DET ska prinsessan heta

Artikeln innehåller affiliatelänkar. Samtliga produkter är valda av mig /

Gomorron måndag från TV4 och Nyhetsmorgon! Har just varit live och pratat om den nya lilla prinsessan, vars namn vi snart ska få reda på under konseljen på slottet. Jag fick inte bara tusen grymma tips på namn (tack!) utan också tusen frågor om min nya blus.

12472304-ad50-4675-b22e-0276daae8df9

Fyndade den på rea igår, när syrran och jag gick på stan. Härlig rea på & Other Stories, de hade så mycket snygga blusar kvar. Tyckte om de broderade blommorna, tänker att jag har den med skinnkjol (som idag) eller med festligare kjol – så blir det som en festfin klänning. Älskade också den här prickiga. Min syster fyndade den här fina prickiga blusen på Indiska, även den på rea.

Så, VAD ska prinsessan heta? Jag hoppas ju på Sibylla. Så himla coolt namn. Hade jag haft det som släktnamn hade jag valt det, alla gånger. Men eftersom jag aldrig tycks ha samma smak som de kungliga vad gäller namn, så gissar jag: Josephine eller Amelia. Snart får vi veta! Då får vi också härliga nya bilder på kungligheterna, från Te Deum och sedan från kronprinsessans namnsdagsfirande i eftermiddag. Ska jag SPARA allt det härliga till kungligt fredagsgodis, eller ska vi gå loss redan idag?!

KOMMENTERA! Och följ gärna

24 reaktioner till “DET ska prinsessan heta

 1. Vi kan inte vänta till fredag med att diskutera bebisens namn, det är alltför viktigt 😍

 2. En fråga – blusen var så fin. Vilken storlek kör du? Har aldrig köpt från & Other Stories så kan inte deras storlekar men jag tror att jag är lite större än du i storlek så hade varit snällt om du ville svara. 🙂

 3. Hej Ebba! Vill bara uppmärksamma dig på att reklam behöver märkas ut tydligare än så här enligt Marknadsföringslagen. Det ska stå högst uppe i själva inlägget (inte ovanför bland kategorier) och behöver även stå för vilket företag reklamen är, så i detta fall “Annonslänkar för & Other stories och Indiska” (kanske det var nån till, men du förstår hur jag menar).

  Även reklam för er podd samt för dina böcker måste märkas ut som reklam. Bloggare anmäls, granskas och fälls hela tiden för detta och det är ju en djungel att ha koll på vad som gäller, men så här är det.

  1. Fast jag tror inte Ebba har fått betalt för att visa upp och skriva om den här blusen. Hon verkar ha köpt den i butik som alla andra. Då tror jag inte det måste märkas upp som reklaminlägg.

   1. Nä annonslänkar betyder att man får betalt om någon som klickar på länken man har lagt upp i bloggen köper plagget. Det är alltså ett samarbete med företaget.

   2. Hej! Jag köpte blusen precis som vanligt – men här är en länk med en kickback, så det är därför kan kategoriserat inlägget som “annonslänkar” samt skriver också längst upp i inlägget. Det gör jag alltid annars men nu imorse var jag så kungligt stressad att jag missade det! 😉 Tursamt nog uppmärksammade ju en läsare detta, så nu ändrade jag! kram från Ebba

   3. Du är ju nog missat det flera ggr om man kollar på denna sida, men även solen har sina fläckar 🙂

 4. Men namnet, kära nån 🙁 När det finns så fantastikst många fina släktnamn att välja på.

 5. Adrienne var minst sagt lite udda och spännande! Vi frossar på idag och fortsätter på fredag med… 😁

 6. Sibylla är fint, men tyvärr för många associationer tillv en viss korvkedja 🙂. Själv hade jag inte tippat namn på A baserat på att så många sa att kungen inte ville ha flera familjemedlemmar med förnamn som börjar på samma bokstav.

  Adrienne är fint, men blir lite konstigt på engelska då det låter väldigt snarlikt hur Adrian uttalas på engelska.

 7. Åh! Vad otippat – men ändå inte. Jag hade hoppats på ett klassiskt namn som ändå klingat fint med de äldre syskonens namn. Finns ju så många fina kungliga namn som låter bra internationellt; Sibylla, Caroline eller Elisabeth hade jag hoppats på. Menmen, smaken är olika.

  Ps: Kul att höra dig diskutera kungligt i rutan idag.. märks hur genuint roligt du tycker det är! 🙂

 8. Både idag och på fredag!😊

  Ursnygg blus! Önskar att jag kunde hitta nåt liknande. Får vänta till gravidkilona försvunnit..

 9. Tycker Adrienne var superfint men hade hellre sett att följden av de tre var Adrienne Alice Josephine, det ligger bättre i munnen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.