Välkommen på inspirationsfrukost!

Just landat i Umeå. Så mycket känslor, så många minnen. Speciellt att hälsa på en plats där jag jobbat så mycket, den här stan var ju min andra hemstad. Hjälp, så många resor jag gjort hit. Ska berätta om min dag sedan, först en helt annan sak. Ni som hängt med här och på Instagram vet om min kärlek till blåvitt porslin. Och lyckan över min Marianne Westman-designade servis Mon Amie som vi har hemma i Skåne, här nedan med min “det som fanns i kylskåpet”-sallad…

20634896_1594127363965975_8084993063878918144_n(1).jpg

När idén kom upp om att hitta på något kul tillsammans med Rörstrand blev jag så himla glad! Tänkte: hur härligt vore det att skämma bort er, fantastiska läsare, med en inspirationsfrukost? Massa somrig inspiration, trendtips och vacker blåvit dukning? Sagt och gjort, den 16 maj mellan kl 8 – 10 blir detta verklighet. En morgon som du ska unna dig, mitt i stressiga maj.

Jag – laddar med smarriga smakprov från Amys och min blåvita kokbok, “Små stunder”. Du – tar med dig en kompis eller kollega, till Rörstrand superfina nyöppnade showroom och butik på Kungsgatan 1 i Stockholm. Som vi har HELT för oss själva. Ni bjuds på supergod frukost och får spana in inspirerande somriga dukningar från Rörstrand. Exklusivt denna morgon, så får ni handla för 30% rabatt (på allt!) och jag signerar “Små stunder”, som också säljs på plats. OCH alla får med sig en liten frukostpresent hem. Perfekta tillfället att handla presenter, ny servis eller slå till på porslinet du drömt om.

Varmt välkomna! Begränsat antal platser. Osa snarast till [email protected] för att reservera plats för dig + en porslinsälskande vän. OBS, skriv gärna BLÅVIT SOMMAR i ämnesraden…

20635405_130757094206194_810705176250810368_n.jpg

Alltså, osa till [email protected] för att reservera plats för dig + en vän. OBS, skriv BLÅVIT SOMMAR i ämnesraden. Hoppas vi ses på inspirerande blåvit sommarfrukost den 16 maj!

4 reaktioner till “Välkommen på inspirationsfrukost!

  1. Åh så mysigt! Synd att man bor i Umeå och inte i Stockholm….
    Blir helt varm i hjärtat när du skriver så fint om min lilla stad. Hoppas du får en trevligt visit!

  2. Önskar jag vore i Stockholm den dagen och hade fått en liten chans bland alla som vill komma att få vara en på frukosten. Vilken drömmorgon det vore! Blåvitt porslin är också min favorit alla ggr. Jag tror mig kunna ana lite vad hemlisen är, hoppas det är vad jag tror…:;))) Lycka till vad det än är!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.