En riktigt bra mascara

/ I samarbete med Clinique och #MoistureSurge /

Jag har ju samarbetat med Clinique, vilket varit superkul eftersom deras produkter alltid funnits i min necessär. Innan vi drog igång samarbetet fick jag testa deras senaste återfuktande kräm, Moisture Surge, som jag gillar av tre skäl:
1. Den funkar att applicera OVANPÅ makeup. Vilket jag testat och ofta gör. Det funkar verkligen! Så bra för mig, eftersom min hud ofta blir torr på dagen, då kan man ha den på kontoret eller i väskan och dutta på lite, för att återfukta. När man känner att foundation blivit lite torr, om ni förstår?
2. Den funkar som 5 minuters-mask. Eller okej, 3 minuters-mask snarare, jag har inte tålamod med fem minuter. MEN det viktiga är att huden får en härlig “frisk” lyster efter masken, perfekt på kvällen eller innan festen.
3. Den är 100% oparfymerad och allergitestad. Känns skönt, tycker jag. Och att krämen funkar bra som en “extra” fuktboost, till de andra produkter jag redan använder.

Fick nu frågan om jag hade lust att bjuda på ett erbjudande, där ni får Cliniques hyllade mascara (den var precis pris som bästa mascara i Kicks stora tävling) på köpet när ni anger kod: 72TIMMAR. En full size-mascara, i klassisk “Black”, deras svart-svarta…

IMG_1100

Klicka hem Moisture Surge (50 ml, 275 kr) på länken här. När du checkar ut, skriv kod: 72TIMMAR

…Så får du mascaran på köpet. Obs, när du köper 50 ml! Bara mascaran värd 225 kronor, så en himla bra deal helt enkelt. Erbjudandet gäller hela helgen, fram till måndag! Perfekt mors dag-present till mamma, eller dig själv. KOMMENTERA GÄRNA!

4 reaktioner till “En riktigt bra mascara

  1. Låter som krämen jag saknat i många år, så nu är den på väg.

  2. Tyvärr fick man betala 225 kr för “gratis” mascaran fast det stod att koden tillämpats framgångsrikt. Tur att jag kunde annullera beställningen. Vilken bluff! Jättetrist!

  3. Perfekt för mig som behövde ny mascara. Nu fick det blev det ju även en ny ansiktskräm 🙂

    Tog några klick och hopp ur sidan innan jag förstod att jag skulle lägga till krämen i rätt storlek och sedan bara skriva in koden så dök mascaran upp.

  4. Tyvärr verkar inte koden fungera längre trots att den skulle gälla hela helgen. Med rätt storlek i varukorgen får jag bara “This item is currently not available.” Hoppas att det rättas till!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.