Va, är det imorgon alltså?

Peppen idag alltså, jippie! Jag kom precis från TV4 och Nyhetsmorgon, där jag var med för att berätta om morgondagens stora extrasändning. För imorgon gifter han sig, denna lillprins…

sdltcd1f434_NormalPreview.jpg

Foto: Steve Holland / TT. Träffade en kompis som förvånat sa, när jag berättade att jag jobbar järnet med bröllopet just nu, “aaah, det är imorgon alltså?”. Haha. Påminde mig om att det är som att världen stannar imorgon. ALLA har inte rensat kalendern för den 19 maj 2018… Men det har jag. Nu ska jag göra dagens tredje intervju och sedan skicka över ett gäng bilder till redaktören på TV4, inför morgondagens sändning.

Det blev förresten också nyss klart att prins Charles kommer att gå tillsammans med Meghan Markle fram till altaret imorgon. Ganska väntat, ändå, efter att det blev klart att Meghans pappa inte kommer. Usch, man känner med henne tycker jag. Måste vara förfärligt stressande och jobbigt att hamna mitt i en sådan släkt-snurr dagarna innan man ska gifta sig inför miljoner tv-tittare, världen över.

KOMMENTERA!

4 reaktioner till “Va, är det imorgon alltså?

  1. Out of the the blue ,men jag frågar ändå . .
    Du har ofta grova skor , alltså typ herrsko med kraftig sula även till klänning / kjol . Är det av bekvämlighetsskäl el har du problem med fötterna och ont i dem? Alltså svara ärligt .
    Jag har själv problemfötter numera och skulle GÄRNA använda skor liknande dina , men alltså jagser inte klok ut i den stylingen . Du är ju lång är det därför det funkar på dig och inte med mina 1.67 centimetrar ?
    ?? Har du ngn förklaring och ngt tips för mina fötter

  2. Varför kan de inte bara gå in tillsammans hand i hand? De har ju valtnvarandra så varför måste en förälder överlämna bruden 2018?

  3. Jag och min mamma har som vanligt en ”date” när det vankas kungligt bröllop! Vi klär upp oss lite mer än vanligt och unnar oss en god lunch med lite bubbel till och bara njuter av alla härliga klänningar! Vi ses imorgon, vi tittar så klart på dig på 4:an!

  4. Äntligen är det dags! Ska bli så skoj. Lycka till med sändningen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.