – inte ge elaka/negativa kommentarer.

 26. Varför är det just den typen av kommentarer som ska respekteras och varför ska du krypa för en person som så uppenbart tar något ur sitt sammanhang bara för att få gnälla och skälla? Den personen har rätt till sin åsikt, men det betyder verkligen inte att hen har rätt.

  Det vore roligare om du svarade någon av alla de som har något snällt att säga istället för att ägna hela inlägg åt några få argbiggor.

  Tycker i övrigt att Sandra Beijer har en väldigt tydlig och bra gräns för vilka coronakommentarer som får stå kvar (generellt alltså, inte nödvändigtvis som svar på den här kommentaren).

 27. Jag läser din blogg för att det är en välbehövlig paus just nu. Jag är en del av riskgruppen, jobbar hemifrån, har sonen hemma från förskola, min man är hemma sjukskriven pga stress (en stress till stor del utlöst av denna oro). Jag läser nyheter, lyssnar på radio och följer pressträffar angående detta hemska virus som i värsta fall kan ta mitt liv om jag slarvar med min isolering. Då är det alldeles fantastiskt att få surfa in på något som handlar om något helt annat, din blogg. Din blogg inspirerar mig istället att försöka träna i min isolering, din blogg utmanar mig att försöka nå 10.000 steg per dag (rätt svårt när jag bara har 8 steg till jobbet just nu) och din blogg roar när jag får se en hallonröd kostym vid hemmajobbet och kan jämföra det med mina egna tights och hoodie som blivit min ”arbetskostym” senaste två veckorna. Tack Ebba! Snälla fortsätt med det du gör. Jag behöver det.

 28. Nej det är inte lätt att göra rätt men allt kan inte handla om Corona. Jag blir iaf glad av lite kungligt även i denna tid. Livet går vidare och vi måste försöka leva om än anpassat för att sprida smittan så lite som möjligt. Så fortsätt med ditt jobb att inspirera och influera.

  Däremot undrar jag över smygreklamen för Bookbinders, som ganska ofta dyker upp här. Varför är det så svårt att reklammarkera? Om du vill bli tagen seriöst som influencer, något som du och Emilia ofta pratar om, så är det ju viktigt att följa de regler som finns. Som lärare måste ju jag följa de regler som finns för mig, jag kan exempelvis inte bestämma mig för att strunta i sekretessen och prata om de barn jag har i min klass, då sköter inte jag mitt jobb och reklammarkerar inte du så sköter inte du ditt jobb.
  Så kom igen, du är ju och vill vara en seriös influencer som vi läsare tar på allvar!

  1. Håller med här. Du skriver att du driver din blogg som ett företag men då måste du också agera som ett sådant. Seriösa företag följer de regler som finns.

 29. Nej nu får det vara nog. Jag har jobbat i vården i 17 år och man kan ha empati och medkänsla utan att hela tiden ”sörja” åt andra. Det blir ju outhärdligt om man inte kan pausa sina tankar för att få inspiration från annat än dödsfall och iva vårdade. Hur skulle annars människor orka jobba med svåra saker. För många är det inget nytt att folk lider och drabbas av svåra saker. Sluta därför att kritisera allt Ebba gör. Jag säger istället tack för att jag får pausa mitt huvud efter en dag på sjukhus med skyddsmask.

 30. För min del får du gärna fortsätta skriva om mode och kungligheters vecka och kläder. Kul läsning ju 🙂 Särskilt om man är i karantän som jag som bor i Spanien och behöver lite lättsam trevlig läsning att pigga upp sig med!

 31. Du behöver verkligen inte be om ursäkt. Olycka utesluter inte lycka och bra saker. Det finns rum för bägge.

 32. Bloggen är din Elsa skiv vad du vill. Blir andra provocerade av det är det inte ditt bekymmer lättas är ju att inte läsa det som lite faller en på läppen.
  Vänliga hälsningar Liceth

 33. Vi ska ju leva i denna tid. Vad är osmakligt? Jobbar med coronapatienter, idag stod jag och en kollega och gapskrattade utanför en sal pga krångel med skyddutrustning som för oss var komiskt. Var vi osmakliga för att skatta där och då? Dessa stunder kommer vara värdefulla för oss för att orka igenom detta. För mig är behovet att trycka ner och pekpinna osmakligt. Tack för fin blogg❤️

 34. Men på riktigt, hur orkar folk ha åsikter om precis allt?! All tid och engagemang du lägger ner på det du publicerar, så att vi läsare (gratis dessutom!) får en liten stunds förströelse från all annan skit just nu, och så har man mage att klanka ner på det! Suck alltså.. allt kan inte passa alla, men gillar man inte låter man bli att läsa, och lägger sin energi på annat istället. Kärlek till dig Ebba, tror vi alla behöver så mycket positiv energi och pepp vi bara kan vi kan i denna galna tid. Fortsätt att inspirera och peppa, det är du så bra på!

