Jag tror jag är kär

20180508122741_img_0347_41928290512_o

Tack snälla Linda som knäppte bilden på mig, från i eftermiddags. Här sitter jag i Ping-konferensens “green room” och preppar det sista inför min Keynote inför 700 personer. Linda hade jag också förmånen att jobba med idag, eftersom vi medverkade i samma panel. Det var en session på konferensen som handlade om att arbeta med sitt eget varumärke. Men också om VAD det är, som gör att vi väljer att följa en människa, eller ett varumärke? Älskar att dividera och diskutera den här typen av frågor, i synnerhet med en kunnig person som Linda.

Nej, nu är klockan över midnatt, efter inställt flyg kom jag med sista planet hem. Sedan kom Emilia hit och vi har nattpoddat (första gången?!) och nu ska jag verkligen tvätta av mig dagens smink och krypa ner. Måste bara avsluta med att säga att jag är lite kär i Helsingfors. Träffade så många fina, grymma och glada människor idag. Ni vet, när man känner sig för upprymd för att sova, trots att man är dödstrött. Som när man har varit på en superkul fest.Utbytte kontaktuppgifter, kände att jag vill prata klart, prata mera! Måste kort sagt åka tillbaka till Helsingfors väldigt snart igen…

5 reaktioner till “Jag tror jag är kär

  1. Vad roligt att höra, att du diggar vår fina lilla huvudstad, Ebba! 😊

  2. Härligt! Helsingfors är en fin stad! Jag kan bara hålla med.

  3. Vad härligt att du gillar Helsingfors! Vänliga hälsningar från en trogen finsk följare 🙂

  4. Kul, välkommen – jag missade dig tyvärr. Nästa gång röjer jag i kalendern, tar mina böcker under armen och hoppas på en signering 🙂 Följt dig hela vägen från Expressen, har bara bytt bokmärke i webbläsaren mellan varven!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.