Vet inte om jag får avslöja?

Snart midnatt, kom just hem från kontoret. Söndagkväll. Baksidan av entreprenörlivet – den här veckan är minst sagt (!) späckad. Och jag kände att jag verkligen behövde komma ikapp lite, förbereda och jobba undan. Hjälp, jag jobbar faktiskt ÄNTLIGEN med att hitta en bra lösning för att ta in hjälp med vissa bitar i mitt bolag – men allt är inte på plats ännu. Snart, hoppas jag. Håller alla tummar för att allt går i lås, det kommer att bli så himla bra i så fall…

Ville också jobba lite ikväll eftersom jag åker till Umeå imorgon bitti, flyger tidigt och landar igen i Stockholm halvnio på kvällen. Vet inte om jag får avslöja vad jag ska göra men jag… Ska ju, hmm, vara gäst ett tv-program som ligger mig varmt om hjärtat. Så mycket kanske jag kan säga?!

ebbasydow1

Och så ska jag hinna med ett snabbt möte i Umeå. Ser fram emot att också kanske hinna strosa en liten stund i stan, om det blir en lucka på eftermiddagen.

KOMMENTERA GÄRNA!

9 reaktioner till “Vet inte om jag får avslöja?

 1. Malin Olsson hade en jättesnygg dress på sig i det första programmet om Eurovisionen i Portugal!! Har du koll på var den kommer ifrån!??
  Hälsningar Margaretha

  1. Jag vet! H&M trend… tror inte den finns kvar. Kanske i butik 🙂

   1. Tack för att du svarade om dressen!! Malin var så snygg i den!! Och även den byxan och jackan hon har på sig nu är supersnygg!! 😄😄❤️
    Margaretha

  2. Ja, visst var hon fin. Hon är ju en vacker kvinna.
   Jag såg att den finns kvar på nätet så det är “bara” att handla. 🙂

   //Helen

 2. Hoppas att du inte bara skall vara gäst i Go Kväll utan att du blir presenterad som en av de övriga i gänget m programledare.😀

 3. Du kan hälsa på underbaraclara i hennes kontorslokal i västra kvarteren! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.