 35. Jag blir å andra sidan väldigt provocerad av att folk alltid ska bli så himla kränkta av allt. Kan man inte bara få skriva om kronprinsessans klädsel utan att det betyder att man inte bryr sig om folk som dör i Corona. Jag är så tacksam över att du bidrar just till lite förströelse och inspiration i dessa tider. Vill jag läsa om Corona lyssnar jag på FHM, att du skulle använda din blogg till att skriva om det känns helt befängt, det är ju inte för att du är expert på smittskydd som man läser din blogg. Lång kommentar men vill eg bara säga, fortsätt skriva som du gör! Det är ingen vettig människa som tror att du inte bryr dig bara för att du skriver om det din blogg alltid handlat om. Ingen ifrågasätter varför HM fortsätter sälja kläder som vanligt, varför ska då ditt koncept ifrågasättas i dessa tider.

 36. Du behöver inte be om ursäkt! Vi behöver alla något annat än alla oros-nyheter om Corona.
  Lite feelgood är viktigt, skönt att glömma världsläget ibland.
  Alltid roligt att läsa det du skrivit!❤️
  Anne

 37. Du behöver inte be om ursäkt – det är så urbota dumt och pekfinger pekande att påstå att det är osmakligt att det nästan är humoristiskt.

  Jag tänkte inte ens tanken och tänker att folk har lite för mycket tid för sig för att gå dem tankarna.

 38. Tack för att du är och försöker vara positiv i dessa tider. All kärlek från Ingela med man/fast det vet han inte om…

 39. Fattar inte vad folk klagar på, här går jag in för att få inspiration inom mode, livsstil och skvaller om kungligheter. Vill jag ha nyheterna Corona går jag in på nyhetssajt. Punkt.

 40. Tyckte absolut inte att det var osmakligt! Du rapporterar ju även om deras jobb, inte bara om vad de har på sig.

  Tack för en bra blogg, ett andningshål i virrvarret!

 41. Tycker det är så skönt att läsa om annat än Corona. Få en paus i alla tankar och känslor. Forsätt att skriva, jag kommer läsa. Kram!

 42. TACK för att du gör kungliga svep, lägger upp bilder och poster om till synes ytliga saker. Just för att det är så vanligt och normalt. I vår familj försöker vi bibehålla en så normal tillvaro som möjligt – Jag är så tacksam för varje dag som vår 3-åring kan gå till förskolan – för att vi alla är friska, och för att hennes förskola fortfarande är öppen och för att hon tycker det är så roligt på förskolan och trivs bra.
  Därför är det så skönt att få ha kvar fragment av livet före Corona – kungligheter, mode, stil, smarriga recept – för livet och vardagen måste ändå fortsätta.
  Vi har alla ett ansvar att inte bli smittade och framförallt att inte smitta andra, men som förälder så känner jag att jag har ett ansvar att bibehålla en så normal tillvaro som möjligt för våra barn. Och för att orka, och känna glädje, lust och inspiration – så är din blogg och Instagram guld!
  Tack Ebba, ha en fin kväll och ta hand om er ❤

 43. Inget osmakligt överhuvudtaget! Du är liksom jag själv en känslosam person. Bär känslorna inuti tydligt utanpå. Det märker folk på gott och ont. Det onda med det är att folk som gillar att trycka dit sådana som oss för gör det för de ser effekten omedelbart och frossar i att man blir ledsen. Ett “lätt” offer. Sluta inte vara den du där för det. Det är väldigt tydligt för oss som verkligen gillar dig och följer dig varför du gör de inlägg och samarbeten du gör samt vad du brinner för. Känn inte att du behöver förklara dig.
  Kram!

  1. Alltså, jag vet inte om människor letar saker att bli kränkta över ibland. Eller har mycket ångest inför det som händer i världen och därför reagerar på vissa sätt men jag tror kanske att sådana människor borde pausa vissa sidor/bloggar lite i stället för jag tror inte att man mår bra till slut om det är på det sättet man reagerar. Vi behöver fortsätta leva och jag personligen uppfattade det inte som osmakligt men självklart känner alla det som de känner och det måste man få. Vi måste alla ta hand om oss själva och varandra lite extra just nu ❤️

 44. Det var ett mycket bra kungligt svep, kan inte varit lätt då de inte rör sig ute så mycket nu. Jag hade längtat efter det sedan i fredags. Jag tycker att du ska och definitivt kan skriva om dessa “banala” saker. Vi måste ju få läsa om annat också. Snälla sluta inte att skriva!

 45. Även i kristider behöver vi normalitet. För dig och den här bloggen ingår mode från kungligheter. Det som händer är hemskt och påverkar oss alla och vi reagerar alla olika. Jag behöver det vanliga för att klara det jobbiga.

 46. Jag tycker att det är väldigt skönt att läsa om någonting annat än covid-19. Om jag vill ha information om covid-19 besöker jag traditionella mediers och Folkhälsomyndigetens webbsidor (vilket jag gör dagligen). Att du skriver om kungligheter, mode eller något annat betyder inte att du på något sätt förringar situationen. Fortsätt att skriva om det du vill skriva om. Personligen älskar jag ”Kungligt fredagsgodis” (eller måndagsgodis)! Kram

 47. Jag brukar aldrig kommentera, som så många skriver 😂😅 Men. Nu kan jag inte låta bli. Jag tänkte lite så förra veckan om några av dina stories, att herregud vad ytligt. Men sen skrev du ett klokt inlägg och jag kände att ja, du har rätt. En stunds verklighetsflykt och en stund att andas. Det hjälper du mig med varje dag. Och jag älskar dina kungliga inlägg. Du är sund och klok i det mesta, och jag har följt dig sen expressen. Och det kommer jag fortsätta med. Fortsätt exakt som du är, och tack!

