Ögonblicken vi minns från bröllopet

En sak som slår mig när jag går igenom alla tusentals bilder från dagens bröllop är så SNYGGT allting är. Alla vinklar, överallt, så genomtänkt. Den överdådiga prakten av grönska och vita rosor utanför kapellet…

sdltcdc381e_NormalPreview.jpg

Foto: Andrew Matthews / TT. Den perfekta bilden när Meghan kliver in i kapellet med sin sex meter långa slöja och de små hjälpredorna håller upp slöjan i trappan…

sdltcdbfa1c_NormalPreview

Foto: Ben Cawthra / TT. Sagolikt vackert. De kan det här med kunglig pompa och ståt vid bröllop i England, det måste man ge dem. Det är kul att redan nu, direkt, se alla dessa ögonblicksbilder man kommer minnas från den här dagen.

sdltcdc064e_normalpreview.jpg

Foto: Jonathan Brady / TT. Och kärleken mellan de här två. Jag blev verkligen lite rörd när de skulle avge sina löften därinne i kyrkan. Tänkte att Diana nog såg ner från sin himmel och log, stolt över sina pojkar. Stolt över sin älskade lillprins Harry idag.

KOMMENTERA GÄRNA!

6 reaktioner till “Ögonblicken vi minns från bröllopet

  1. Enkel och fin klänning. Dock störde jag mig på frisyren, och håret som stack ut. Gillar verkligen hennes naturliga look i dessa tider av översminkade kvinnor, men hela looken hade verkligen tjänat på om frisyren varit lite mer kontrollerad.

    SVTs sändning förstördes tyvärr av att de kl 12 när de kungliga började anlända valde att gå till en studiosändning. Tittade på BBCs livesändning och kunde inte låta bli att notera hur mycket mer proffsiga och pålästa deras kommentatorer var. På brudparets officiella hemsida fanns så mycket information så finns ingen ursäkt att inte vara påläst. Spekulationer om hur Megans mamma känner sig hör hemma i en skvallertidning.

  2. Jag håller med dig. Men visst var Currys tal för långt? Det blev ju lite segt!
    Men du är en superbra kommentator, kunnig och påläst.

  3. Blev litet skämskudde då den amerikanske pastor taldae tyckte jag, skulle talet vara så långt? Och Meghans hår hölls inte på plats, minus åt frisören,. Annars var allt perfekt!!

  4. Varför höll två page boys upp slöjan hela vägen fram till altaret? Såg lite knasigt ut. När de sedan släppte den låg den inte symmetriskt på släpet vilket var väldigt störande (ja jag stör mig på sådana detaljer). Det var så intressant att jämföra mot vad Pär Engsheden berättade i SVTs dokumentär om hur viktigt det var att slöjan på Victorias klänning skulle ligga perfekt på släpet. Personligen tycker jag det var lite överdrivet att ha en slöja som var så mycket längre än släpet, för att inte säga opraktiskt då ingen verkar ha tränat i förväg på att hantera den.

  5. Ebba! Jag undrar så vad du tycker om hennes make? Jag tycker den var lite trist o inte så bröllopsvärdig. Hon var blank och den här sotningen också UNDER ögonen som hon envisas med förstår jag mig ej då? Obs inser att detta är sjukt nördigt och man får inte kommentera människor utseende egentligen men….. Instämmer också ang frisyren. Skulle det vara “busigt” el var det miss?

  6. Måste bara kommentera Meghan’s nya officiell sida på royal.uk där hennes biografi finns. Massa prat om hennes välgörenhetsarbete, naturligtvis, men även ett förstorat citat: “I am proud to be a woman and a feminist” – kändes stort tyckte jag! Är ju inte alls lika självklart att vara feminist publikt i UK, och känns lite oväntat, och självklart som ett modernt ställningstagande av kungahuset att de väljer att highlighta just det! 😀 kanske vågar även brittiska monarkin vågar röra sig i tiden?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.