Jag har längtat efter dig!

_43A5645.jpg

Nytt år, nytt oskrivet blad. Jag sitter här och skriver en liten stund när barnen är i skidskolan, Johan är hemma i huset med Ernst. Eller så har de lyckats komma ut i spåret med Ernst i skidpulkan, det är en strålande vacker dag här. Solen skiner, backarna ser fantastiska ut. Jag ska strax bege mig ut. Ville bara skriva av mig för att säga att jag nog ALDRIG känt mig så tillfreds – blandat med laddad – inför ett nytt år. Samtidigt som det eviga pusslet som kallas livet är ett härligt hopplöst sådant, så ser jag så mycket fram emot att lägga det 2019. Att försöka göra det lite bättre. Att testa en ny, väldigt stor och häftig idé jag drömt om länge nu. Att vara modig. Och förstås, att skriva om den resan här. Jag längtar verkligen! Eller vaddå, nu är vi ju här? Klara, färdiga, gå, nu kör vi. Hej 2019, jag har längtat efter dig. 

Hoppas att ni alla hade en väldigt fin nyårsafton igår. Många kramar och tack till er som hänger med här, jag hoppas att ni följer med mig på resan även detta år. Vågar lova att det blir ett riktigt, riktigt kul 2019…

13 reaktioner till “Jag har längtat efter dig!

 1. Gott nytt år Ebba! Ska bli spännande att höra vad du har på gång, ska bli så roligt att följa dig även i år!

 2. Gott Nytt År!
  Det ser jag verkligen fram emot att följa med på resan!
  Jag ska bli bättre på att ge tillbaka till alla er som jag följer varje dag, i form av kommentarer eller likes.
  Ni ger ju så otroligt mycket till mig så det är hög tid att ge tillbaka. Har förstått att kommentarer uppskattas k 🙂
  Du är grym Ebba och en sann förebild! Så härlig följa och jag älskar alla skratt jag får genom att lyssna på Säker Stil med dig & Emilia🙌🏼💗

  Njut av Sälen och dina nära!
  Kramar från en trogen om än ”tystlåten” följare sen Expressen Fredag!

 3. Gott nytt år!
  Det låter väldigt spännande! Ser fram emot detta. Lycka till med vad än det må vara!

 4. Gott nytt år! Alltid inspirerande och spännande att följa dig!💪🙏🌼

 5. Gott Nytt År! Vi är oxå i Sälen och njuter! Vill bara tipsa om grym fika och bra lek för små barn i Tandådalens Fjällkyrka. Godaste bullarna! Finns även spel för större barn. Där hängde vi idag i blåsten 🙂

  Blir fint att följa dig 2019!

 6. GOD FORTSÄTTNING 💞
  Förutsättningarna är mycket goda för ett kommande kanonår 😍
  Stor kram 🙏

 7. Du är fantastisk! Så inspirerande, har kommit på mig själv med att de dagar jag behöver extra pepp, säger jag högt till mig och barnen…. Nu kööööör vi!!! Och tänker på hur du klarar att resa och fara med barnen och så vips klarar jag också hur mycket som helst 😊😘

 8. God fortsättning.
  Jag ser också fram emot 2019 med förtjusning. Om cirka 3 veckor börjar jag på ett nytt jobb (efter ca 10 år på mitt nuvarande). Det känns som en underbar utmaning som jag bara längtar efter att få ta komma igång med.
  Jag tänker också att ett nytt jobb är ett perfekt tillfälle att göra små justeringar i sin jobbstil, så det ser jag också fram emot. 2019 ska bli ett lite bättre och ett lite snyggare år för mig helt enkelt!

 9. Nyårskramar till dej och de Dina Tack för en härlig blogg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.