 48. Vi sitter alla i detta tillsammans så fortsätt skriva och ge mig lite daglig glimtar där inte Corona hela tiden är närvarande, det känns i min värld som frilansade fotograf (som precis som du pendlar mellan hopp och förtvivlan dessa dagar) och stor kunglig fantast 😄 bara skönt att få försvinna i dina iakttagelser någon gång om dagen och komma i från de jobbiga tankarna. Så låt dina tankar flöda i text så ska jag fortsätta dela mina tankar i bilder på min Instagram. Kolla om du vill ❤️😄jessicawelanderfotograf.

 49. Tack för det fina och härliga I dessa tider. Brukar inte kommentera här men jag undrar faktiskt om det finns de som spenderar sin tid att just leta fel. Vill man inte läsa, hitta smygreklam eller ens inspireras, bör man inte läsa inlägg från influensers. Svårt att bedriva verksamhet på annat sätt. Heja dig. Jag hänger på länge till, fortsätter längta till varje torsdag, ännu mer i dessa tider. ❤️

 50. Läser först detta och sedan inlägget som du skriver om, och tycker bara att Vaddå – du har ju skrivit massor om situationen med viruset både i Sverige och utanför vårt land. Att du rapporterar vad de kungliga gör, och för all del har på sig, är ju ditt jobb i denna blogg? Enligt mig finns verkligen ingen anledning att kritisera ditt inlägg, som var väldigt balanserat och inte alls världsfrånvänt (som hos massor av influencers just nu). Heja dig.

 51. Själv tänkte jag direkt – åh, vad roligt att få läsa om kungligt mode istället för att bara mattas med Corona. Jag känner också att jag behöver en paus. Har inte varit lätt den sista tiden med Cancer i familjen, plötsligt dödsfall och så Corona ovanpå det. Livet och vardagen känns väldigt deppigt stund till stund, tycker därför att det är skönt att få läsa om någonting helt annat. Så tack för det Ebba!

 52. Läser med glädje dina texter. Ja, det är tungt just nu, men livet går vidare med glädje och sorg i allsköns blandning och jag tror att det är viktigt att vi alla försöker leva på så gott vi kan efter bästa förmåga. Håll i, håll ut och håll avstånd! /Karin

 53. Nej fortsätt som vanligt! Det behövs. Blir så trött på alla åsikter hit och dit hela tiden. Keep up the good work och strunta i de där människorna som egentligen borde skaffa sig ett liv!!!

 54. Tycker verkligen inte strid ska be om ursäkt! Jag jobbar inom vården i Stockholm och kommer eventuellt tom jobba på fältsjukhuset. Om människor vill ha uppdateringar om Covid19 ska de inte vända sig till influensers, utan till folkhälsomyndigheten. På din plattform och andra liknande är det såå skönt att få nåt annat, särskiljt när hela ens liv kretsar kring pandemin. Tack Ebba!

 55. Fantastiska Ebba fortsätt!
  Världen pågår fortfarande omkring oss och att förmedla det med fokus på stil o glamour ger iallafall mig andra saker att tänka på!

 56. Fortsätt peppa Ebba 🤗det är just de vi behöver nu 💕

 57. Gnällspikar. Vad väntade dem sig när de gick in på din blogg? Att du skulle repostat FHM i dina inlägg? Att du skulle skriva egna tankar om corona? Att du skulle lägga ner helt? Det finns det andra forum för.

  Jag och många andra besöker din blogg för precis det du skriver om! Kör ditt race, det är därför vi kommer hit och läser ☀️ Ps. Efterlyser ditt orange läppstift som återkommer, och bullreceptet som omtalades i er podd nyligen?? Något med vanilj och krans. Mums!

 58. Tack snälla för allt du bjuder på och förstår verkligen att det är en svår balansgång- men vi måste ha och klara av annat än enbart elände, uppsägningar och sjukdom. Keep up the good work!

 59. Illasinnade låt bli att läsa ebbas blogg. Jag håller alla👍👍👍👍👍☘️☘️☘️ för att det skall gå bra för Dig Ebba. Elsebeth

 60. Illasinnade låt bli att läsa ebbas blogg. Jag håller alla👍👍👍👍👍☘️☘️☘️ för att det skall gå bra för Dig Ebba. Elsebeth

 61. Jaaa! Fortsätt Ebba. Det är så skönt att ha nåt ”normalt” att se. Förstår att det är en svår balansgång och ser att du gör det bästa. Styrkekramar. 🙏🏻

 62. Men hjälp! Du skriver så otroligt nyanserat och bra, inlägget om kungligt mode i Coronatider var ett perfekt sätt att ta del av hur kungligheterna engagerar sig tycker jag. Vill man inte läsa någonting om mode och kläder är det väl lämpligt att inte läsa kanaler som primärt handlar om det?!
  Kämpa på Ebba och stor kram!

