Hon heter Astrid…

Jo, jag har en decemberutmaning som HETER duga! Som kommer att märkas här i bloggen, milt uttryckt. Men jag suger faktiskt på den karamellen tills imorgon, torsdag, och måste nu först berätta för världen – i alla fall min lilla värld – om att vi idag på morgonen släppte Astrid.

Reklam för egen verksamhet (mitt kära Ebba von Sydow Jewelry) kommer här – och för detta smycke som jag är så otroligt stolt över! Ni vet ju att min devis är att följa sitt hjärta, i alla lägen där det finns en chans. En liten strimma ljus. Så att skapa ett klassiskt perfekt diamanthjärta var förstås givet, men… Ändå inte. För det måste vara perfekt. Och hjärtan är klurigt. Små, små detaljer, jag visste precis hur jag ville ha det – och efter några vändor vad jag mamma skissa ett, och vi laborerade fram och tillbaka med storlek. Till slut blev det precis efter mammas skiss, också i storlek, ja, allt, och jag får nästan en tår i ögat, för det blev så fint! Här är hon, Astrid…

…Och vill också passa på att skicka ut ett STORT tack för otroligt fin respons. Den perfekta gåvan för att fira livet! Kärleken! En milstolpe, eller bara DIG – för att du följer ditt hjärta.

Det går att justera i tre längder, då jag tycker att detta smycke är så vackert ihop med andra – ja, eller bara i eget majestät:

Det är en liten begränsad upplaga och det kostar 7.900 SEK, samt finns i 18k vitt guld (inte så många kvar, dessa var populära) och 18k gult guld.

Nu slocknar brasan här och jag ska klappa ihop datorn. Tidig uppstigning imorgon, barnen vill se julkalendern till frukost, har de beställt – jajamen, så får det bli. Om nån undrade vem som bestämmer här hemma…

Gonatt därute!

11 reaktioner till “Hon heter Astrid…

 1. Vem är detta smycke döpt efter? Otroligt fint, men jag är alltid lite för långsam 😉

 2. Ett drömsmycke. Kan man dela upp betalningen när man beställer dina smycken? Jag blir så insprirerad och vill så gärna köpa något av dina smycken men att spara till det här halsbandet skulle ta mig ett år.

  1. Guldfynd har ett liknande hjärta i silver till en tiondel av priset. Det kanske är ett bättre alternativ för dig än att spara ett helt år eller köpa på avbetalning? När Ebba pratar om att ”unna sig något fint” betyder det aldrig för henne eller Emilia att de egentligen behöver spara till detta eller göra uppoffringar i vardagen för att köpa det där extra. De har oftast råd ändå och de som de umgås med lever alla ungefär på samma sätt. Tycker du verkligen att det skulle vara värt ett års sparande ska du förstås göra det.

   1. Hej Sara! Åh, tack för din kommentar – det är förstås oerhört olika, hur man ser på att investera i ädla smycken, det respekterar och förstår jag till fullo. Vill du köpa i silver, eller smycken som är doppade i ett tunt lager guld, så finns det många bra alternativ – eller så vill du satsa på 18k guld, då gör jag (tycker och hoppas jag) vackra alternativ. Som alltid, så är det olika beroende på vad just DU vill ha. Precis samma sak med exempelvis handväskor, eller möbler, eller många andra ting. Ha en fin kväll! Bästa hälsningar från Ebba

   2. Håller verkligen med dig. Göra val, satsa på kvalitet, investera är ordval enligt mig som ska göra att det känns bättre att konsumera. Behöver du ett halsband. Villhöver du ett halsband?

 3. Sara
  En jättebukett rosor till dig för ditt mycket kloka inlägg! Vi har tappat sans och vett när det gäller konsumtion.

  1. Ebba
   Det är en sak vad man VILL och en helt annan sak vad man KAN kosta på sig. Tänk på att för somliga motsvarar priset på halsbandet en halv månadslön.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.