Bröllopets bäst klädda var…

Kan vi bara PRATA lite om bröllopets bäst klädda? Jag pratar förstås om…

sdltcdbea40_NormalPreview.jpg

Foto: Alastair Grant / TT. George Clooneys fru, människorättsadvokaten Amal Clooney! Iklädd kanariefågelsgul kreation designad av Stella McCartney – och jag säger som min syster, Amy, som jag såklart stämt av med nu på kvällen: hon var helt förtrollande vacker. Man kan inte sluta titta!

Paret är ganska nyblivna vänner till Meghan och Harry, tydligen blev 39-åriga Amal och Meghan presenterade för varandra när Meghan började tillbringa mer tid i England. Clonneys, och deras små tvillingar, har ett hus alldeles vid Windsor och tydligen fann Amal och Meghan varandra direkt!

sdltcdbb7e6_normalpreview.jpg

Foto: Gareth Fuller / TT. Så stilfull, sofistikerad och ursnygg. På alla sätt. Hatten, guldskorna, den coola väskan. Snacka om power-couple, dessa två. Fint också att han plockar upp det guldiga och gula i slips och näsduk.

sdltcdbb6d4_NormalPreview.jpg

Foto: Ian West / TT. Snygg, smart och cool! Man gillar ju att Meghan hänger med en sådan tjej. Bådar också gott eftersom Amal verkligen är en kvinna som använder sin position för att göra skillnad, för utsatta människor runt om i världen. Håller tummarna för att Meghan kommer att göra detsamma.

KOMMENTERA GÄRNA!

15 reaktioner till “Bröllopets bäst klädda var…

 1. Håller med om att Amal var bäst klädd. Färgsprakande och så läcker outfit som jag upptäcker nån ny snygg detalj på varje gång jag ser den – smashing!

 2. Amal var helt vidunderligt vacker, dock klär George bättre i en mörkare ton på kostymen-speciellt när han blivit lite gråsprängd..

 3. Fast Amal använder ju inte sin ”position” som Clooneys fru, utan hon var människorättsadvokat (och väldigt duktig sådan) långt innan George kom in i bilden. Vet att du antagligen menade det så också, men jag tycker det är viktigt att framhålla att ingen av dessa kvinnor är bihang till sina män. ☺️

  1. Reagerade på samma sak – Amal är människorättsjurist i första hand och det har hon varit sedan innan och använder således inte “sin position” på så sätt… Gillar Guardians rapportering om “Amal med sin man George” ist för “George Clooney med sin fru Amal”.

 4. Hon kan gott få stå för sig själv. Hon är ju internationell advokat för mänskliga rättigheter. Hon är bra mycket mer än en fru.
  Jag vet att en inte kan tänka på allt hela tiden, därför är det viktigt att vi hjälps åt. Vi lyfter varandra och andra kvinnor. Hon är otroligt cool, och har en uppenbar känsla för stil.

  Tack för en proffsig rapportering från ett intressant bröllop. Den nyblivna bruden kommer säkerligen också vara en kvinna att räkna med.

 5. Spelade inte Meghan o George i General Hospital tillsammans?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.