 63. Hej Ebba! Fortsätt precis som du gör, med det du gör. Vi alla behöver en paus i dessa coronatider och jag oerhört tacksam att få skingra tankarna genom att läsa det du skriver om och se vad du jobbar med. Heja dig!! Kram en trebarnsmor.

 64. Heja Ebba! Kör på som vanligt även i dessa tider. Dina personliga, tänkvärda och härliga inlägg i sociala medier förgyller min tillvaro som är dränkt i COVID-19. Det enda det talas om på fritiden genom nyheterna, tidningar, sociala medier och vänner och familj som är oroliga för sin och andras hälsa och ekonomi. Samtidigt som jobbet som kirurg inte är sig likt och hela sjukhuset ställer om till COVID-19-centrerad vård och jag själv är orolig för patienternas, kollegors och min egen hälsa. Gör det du är bra på, inspirera och sprid glädje med peppande inlägg och härlig podd. Tack! Kram Emma

  1. Tack Emma, bara ett inlägg som ditt gör det värt det för mig, om jag kan bidra med minsta lilla förströelse. Varmaste tack och heja dig och alla dina kollegor! Stor kram från Ebba

 65. Skaka av dig det där inlägget Ebba. Var rädd om dig och tack för lite vardag och mode mitt i allt nattsvart. Tycker inte alls att du var onyanserad. Allt gott! ❤

 66. Hej. Jag tycker att det kungliga svepet är ett avbrott i den tunga vardag som är. Så sluta inte. Det är inte respektlöst att inte alltid skriva om Corona. För att folk ska orka måste man också tillåta sig att tänka på annat. Du är grym Ebba!

 67. Ebba, du skriver så bra, blir alltid glad av din blogg. Vi behöver lite färg, form, mode och inspiration i dessa något gråa, dystra tider. Snälla, fortsätt skriv 😁

 68. Fortsätt vara du Ebba!!! Folk får ju tagga ner! Jag håller med om att mycket är nattsvart, kollegor som insjuknat, utländska kollegor vara släktingar ligger på intensivvårdsavdelningar, oro inför hur min mans 98-åriga farmor ska klara sig undan detta, etc MEN samtidigt kan man ju inte sluta le över att solen skinit säkert 5 dagar i sträck i Gbg, att min 4åring kommer hem från förskolan med en teckning han är väldigt nöjd med, titta lite extra på den där nya mattan man funderar länge på att köpa ELLER bara vara lite nyfiken på vad kungafamiljen gör i dessa dagar..

  SÅ fortsätt vara dig själv och göra din grej! Du förgyller vardagen för oss andra!!

  KRAM

 69. Hej Ebba! Fortsätt här, och fortsätt i Säkert Stil-formatet. Det önskar jag, och tackar för den inspiration och de pauser du bjuder oss på. Tack!

 70. Du är grym! Alla gör sitt bästa i dessa tider, för alla drabbas på ett eller annat sätt. Man försöker hålla näsan ovanför vattenytan hela tiden. Små vardagsinlägg om träning, barn och vad man äter till middag tar fokus från att hela världen är upp och ner. Det är skönt att inte bara läsa nyheter! Fortsätt som du gör! Dom som inte vill läsa kan bara låt bli❤️

 71. Ebba snälla sluta inte med den kungliga glansen! Jag jobbar som sjuksköterska och bara längtar efter dina uppdateringar kring kungligheter. Precis vad jag behöver nu!!
  Fortsätt!
  🌸

 72. Fina Ebba – det är EXAKT vad vi behöver i dessa tider av oro. En dos av vardag, glam och damm. Vi kan inte gräva ner oss fullständigt. Det du skriver och delar med dig av skänker, i alla fall, mig en stund att tänka på annat. Men vet du, det spelar ingen roll vad eller hur man väljer… Det finns pekpinnar och moraltanter överallt. Är det inte det ena så är det det andra. Nej, fortsätt i samma anda du redan gör och låt inte tråkmuppar lägga dimridåer av dåligt samvete över dina inlägg. Grotta inte ner dig över kassa kommentarer, gör det du känner är rätt. Slutar du lyssna på din hjärt- och magkänsla går du sönder till slut. Ta hand om dig! Jag gillar dig! 🙂

 73. Tack för att du lyfter oss från Coronaskuggorna Ebba! Vi ska absolut ha respekt för både sjukdomen och de som drabbas, men vi behöver också glädjeämnen; något som får oss att glädjas! Tack för att Du hjälper oss med det!

