En härlig morgon (mitt i majstressen)

/ Inlägget innehåller samarbete /

Maj månad alltså. Som den här roliga personen (som jag följt i tusen år) skrev i en Facebook-uppdatering:

Vi måste prata om en sak. Om hur maj är värsta rövmånden på hela året. Röda dagar, klämdagar, tolvdagar, studiedagar på föris och skolan/fritids, knytkalas och förskolans dag och det är fan som om det bra finns en jävla månad på hela jävla året som allt måste knölas in i. Jag ORKAR fan inte pussla maj på det här sättet år efter år. Ja just ja, har jag nämnt pollen också? MAJ KAN TA SIG I BRASAN. I MAJBRASAN!”

Haha. Hittar man på nåt kul i maj måste man alltså tänka igenom noga – som inspirationsfrukosten hos Rörstrand som jag bjuder in till nästa vecka. Frukost, drop-in mellan 8 – 10. Något riktigt härligt, mitt i majstressen! Fylla på med inspiration. Bli lite bortskämd. Samtidigt passa på att shoppa perfekta presenter, till fantastiskt bra rabatt. Otroligt glad över responsen som översvämmade min inbox! Det är totalt fullbokat och blev det blixtsnabbt. Alla ska ha fått svar nu, puh. Tack vare grymma Louise som hjälpte mig med detta.

5A1A4572

Foto: Lisa Höök. Hmm, måste absolut ha blåvitt på mig på frukosten, för att matcha fina blåvita sommardukningen och hela temat. Blir inte, eh, jättesvårt att hitta något blåvitt i min garderob. I och för sig. Kanske krispiga skjortan jag har på bilden här, som jag haffade på Filippa K. Ryckte också i den här blå toppen med trekvartärm, skulle vara himla snygg till vadlång kjol… Åh, ser så mycket fram emot onsdag nu!

KOMMENTERA GÄRNA!

6 reaktioner till “En härlig morgon (mitt i majstressen)

  1. Att maj är en fin och tuff månad för många är ngt de flesta vet. Jag är pollenallergisk, singel och med många roliga och stimulerande arbetsuppgifter. Inget att klaga över med en balans med träning och bus med syskonbarn. Allt har känts ok tills chocken kom i februari att mor är sjuk i cancer. Nu i maj har hennes sjukdom accelerat och allt de andra som man gnällde på förut att maj är tuff känns så oväsentligt. Vad är viktigast att hinna med allt eller ta sig tiden med mamma. Svaret är rätt självklart. Maj kommer igen men det gör inte mamma.

  2. Hej! Jag blir förvånad över att Ebba ens vill återge ett sådant Facebookinlägg med den vokabulären. Kram till Tina! Glöm inte att känna tacksamhet och glädje över varje dag du har ett barn att ta till förskolans aktiviteter och kanske ett jobb att gå till. I övrigt tycker jag, att vuxna människor är rätt bra på att hitta på egna utflykter och aktiviteter med varandra i maj också.

  3. Å jag älskar Maj. Då har jag dock visserligen varken barn, pollenallergi eller jobb, vilket säkert underlättar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.