Så MÅSTE brudklänningen se ut

Alltsåm ju mer man tänker på det – och efter att jag just suttit och jobbat med Emilia hela förmiddagen, så kom vi fram till en viktig sak angående morgondagens brudklänning…

sdltc6c573a_NormalPreview.jpg

Foto: LuMarPhoto / TT. Den bara MÅSTE vara modern! Det kan väl ändå inte bli klassisk prinsessig spets, som Madeleine, Sofia och Kate har haft de senaste åren. Om någon, mer som kronprinsessans klänning? Lite coolare, lite mer modernt. Kanske med volanger, en spännande ärm eller något som känns NYTT. Och Hollywood-glammigt.

sdltc75f9d8_NormalPreview.jpg

Med förlovningsbilderna satte hon ribban högt. Underbart fina tycker jag!

sdltc760610_normalpreview.jpg

Jag tänker typ på Mabels brudklänning av Viktor & Rolf med alla rosetterna. Ja, ni fattar. Imorgon får vi svaret

KOMMENTERA!

9 reaktioner till “Så MÅSTE brudklänningen se ut

  1. Hej! Vart har du köpt din klänning som du hade idag på nyhetsmorgon! En ljuvlig rosa klänning! Du var så fin i den 🙂

  2. Åh, håller så med! Klassiska brudklänningar med spets (som Madeleines och Kates) är förvisso väldigt vackra, men ack, så trista… Hoppas också på något som sticker ut! Victorias klänning var perfekt ur den synvinkeln.

  3. Tror det blir en mer klassisk. Vet inte om hon vågar, eller får(!) ta ut tyglarna lite mer. Tror på långärmat, spetsliv, vid kjol med långt släp. En klassisk prinsessklänning med andra ord. Tror dock på lite större kjol än Kate och ingen spets nedtill som hon hade. Lite maffigare helt enkelt. Och uppsatt hår. Hade varit roligt om hela klänningen inte är i spets utan tyll, sidenorganza eller dylikt.

  4. Tycker höjden av fräckhet att en hel del av gästerna (kvinliga) har på andras bröllop vitt på sina kläder. Fyy

  5. Jag är så besviken på klänningen! Är det bara jag? Hade precis som Ebba hoppas på nåt lite mer spännande. Inte kan man väl kalla den nåt NYTT i alla fall?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.