 74. Hej Ebba!
  Jag ser verkligen fram emot att läsa inläggen i din blogg! Tycker det är en så härlig mix av mode, vardagsfilosofi, familjeliv, kungliga nyheter mm. Det är ett välbehövligt avbrott i den här krisen och allt man läser på nyhetssiterna! Du ger mig precis den där lilla guldkanten som jag så mycket behöver just nu🙌

 75. Fortsätt som vanligt! Vi behöver avbrott från all Corona-rapportering.

 76. Snälla fortsätt blanda ditt innehåll i bloggen.
  Vi ( jag) behöver verkligen distans från allt elände som verkligheten levererar just nu.
  Jag förstår allvaret som händer men jag (vi) behöver även läsa och lyssna på någonting annat än Corona.
  Kramar ❣️

 77. Har själv inte läst kommentarerna men förstår att balansgången är svår. Många är oroliga, rädda, frustrerade och det är svårt att ta in allt som sker omkring oss. Man försöker se positivt men samtidigt växer oron för varje dag. Jag tror inte att någon kikar in på din blogg för att få viktig samhällsinformation. Jag tror de flesta vill bara ha lite distraktion för en stund. Visst är det ytliga saker och kanske känns fel. Men vi kan inte heller bara sätta allt på paus eller sluta med det vi brinner för. Vi får alla försöka göra vårt bästa helt enkelt så fortsätt du. Tack!

 78. Tack för trevlig blogg. Man behöver paus ibland från allt jobbigt som händer. Små mikrostunder som ger kraft att sköta allt, inte minst det stora och allvarliga i tillvaron. Och tänka på att någon gång kommer allt bli bra igen. Och förresten, HUR beställer man prägling av ett hjärta på produkterna från Bookbinders?

  1. Sluta be om ursäkt för dina inlägg! Klart att det är allvar, det vi lever i just nu men det går inte att bara tänka Corona hela tiden för då blir man “kokoloko”! Det behövs annat att drömma sig bort till och skingra tankarna med. De som har problem med att du skriver om kungligheter, mode och vardagsliv får faktiskt välja att läsa någon annan stans än här just nu! Fortsätt att blanda som du gör Ebba! Kram!

 79. Det kommer en verklighet efter den vi lever i nu. Jag och många med mig hoppas verkligen att du finns där för oss då också. Du försöker verkligen Ebba att bjuda på dig själv och din goda smak. Nu måste vi alla försöka att sansa debatterna och vara rädda om varandra. Din artikel om de kungliga kläderna var mycket fin och sansad och erbjöd en stunds avkoppling från den mardröm vi alla upplever. Hoppas du orkar och klarar den press du just nu lever i så vi får uppleva en bättre tillvaro längre fram och dela den med den glädje som är så typiska för dig. Kram till dig och din fina familj..

 80. Jag tycker det är härligt att läsa dina inlägg. Vill jag läsa om corona så läser jag/ tittar jag på nyheterna. När jag läser din blogg vill jag läsa din blogg. Fattar väl att du också tycker det är skit det som pågår, men läser hellre dina ”vanliga” inlägg som avkoppling i allt det här. Du är grym!

 81. Fortsätt precis som du gör!
  Tycker du har en fin blandning av allvar och vanlig vardag i dina tankar och inlägg.

 82. Men varför skulle du inte kunna fortsätta att göra liknande kungliga inlägg?! Corona påverkar oss alla hela tiden men bara för att vi gillar att se och läsa om kungligt mode så bryr vi väl oss inte mindre om Corona för det! Nej ta inte åt dig av de elaka kommentarerna, din blogg är väl ändå ingen sjukdomsinformationsblogg. ❤ vill jag läsa om viktig coronainfo så läser jag på Folkhälsomyndighetens hemsida

 83. I dessa tider håller jag mig till några väl valda ord. Man kan ha två tankar i huvudet samtidigt. Det är inte så svårt, jag uppmanar alla att prova!

  En tanke: ta denna kris på riktigt stort allvar. Var solidarisk, lyssna på råd och tvätta händerna, stanna hemma om du är sjuk

  En annan tanke: vad ska jag ha på mig idag? Oj! Den där rosa klänningen kommer liva upp stämningen idag. Nu känner jag mig lika snygg som kronprinsessan på fältsjukhusrt. Jag ska nog skicka en bild till farmor också- så blir hon extra glad när hon sitter isolerad på hemmet.

  Se – inte så svårt!

  Ta hand om er

 84. Jag gillar det, behöver lite positiv läsning oxå och dina inlägg gör mig glad!

 85. Jag läser och uppskattar din blogg bla för att den har sina röda trådar med kungligheter, mode, vardagsliv etc.
  Även om livet för många förändras radikalt nu och man behöver göra anpassningar för andra, så tänker jag att man i den utsträckning man kan leva så normalt man kan. Detta givetvis utan att utsätta sig själv eller andra för fara och det gör man bäst genom att följa myndigheters råd. Vill man dra det ett steg längre, så står det var och en fritt att göra det, men skambelägga andra är fasen inte ok!
  Fortsätt precis som du gör och som de flesta av oss gör, anpassa oss, visa hänsyn, följ myndigheters råd och gör det bästa man kan av sin situation!

 86. Jag går inte till dina sociala medier för att få ännu en dos Corona-realism. Jag går hit för att få ta del av din värld så som den är och har varit! Modereportage ja tack!!

