Bröllopets blommiga trend

En tydlig trend bland gästerna, som verkligen passade ett majbröllop i strålande solsken? Den blommiga trenden. Vi börjar med min FAVORIT, Sofia Wellesley, gift med sångaren James Blunt. Kolla, så snygg hon är i broderad Valentino!

sdltcdc0ee2_normalpreview.jpg

Foto: Rex / Shutterstock / TT. Sofia är alltså gift med James Blunt (de gifte sig på Mallorca men också barbarn till hertigen of Wellington, den gamle brittiske militärhjälten som besegrade Napoleon vid Waterloo. Och därmed en tvättäkta brittiska “it”-girl.

sdltcdbb34c_NormalPreview

Mmm. En sommardröm. Vi tar en titt på härliga skådisen Carey Mulligan, som jag senast såg i grymma miniserien “Collateral”…

sdltcdbb831_normalpreview.jpg

Foto: Ian West / TT. Att vi skulle se MYCKET Erdem var ingen vild gissning, det stämde väl in på Carey Muligan. Blommigt valde också svägerskan Kates syster Pippa.

sdltcdc1e93_NormalPreview

De berättade nyligen att Pippa väntar sitt första barn men – liksom med Kate – så syns det ju typ inte alls. Så någon gravidklänning behövde hon inte fixa med. Lindblomsgrön sidenklänning med vita körsbärsblommor…

sdltcdbd9ce_normalpreview.jpg

Foto: REX/Shutterstock / TT. Fint men kanske inget wow-moment direkt. Lika blommig men lite mindre “put together” var brittiska popstjärnan Joss Stone. Varför var hon bjuden? Hon är gammal kompis med prins Harry!

sdltcdbb864_normalpreview.jpg

Prins Harrys kusin Kitty Spencer valde också blommigt, signerat Dolce & Gabbana. Lady Kitty är dotter till Dianas bror, Charles Spencer. 27-åriga Kitty har bland annat modellat och synts på magasinsomslag. Ursnygg i Dolce-klänningen med det målade mönstret.

sdltcdc1401_normalpreview.jpg

Och VAD gjorde prinsessan Sofia på bröllopet? Var min första tanke, när Charlotte Riley dök upp i vimlet. Gift med Hollywood-stjärnan Tom Hardy, som vi bland annat sett i “Band of Brothers”. Och som alltså inte har en liten svart hatt på sig här, det är gästen bakom. Även om det hade varit fint.

sdltcdc115b_NormalPreview

Foto: Chris Jackson / TT. Den blommiga klänningen på svart botten är från hypade brittiska märket The Vampire’s Wife.

KOMMENTERA GÄRNA!

5 reaktioner till “Bröllopets blommiga trend

  1. Gråter floder då jag läser på brittiska medier spekulerar att den tomma stolen bredvid prins William var en hyllning till Diana. Tror att hon ler i sin himmel hon vore stolt över sin son idag.❤️

  2. Lady Kitty vilken vacker klänning på en vacker kvinna. Så snyggt att hon oxå tog upp färgen lejongul/orange i skor och väska.

  3. Sophia Blunt lär ju inte varit barnbarn till Wellington som slogs i Waterloo då han levde 1769- 1852…Däremot så kan hon nog vara barnbarns barnbarn till honom.

    Tycker också Lady Kitty var fantastiskt vacker!! Sorgligt att se hennes mamma dock (Victoria) som inte verkar ha tillfrisknat från sin anorexia.

  4. Jag tyckte Kate såg oberörd ut, kunde visat mer glädje över sin svåger/svägerskas kärleksdag.
    Jag älskar Pippas klänning.
    Du som har koll, är det första gången någon färgad person ( för det är ju Megan även om det inte ”syns”, märks tydligare i sina yngre år) gifts in i Europas kungahus?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.