Ett hett helgtips

Åh, nu ska jag skämma bort min syster Amy hela helgen lång! Vi skulle faktiskt börjat redan nu i eftermiddags. Hade bokat bord på Svenskt Tenns tesalong – men hon var helt färdig efter resan och en galen vecka hemma i Philly. Så nu ligger hon nedbäddad och vilar, i mina mjukaste kashmirbyxor. Det kan också vara semester.

Måste också ge ett litet helgtips: unna dig en promenad med veckans podd i lurarna! Emilia och jag bjuder på vårens manikyr-trend, magiskt glow och vårtrenderna vi inte kan VÄNTA med… Och jag bekänner ett riktigt gammalt skelett i garderoben.

958A4596.jpg

Nu ska jag rusa och hämta sonen på tennisen! Alla dessa aktiviteter, my gaaawd. Jag vet, det är ju förstås JAG som anmälde honom men nu tycker han att det är så kul och jag har inte hjärta att… Puh.

5 reaktioner till “Ett hett helgtips

  1. Svårt att gissa och både Leonore och Nicholas var oväntade val! Hoppas på en liten Alice💕. Är själv stolt mamma till en Alice och det hade varit roligt om Prinsessan fick det namnet.
    Tack för en underbar blogg.

  2. Lyssnade igenom podden under lördagens promenad, toppen som alltid! Man blir så glad varje gång ett nytt avsnitt finns att lyssna på 🙂

  3. Hej, jag har barn i samma ålder som du och är lite nyfiken på vad de äldsta har för aktiviteter förutom tennis?
    Hälsningar Karin

  4. Hej! Var ifrån kommer padsen som du tipsade om i förra veckans pod? Tack!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.