 87. Fortsätt exakt som du gör! Din värme, ärlighet och ödmjukhet kommer fram även i modereportage, vilket vi behöver i dessa tider ❤️

 88. Hej Ebba,

  Jag beundrar dig verkligen för hur du lyssnar och tar in vad andra säger åt dig eller anmärker. Och det faktum att du inte försvarar dig utan förklarar dig, alltid vänligt och begrundat. Du är verkligen en fin förebild, en mänsklig förebild. Tack.

 89. Välgenomtänkt och bra skrivet som alltid.
  Tycker att du klarar balansgången bra. Kram

 90. Fast jag tycker så många här verkar missuppfatta helt vad det handlar om. Kritiken handlade INTE om att man inte får skriva om kungligheters kläder just nu, och inte om att allt ska handla om Corona.

  Utan problemet var ju att det kändes lite osmakligt att använda sig av en allvarlig händelse som öppnandet av det nya fältsjukhuset som en anledning att fokusera på vad Victoria har på sig. När kungligheter är på mer allvarliga uppdrag som handlar om svåra, sorgliga grejer och just nu, en kris som vi inte har sett motstycke till i modern tid i Sverige, så kanske det inte riktigt är lägligt att börja prata om vad de har på sig just då. Kungligheter gör så mycket ytligt och lättsamt varje dag, där det är helt ok att fokusera på deras kläder, även i Corona-tider. Men kanske inte just i detta sammanhang. För mig är detta inget hatfullt att säga, utan bara en påminnelse om att det finns gränser för när kläder kan belysas och när det kanske inte bör recenseras.

  Men det knepigaste i inlägget var ju det oerhört krystade reklaminlägget för att sälja dina egna anteckningsblock. Vad hade det med Carl Philip att göra? Försökte du insinuera att han har dina block hemma hos sig? Eller att han borde köp dina anteckningsblock?

  1. Dumförklara oss inte, är du snäll. Vi fattar, men håller helt enkelt inte med dig och Jo. Inlägget var inte osmakligt öht, kritiken var det däremot.

 91. Det var verkligen inget som jag överhuvudtaget tänkte på ❤️. Läste inlägget precis för var det var, ett kungligt svep. En paus från allt nyhetsflöde som ger mig ångest. Just nu är jag väldigt selektiv för jag orkar inte med den ständiga uppdateringen kring Corona och därför älskar jag att få försvinna in i blogg-världen för en stund och bara få ha det lite vanligt för en stund.

 92. Vad är det här med att folk blir så upprörda när folk pratar eller skriver om något annat än Corona virus? Självklart fortsätter livet och ‘vardagen’, jobb och matlagning, glädje och sorg som inte har att göra med viruset. Ska varenda blogg, artikel eller Instagram post handla om Corona, det är ju helt orimligt.
  Själv tycker jag att det är jätteskönt att inte hela tiden behöva läsa om Corona, att det finns annat att tänka på också och blev jätteglad för det kungliga inlägget. Vill man läsa om virus så kan man göra det till exempel på WHO eller otaliga nyhetssidor. Fortsätt och skriva om ditt liv och det du tycker är roligt Ebba, låt inte några få förstöra din glädje för den här bloggen (eller förstöra för oss alla som älskar att läsa din blogg!)

 93. På något sätt så fortsätter ändå vardagen i denna surrealistiska tid. Om folk blir kränkta av ett sånt blogg inlägg så har de för lite i sina liv att bry sig om, saknar förmåga att se bortom Corona eller de bör inte ha tillgång till internet. De fixar det inte.

  Att några få inte kan hantera att andra försöker fortsätta att leva sina liv är deras problem, inte ditt eller mitt. Bara deras.

 94. Vet du vad Ebba? Du behöver inte be om ursäkt!!! Fortsätt som du gör, du är fantastisk! Vi behöver ett andningsrum där vi kan läsa om annat. Tyvärr dör folk överallt, på öppen gata, i hemmet, på krogen, på havet, i bilen. Olika saker är triggers för olika personer. Vi som följer dig vet att du menar väl och har ett gott hjärta. Fortsätt som du gör och var dig! TACK ❤️

 95. Alltså jag älskar dina kungliga inlägg!! Oberoende om vi lever i en kris eller ej. Folk behöv tänka på annat än det vidriga viruset hela tiden, annars blir man galen.
  Så fortsätt precis såsom du alltid gjort, det finns alltid personer som tar på näsan för det ena eller andra. Men då tycker jag även att man kan låta bli att läsa om man tar illa vid.
  Så fortsätt lika strongt och ärligt som hittills!!

 96. Måste säga till dig Ebba att det är så skönt att läsa om något annat än covid-19. Självklart är det fruktansvärt vad som pågår runt om. Men man måste fortsätta framåt. Jag uppskattar din blogg och ser det som ett positivt avbrott ifrån allt annat. Stor kram keep it up!

