Läslovet – och två boktips!

/ Inlägget innehåller annonslänkar, produkter valda av mig /

Åh, så kul att så många gillade den här succéboken av Tara Westover som jag tipsade om för några månader sedan – visst är den underbar? Haha, jag fastnade på Facebook en hel kväll, efter att Amy tipsat mig om vilket vindlande rotsystem av Facebook-sidor där fanns, när man väl började gräva på syskonen… Bilderna på alla barnaskarorna! Och mamman, jösses! Så, nu till pågående läslov – vilken briljant grej för övrigt. Att höstlov numera är läslov.

Voilà, igår kväll läste jag klart den här underbara boken. Som jag hade läst klart för längesedan om jag haft mer tid för läsning i livet. Eller ehm, om jag lyckats SKAPA mer tid åt läsning i livet! Ja, ni vet hur det är. Hur som helst. Fascinerande, spännande, liiite obehaglig men mest fängslande – jag ska nu langa vidare till mina bokklubbskompisar Anna, Erica och Ida. För jag VET att alla kommer gilla den och fasta i den! OBS, man behöver absolut inte ha sett – eller ens gilla – “Handmaid’s Tale” för att gilla den här boken.

Dagens andra läsupplevelse? När mamma och jag turades om att högläsa hela den här boken för barnen. Klickade hem den från Adlibris precis innan vi åkte, barnen har lyssnathela serien om Jacks äventyr och älskar den. Jag med. Spännande, välskrivet och fint. Här ser man en bra översikt över alla böckerna. Lyckan när det kom en ny! Om Göteborg! Med en Ebba som ny karaktär i boken! Men åh, vilken cliffhanger på slutet, gah…

4 reaktioner till “Läslovet – och två boktips!

  1. Tack för boktipset! Uppskattas alltid, mer av det i bloggen, tack!

  2. Ingen kritik detta, sådana här inlägg med annonslänkar är bra, jag har själv köpt flera gånger det du länkat till. Men jag undrar, tjänar du något på detta? Tänker att det borde du väl göra, det är ju en sorts reklam. Men om du väljer produkterna själv, så hur fungerar det då?

    1. Ulrica, så här funkar det: Vissa annonslänkar tjänar man på när någon klickar på dem och andra tjänar man på när någon köper något efter att ha klickat på länken. Att hon har valt produkterna betyder att företagen inte har valt vilka produkter hon ska göra reklam för utan att hon själv har valt ut vilka produkter hon vill göra reklam för.

  3. Tack för tips!! Har läst Educated för ett tag sedan och blir nu nyfiken på facebookfotona, men fattar inte hur man söker. 😂
    Den andra boken måste jag google vad den har med A handmaid’s tale att göra (för jag har inte så bra koll på tv-serier).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.