Inifrån och ut

Nytt år, nytt jag. Eller nej, det är ju precis samma jag som slog upp ögonen i måndags morse. Ändå känner jag mig lite… Ny. Jag är helt enkelt väldigt redo för nya tag. Att få ordning på saker och ting, på mig själv, på livet. Göra idéer till verklighet, eftersom förutsättningarna äntligen finns. Att livet tillåter det. Jippie!

Känns då EXTRA bra att börja året såhär. I frisk luft, lugn och ro och med att sova gott. Länge. Och att njuta av lediga dagar utan en gnutta smink…

Tittar på den här bilden och tänker att: Det syns så väl utanpå, på huden, hur man mår inuti.

Ännu mer nuförtiden. Och tvärtom. Det lyser igenom när jag slarvar med mig själv, slarvar med produkter och med välmåendet. Men SÅHÄR är det när jag mår bra = då mår huden också bra. Bastu varje dag, ansiktsmask varje dag, nattkräm på kvällen. Verkligen urlyxigt att hinna med. Kroppsskrubb i duschen, inpackning i håret. Sedan kräma in ordentligt, hela kroppen och ansiktet.

Ska berätta mer om mina favoritprodukter, det kommer. För visst går det att hjälpa huden på traven när det är stressigt och fjälluften är långt borta. Men när jag kommer hem ska jag också försöka hålla fast vid några av rutinerna här – att unna mig de där extra minuterna i badrummet. Nu, mot backen!

5 reaktioner till “Inifrån och ut

 1. Fina Ebba, jag är en mamma/mormor – har en dotter i din ålder med barn jämnåriga med dina. Jag tycker om att följa dig och ditt ”görande”
  Du är så naturligt vacker uatan smink liksom min dotter som oftast är osminkad.
  Själv sminkar jag mig – tycker det är viktigt att framhålla ögon och läppar (alltid rött läppstift)
  Önskar dig nu allt gott under 2019 – både i privatlivet och i yrkeslivet, ibland är jag lite orolig för dig – att du arbetar för mycket…liksom jag ängslas över min ambitiösa dotter som också ger mycket.

  Hej från Lena

 2. Jag tillbringar oxå härliga dagar i Sälen! Underbart väder och gott för kropp och själ. Tack för en fin blogg, härlig blandning av vardagslivet med småbarn, glamorösa kungabilder, modetips och karriär! Jättespännande att se vad du har på gång under 2019!

 3. Got nytt år och lycka till med alla planerna! Låter så skönt att kunna känna att man nått en punkt där det faktiskt kommer gå att ta tag i saker man drömt om. Dina vardagliga inlägg är ibland helt magiska – kände nästan friska luften! Kram

 4. Jag har en dotter på 1,5år och en son på 3,5månad där mamma bara duger just nu. Min kvällsrutin är därmed i princip att borsta tänderna. Lääängtar till andra förutsättningar. Men tills dess, heja oss!! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.