 97. Jag tycker det skulle kännas krystat och konstigt om du plötsligt ändrade innehåll för att anpassa dig till rådande omständigheter. Vi matas konstant 24/7 om Corona och även om jag förstår allvaret (arbetar på KI och KS) så måste man då och då få unna sig att ha lite distans till det

 98. Jag tycker att du just har en fin blandning, där du försöker både inspirera men också blandar med den nya vardagen vi lever i. Och man måste ju också vara realistisk- nä, 10 000 steg eller kungligt mode kanske inte är det viktigaste just nu, MEN det kan vara att fokusera på det som gör att vi behåller normaliteten och får ork och energi att hantera allt det andra som inte är normalt just nu; oro, stress, sjukdom mm. Vi mår inte bättre, får inte mer ork och energi av att grotta ner oss i det negativa. Fortsätt med ditt fina arbete! Själv fortsätter jag med vardagen som lärare på en högstadieskola, också det en form av normalitet trots konstiga omständigheter….

 99. Vi behöver ljuspunkter i dessa dystra tider. Fortsätt med kungliga svep, jag läser gärna!

  …men jag ser fram emot personliga inlägg UTAN reklam/ samarbeten. Det är bara sådana inlägg nu. Jag förstår att det ger dig inkomst, men alla inlägg behöver väl inte vara reklam?

 100. Hej!

  Jag tycker att ALLT behövs i ALLA tider. Humor, allvar, glädje, inspiration, distans, seriositet, information… Men alla behöver inte skriva om allt. Du har din tydliga inriktning och dina texter och sociala medier erbjuder en ofta en paus från ett mer gråmurrigt och hetsigt vardagsliv. Du erbjuder vardagliga betraktelser och funderingar blandat med mode, lite skönhet och glamour. Men alltid på en nivå som trots allt funkar för vanligt folk.

  Till syvende och sist: vi har alla friheten att välja vad vi tar del av.

  Tack för trevlig läsning. /Lotta i Skanör

 101. Alltså ta inte åt dig, det minsta! Herregud, mitt i den samhällskris och världskris som Corona är så är dessutom en av mina föräldrar döende i cancer. Alldeles för ung och pigg för detta! Snacka om att jag då behöver flykt från verkligheten. Jag älskade att få tips om bra tv-serier, jag älskar att bara kunna glömma vardagen och läsa om kungligheter. Jag gråter tillräckligt som det är just nu och ångestnivån är konstant hög, jag behöver sånt som en peppande blogg om kungliga! Fortsätt snälla du och strunta i de som gör en höna av en fjäder och ska så himla aktivt leta fel i allting. De kan uppenbarligen inte tänka utanför sin lilla bubbla!

 102. Åh fortsätt som du gör Ebba, jag tycker om att komma in hit och få en paus från all Coronarapportering. 🙂

 103. Orättvist att kalla det för ett ”modereportage” på ett fältsjukhus – det var ju ett superbalanserat inlägg med tonvikt på själva besöket?! Tycker inte att du ska ta åt dig av enstaka kommentarer så där, låta det få så mkt tyngd – bättre känna efter själv, tycker jag att detta stämmer med min uppfattning? Integritet & fokus, Ebba – kör på.

 104. Håller med dom två första kommentarerna,det är trevligt och komma in och få lite annan perspektiv på vardagen i dessa Coronaraporteringar. Så kör på Ebba jag uppskattar det ialf.

 105. Heja Ebba! Fortsätt som nu! Allt kan inte vara nattsvart. Livet pågår runt omkring och gillar man t ex kungligheter och kläder så vill man fortfarande se det. Lika gärna kan det gälla matlagning, trädgård, ytliga tv-program. Vem väljer vad som är okej eller inte?! Det måste väl bara vara vi själva. Tycker man inte att det är ok låter man bli att titta, delta, surfa osv.
  Hälsningar från Göteborg!

 106. Äsch! Jag hoppas du inte tar åt dig! din blogg har ett tydligt fokus och målgrupp och det är därför dina följare också läser din blogg. Glasklart! Passar det inte tycker inte jag att de behöver läsa bloggen och speciellt inte skriva så där otrevligt!
  Kämpa på! jag tycker att du är toppen! 🙂

  Lovis

 107. Jag tycker inte heller att du behöver be om ursäkt! Fortsätt som vanligt. Kram

 108. Tycker om att du bryter coronapratet med lite annat typ kungligt! Kram på dig, stå på dig!

 109. Jag hoppas du orkar fortsätta blogga, för nu behöver jag det kungliga mer än någonsin.
  Och jag uppfattade inte alls ditt blogginlägg som något modereportage på ett fältsjukhus. Däremot var det fascinerande att se skillnaderna på Kate och Sofia – den ena talar i trådtelefon à la 1980-talet och den andra i moderna små lurar.

 110. Fortsätt skriva som vanligt, det är nu vi behöver det.❤️

  1. Jag uppskattar det här inlägget för vi är flera som brottas i olika dilemman i vilken utsträckning vi kan fortsätta som vanligt? Vi behöver ju energi och avbrott men också ta in allvaret. Men vi ska väl inte ge upp för det? Vi kan anpassa oss, reflektera genom att vara uppriktiga och tillåta oss hitta energi och glädje. Det bidrar du med Ebba!

 111. Äh, vilken trist kritik! Jag vill ha en genomgång och analys av stilen vid corona-presskonferenserna! Snyggt, sobert, tråkigt? Hur tänker man när man ska signalera allvar och kompetens? Har tjänstemän och politiker hjälp med stilen innan dom går ut på scenen? Kavaj eller inte på Tegnell, osv.

