Drömskorna på rea!

Innehåller affiliate-länkar och annonslänkar, alla produkter valda av mig / 

Rea är härligt men farligt. Det gäller att inte klicka hem sådant man inte hade köpt annars. Däremot sådant man suktat efter (som godbitarna på Rodebjers suveräna rea), tänkt igenom, basplagg som kompletterar (som svarta sidentoppen eller kashmirtröjan på rea på Filippa K) OCH som man vet att man kommer använda. Mycket. Ett exempel? Man har slitit sönder sina silvriga skor från Prada i några år år, de är heeelt slut men man älskar dem. De räddar en från obekväma klackar, är snygga och blir pricken över i:et på mycket i garderoben.

Lyckan då när man sitter i Sälen och scannar reor till Säker stils nyhetsbrev Weekly – och snubblar över drömskorna. “Mina” Prada i guld och rosa! Nedsatta med 60% på Brown’s Fashion. Jippie, det är min typ av rea! Japp, fortfarande dyrt men jag vet att jag kommer använda dem. Engelska Brown’s Fashion har alltså kanonbra rea på massvis med snyggt, varav mycket Prada – jag klickade även hem dessa, får se om de passar…

Ebba-GBG-24.jpg

Apropå skor, så inser jag här i fjällen att jag skulle behöva ett par vettiga kängor. Kan inte halka runt i hala boots fram till våren. Får GÄRNA vara på rea, som GANT:s “Casey”, tyvärr slut i min storlek. Emilia vurmar ju också för de vita bootsen i vår, jag sneglade på fina bootsen Miranda på Filippa K:s rea men hmm, inte helt övertygad. Inte riktigt min grej med vitt, tror jag!

Ett sista reatips, som jag själv ska spana in nu – inte till mig själv, utan till barnen. ARKET:s rea, de har grymt fina och bra barnkläder, nu på bra rabatt. Perfekt att reahandla! Ska fundera igenom var barnen behöver och även kolla in Babyshops rea. Japp, sånt man gör här i huset i Sälen när barnen somnat. Med en kopp te och tända ljus och tv:n på i bakgrunden. Väldigt mysigt!

Kommentera gärna, någon annan som fyndat något på rean?

20 reaktioner till “Drömskorna på rea!

 1. Åh, nu blev jag också sugen på Prada-skorna! Hur är de i storlek? Lite små eftersom italienska eller normala? Tusen tack för härlig inspiration!

  1. Köpte Pradaskorna som är normala i strl, men väldigt hårda än så länge. Hoppas på att Ebba svarar på om de de blir lite mjukare med tiden…? Måste också ha hälinlägg så foten kommer upp lite… Min man tycker inte jag är riktigt klok men fasiken, de är ju coola! Halva priset nu!

 2. Velade länge men klickade till slut hem en sandfärgad Rodebjer-kimono. Jag har en liknande från dem i vitt, fast den är i ett finare material, som jag älskar! Tråkigt att köpa ”nästan samma”?

 3. Haha jag gör TOTALT tvärtom! Jag rea-shoppar sånt jag aldrig skulle köpt annars! Blev lite dyrt i år men tänker att jag är värd det 😆😆

  1. Köpa nästan samma kan ju vara det bästa köpet om det verkligen är något man älskar och använder mkt. Då vet man ju att det blir använt och älskat!

 4. Men du, vilket supertips med arket-rean för barn. Hade ingen aning att de hade så bra kvalitet. Stort tack!

 5. Hittade flera fina plagg hos Rodebjer som jag suktat efter, bla den fantastiska kimonon Tenesse i klarblått. Hos boozt klickade jag hem hazel kjolen i svart på rea, den som aldrig brukar sänkas i pris! Så nöjd! Nu blir det inventering, rensning och planering inför våren. Ha det fortsatt fint i Sälen!

 6. Angående vinterkängor; har inte du Acnes tinne? Har fastnat för dem efter att ni pratade om dem i podden förra hösten tror jag och önskar mig dem SÅ mycket! Men inte om de inte funkar som ordentliga vinterkängor?

 7. Fyndade två par Whyred skor; sabel Brown och sabel cut i beiget till våren 🙂 så nöjd. Har nämligen de sista i svart och använde dem flitigt till jobbet under vår/sommar och början på hösten. Fyndade även en korallorange kofta fr Marlene Birger som jag spanat på under hösten. Utöver dessa härliga plagg blev det nya inne träningsskor fr Nike.

 8. Åh herregud så jag har shoppat i år. Är galen i kashmir så jag shoppade loss på Soft Goat. En hel del fint på Mayla, BMB, Stylein. Livly o Gant till barnen.
  Misstänker att det blir några inköp till 😊

 9. Jag hittade den mysiga “stora” polon från Rodebjer (sweater Richa) i orange/röd för halva priset på åhlens <3

 10. Köpt två plagg på rean som jag tror blir älskade och nötta hos mig. Vit sidenblus från Rodebjet och svart ”fitted” kashmirpolo från soft goat. Båda plaggen är sånna som stått på min önskelista ett tag och som jag tidigare haft varianter på som älskats sönder. Så jag är nöjd, Även om soft goats rea är lite i blygsammaste laget. 30%.

 11. Stellas skor White Elyse Stars 75 Platforms (liknande Prada) föll jag helt för. Tack för länk.

 12. Årets REA köp blev två Kashmir tröjor ifrån Zara och en massa hudvård och smink ifrån Clinique. 🙂

 13. Brukar inte reafynda utan råkar oftast hamna på “nyheterna “, men i år tänkte jag stenhårt på hållbarhet och säker stil och är jätteglad över mina “fynd”: en kashmir/ull kappa från Acne och kashmir tröja från Theory.

 14. Ja det är farligt 😬 fyndade en ullkappa på FilippaK, var ju dock 2200 som inte var planerat men passar den kommer den ju funka i många år hoppas jag.

 15. Guntorpsgatan 7, Borgholms dyraste bostadsrätt, såld för 3 miljoner! skriver:

  Snygga!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.