Var kommer klänningen ifrån?

Inlägget innehåller affiliate-länkar, alla produkter är valda av mig /

Fick många frågor om den blå klänningen jag hade igår. En riktigt härlig flowy sommarklänning. Jag haffade den i London när jag var nygravid med Ernst, eller snarare smyggravid. Den är en smickrande modell som funkar med lite mage, vilket ju inte är helt fel EFTER baby heller, i alla fall inte för mig, ehmm…

_Z6A1749

Klänningen kommer från London-baserade designern Saloni Lodhas märke, som heter Saloni. Finns på bra rabatt just nu The Outnet (som jag för övrigt älskar). Sugen på blå långklänning? By Malina gör en ljuvlig midnattsblå i chiffon, deras långa Marzia är jättefin. Den skulle jag lätt klä upp och ner. Samma sak med Filippa K:s minimalistiska Twisted tank dress, som Martina på Rörstrand hade igår. Hon var ursnygg i den, med gravidmage! Alltså, jag vill BARA ha långa flowy klänningar just nu, kolla även in detta kap från Indiska, eller den prickiga från KappAhl.

Egentligen en festklänning. Men som vi pratar om i nya podden som släpptes imorse (!) så är den här typ av klänning klockren att styla finare, eller mer “casual”. Till inspirationsfrukosten hade jag svarta herrskor. Till kvällen svidade jag om till ljusblå skor, fint med flera nyanser av blått i samma look. Sedan har ju Emilia gjort de perfekta för Flattered.

Minns faktiskt första gången jag hade klänningen, på modeveckan i Köpenhamn i augusti när jag mötte upp Emilia där. Åh, vi hade ett sånt kul dygn! Inspirerande visningar, kul mingel med danska influencer-kollegor, lång-frukost på Atelier September, en snabb sväng på stan. Hoppas vi får ihop det igen i augusti…

5 reaktioner till “Var kommer klänningen ifrån?

  1. Vilken rosa klänning hade ni båda köpt på Rodebjer?
    Vilken storlek hade du?

  2. Du var (är) supersnygg i den! Synd att jag inte hann växla några ord med dig på den mysiga eventet i onsdags. Men var tvungen att gå och få behandling för ryggen. Överansträngde den tyvärr förra helgen. Så de där tallrikarna som jag tänkte passa på att köpa kunde jag tyvärr inte köpa! Däremot fick jag med mig fina dukningstips, glada känslor och en bekräftelse på att de tallrikar jag vill ha verkligen är rätt. Det var verkligen mycket gott att äta. Älskade att morotskakan och bananbrödet smakade precis som vanligt! Wow! Och ändå mycket nyttigare! Tusen tack för en trevlig morgon!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.