 112. Hej Ebba,
  Fortsätt som du gör. Härligt att se alla bilder att det finns ett hopp om hur härligt allt kommer bli igen.

 113. Snälla fortsätt vara du, vi behöver den här verkligenhetsflykten som du bjuder på nu för en kort stund mer än någonsin.

 114. Tycker att du fokuserar på fel saker. Herregud vem orkar bry sig om du går 10000 steg eller inte?! Reklam för dina egna grejer blir omvänd effekt i dessa tider som du kommer känna av efter krisen är slut. Du uppdaterar mer desperat än någonsin. Varför inte ta en paus och som många andra?! Gillar inte dina inlägg längre det kommer fram vem du egentligen är. Egoistisk.

 115. Jag tycker absolut inte att inlägget var osmakligt. Du tillför något som är extra viktigt just nu nämligen att få tänka på något annat än viruset en stund. En möjlighet att tänka på en framtid där hallonrosa kanske eller kanske inte ska få flytta in i min garderob.

  Jag sitter nu med min tolv veckor gamla dotter i famnen och försöker tänka på något annat än viruset och vad det kan ha för konsekvenser för henne efter att ha uppdaterat mig om genom nyhetssidor och FHM. Det räcker gott med dom.

  Tack för andrummet du erbjuder oss.

 116. Be inte om ursäkt! Själv letar jag aktivt efter bloggar/poddar/böcker etc som INTE handlar om covid19. Du är ett ljus i mörkret, fortsätt vara det!

 117. Jag älskar din blogg och tycker du gör ett toppenjobb! Du skriver bra och intressant. Älskar dina modereportage i kungafamiljen, de klär sig ju så snyggt vill bara läsa mer om det! Såklart orkar man inte hela tiden höra/läsa om Corona, om man vill läsa om det kan man ju vända sig till nyhetssidorna. Jag tror det är viktigt i dessa tider att läsa om annat och ha lite ”vanligt liv” – så fortsätt som du gör! Du gör det väldigt bra!
  Tack Ebba. /Sandra

 118. Fortsätt skriva som du gör! Vi kan inte bara tänka på Corona virus. Om vi inte kan ses ”på riktgt ” måste vi ändå få kommunicera på andra sätt!

 119. Ebba, fortsätt bara vara Du och gör det Du gör! Om jag inte vill läsa om kungligheter så låter jag bli att läsa just dom inläggen. Det är inte svårare än så! Alla som följer dig vet hur intresserad du är av monarkin, och dess mode, så varför ska du sluta med det nu. Man behöver koppla bort vad som händer i världen, om bara för en stund.
  Sen såg jag även att någon här hade kommenterat om att du berättar om dina 10000 steg. Fortsätt att berätta om dina “framSTEG” eftersom det får dig att nå dina mål! Du har inspirerat mig att göra samma sak! Jag är en träningsperson och gör mina träningspass även nu, men eftersom jag sitter hemma och jobbar nu, så rör jag inte på mig alls utöver mina pass. På grund av Dig har jag nu gått på en >10000 stegs promenad varje dag sen i lördags. Den motivationen har jag fått från Dina inlägg!

 120. Svår att skriva så ingen stör sig alls, vore troligen en väldigt intetsägande och trist text. Arbetar inom sjukvården och covid styr hela mitt liv nu och är det enda som diskuteras och ska tas ställning till och jag uppskattar en paus. Skönt att lösa och se ngt annat. Alla bloggar och sociala medier konton kan ju ändå inte handla om covid precis varje dag. Detta kommer ju pågå väldigt länge, det går inte att vi inte kan ha ngt tidsfördriv och vara nyfiken på kungliga kläder känns väldigt harmlöst 🤷‍♀️😂

 121. Jag älskar alla blogginlägg som får mig att glömma allt det hemska som sker runt om kring oss hela tiden. Vill man ha covid-rapporteringar så är det väl bäst att följa alla 100-tals nyhetsrapporteringar. Lite feel good är vad jag behöver. Trots covid kan man väl försöka leva så gott man kan och göra kanske den sista stunden i livet lite härlig. Kram

 122. Men åh snälla fortsätt skriva om kungligt och annat roligt…. det är ju så himla gött att för en stund få läsa om något annat än Corona och Covid-19.
  Det handlar inte om att förringa det hemska som pågår i världen och i vår närhet. Men herregud vi behöver ett liten brejk då och då så att vi orkar en stund till. 🤗

 123. å jag som tänkte jag skulle gå in här o få se underbara kreationer o lättsamma ord… fortsätt Ebba! behövs ännu mer nu i dessa orostider:-))

 124. Tyckte inte alls att det var osmakligt . Fortsätt med det du gör! Det förgyller min dag och får mig att glömma all panik som finns utanför min egna dörr.

 125. Inte en gnutta osmakligheter hittade jag i det inlägget! Tvärt om! Heja!

 126. Livet pågår trots Corona. Vi behöver lite rosa färgklickar att läsa om! Tack o trevlig helg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.