Stöket hemma hos mig – och inuti mig

Då och då får jag frågan om ett “hemma hos”-reportage. Alltså, det händer ju inte VARJE vecka men det händer ändå! Varje gång tittar jag mig omkring och tänker, puh, hur ska vi ordning på alla grejer? Hur GÖR folk, för att ha det så ordningsamt hemma? Var gömmer de alla papper, tennispåsar, slängda skor i hallen, tidningar, pyssel-lådor, högar, strumpor, leksaker som konstant kryper ut från barnens rum in i vardagsrummet. Men jag ska inte bara skylla på barnen här, även mina grejer kryper ut – och flyter runt…

En vacker dag, när allt är ordning hemma. Och inuti mig. Då skulle det vara sååå kul med ett sådant där ljuvligt fint reportage! Men när Emelie Sundberg frågade om Inredningspodden blev jag superglad, för det är nånting annat…

de1f69ff-a9e1-4e58-b817-fa93302f07be.jpeg

Häromdagen var hon här hemma och nu ligger avsnittet ute. Tack Emelie för att jag fick vara med i din fina podd!

Här sitter jag hemma i vår älskade skrivbordsstol med grönt läder. I vardagsrummet. Ett helt annat rum, sängkammaren, avhandlas i nya Säker stil-podden, Emilia berättar när det blir dålig stämning OCH om när hon föll pladask för sin man. Jag kontrar med ett frieri, haha…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.