Meghans “andra” brudklänning

Och där slog glamourfaktorn rakt igenom taket och lite till, när de nygifta klev ut för att bege sig till kvällens bröllopsfest. Wow! Nej trippel-wow! Klänningen designad av Stella McCartney och jag gissar att den här kommer ge ÄNNU mer eko än själva brudklänningen…

sdltcdc214e_NormalPreview

Foto: Steve Parsons / TT. Underbara bilder, underbart romantiskt. Tillsammans med 250 vänner och släktingar kommer de nog parta hela natten lång, det ser dessutom ut som en väldigt dansvänlig klänning…

sdltcdc2043_NormalPreview

Prinsen, iklädd smoking, öppnar dörren till den silverblå 60-talsbilen och sedan beger sig de nygifta iväg i Jaguaren, mot festen. Här ser vi också en skymt av den megamaffiga akvamarin-ringen, som Meghan kanske fick i morgongåva av prins Harry? Senast vi såg den var på hans mamma, prinsessan Diana. Fint.

sdltcdc2178_NormalPreview

Så lyckliga de ser ut, det har verkligen genomsyrat hela dagen tycker jag.

8 reaktioner till “Meghans “andra” brudklänning

  1. Jag instämmer! Genast vill jag gifta mig på nytt! Vilket klänning 😍

  2. Men Ebba försöker hitta en artikel om själva brudklänningen men hittar inte? ;( du har väl kommenterat på den? Älskar bildfrossan!

  3. Ebba, morgon gåva kan det ju inte vara eftersom det är på kvällen forfarande och inte morgonen efter bröllopet. Fin ring hur som helst.

  4. Men vad tyckte du nu om själva brudklänningen då!? Den var mycket ”enklare” än vad jag föreställt mig att den skulle vara.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.