Fjärde looken (av mina 10 plagg)

Innehåller affiliate-länkar, produkter valda av mig /

Det finns ju massvis med klädutmaningar att välja bland. Jag valde “min” variant på klassikern 10×10 – alltså, att koka ihop 10 outfits av 10 plagg, inklusive skor. Det finns också 30×30, där man väljer ut 30 plagg att köra på i 30 dagar. Eller Marie Kondo, vars metod SÄGS kunna förändra ditt liv. Kanske värt 54 spänn hos Adlibris?

Tips? Kolla in bloggen Un-Fancy som är grym på 10×10! Eller “The Every Girl”, som lever slaviskt enligt “Capsule Wardrobe”-filosofin, alltså att ha en minimalistisk basgarderob som du roterar efter säsong. Efter att ha läst mycket om detta genom åren, så kan jag nog ändå konstatera att “den perfekta garderoben” inte finns. Det är också därför vi kallar vår första bok just det, med glimten i ögat. Jakten på det perfekta slutar aldrig, man måste därför sluta jaga. Och jobba utifrån det man har, inse att man kommer göra misstag. Men aldrig sluta försöka och ibland utmana sig själv! Tänker jag…

Med det sagt, här kommer min fjärde look från min 10 plagg-garderob. Ser ni vem jag är? Jo, ni måste se…

5A1A0766

Alla har vi väl en inre “Gossip Girl” inom oss. Här är min Blair möter Serena, för även om jag VILLE vara Serena så är man ju lite Blair också?! Fattas bara underbara Happy-hårspännet från Gina Tricot, eller diademet.

Perfekta vita skjortan från GANT är nu nedsatt på Black Friday-rabatt. Likaså dessa ursnygga boots från Flattered, som jag hade haft till om jag haft svarta strumpbyxor.

5A1A0804

Kappan kommer från Noa Noa, en jättefin i liknande stil fast i olivgrönt finns nu nedsatt hos Filippa K på deras erbjudande denna shoppinghelg. Och väskan är ju från Acne. Ser så liten ut men rymmer faktiskt massor = bra betyg från mig.

5a1a0763.jpg

Kommentera gärna! Och hörrni HURRAAAA för fredag, strax klar med “Kungligt fredagsgodis” här också, så titta gärna in snart igen…

10 reaktioner till “Fjärde looken (av mina 10 plagg)

  1. Ta inte det här som något dåligt nu…men jag tänkte på Rödluvan när du frågade vem du var. ( Har inte sett Gossip Girl så jag missar säkert helt uppenbara referenser.) Snyggt var det iallafall!

  2. Jättefint idag men även de andra dagarna. Behövs inte så mycket för att få ihop en good look. Bra grund är däremot en förutsättning och ger massor av bra kombintioner. Det skadar inte att ha ett utseende och en kropp som är jättefina men vi andra får göra det bästa av det vi har med vår garderob :).

  3. Funkar ju jättebra med att ha en begränsad garderob.😀
    Lyssnade på podden idag och undrar vad hon som gjort din fin ring heter, dvs hennes företag. Tack och hej🙋‍♀️

  4. Åh..,som jeg ønsker at du hadde gjort det på ordentlig, med antrekk som du faktisk bruker. I en vanlig hverdag. Når det er kjøpslenker, proff fotograf og bare legger på kalde dager i november synes jeg det helt mister troverdigheten. Det er jo overhodet ikke samme antrekk som man ser du bruker på instastories. Selv om jeg liker antrekkene og klærne vil jeg at du viser det på ekte. Uten lånte klær!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.