Tisdagsrapporten – och lite flow, tack?

Ja, är det nåt jag önskar mig av tomten – gärna i förskott, gärna idag, just precis hela den här veckan duger också – så är det lite gött flow! Mest för att veckan (ja, veckorna fram till jul) bjuder på mycket roligt! Och för att jag ändå vill hinna med livet, barnen, mig själv, träningen, mellanmålet, all den där oljan i maskineriet helt enkelt. Balansen, ni vet. Den berömda balansen. Som är extramegasupersvår just såhär års. Jag vet ju det. Medvetenheten, ändå ETT viktigt steg i rätt riktning. Vi river av veckorapporten och hoppas på det bästa. Det KAN gå! Det SKA gå! Lite flow bara, så KOMMER det gå!

MÅNDAG: Solig, härlig måndag som startade med bra måndagsmöte. Vår nya Säker stil-kollega Malin håller i agenda på våra måndagsmöten, vi gick igenom statistik, planer, status, idéer och långtgående projekt som rullar på in i 2022 – samt här, nu, idag, imorgon. Vi har bra – äh, jag använder ordet – flow på dessa måndagsmöten. Tummar inte på dem, alla prioriterar, känns viktigt och det är bra. Rutiner, love it!

Sedan tennis för min del, en svettig timma som var lika nyttig för kroppen som för huvudet – skakade om tankarna, kickade igång idéerna och sedan cyklade jag hem till Emilia nere på Strandvägen. Emilia och jag körde ett härligt jobbpass, spelade in podden och planerade, drack massvis med kaffe och skrattade och sedan vips hade några timmar gått och Emilia skulle in i jurymöte – och jag vidare till ett annat möte.

Avslutade dagen med skolfix, är klassförälder i både sonen och dotterns klass och åkte ut till skolan med ett lysande pepparkakshus, samt passade på att hämta dottern till tennis… Där satt jag sedan kvar och smygtittade hela timmen, sedan hem och allihop var helt SLUT. Vi somnade i någon slags hög med täcken i soffan, framför “En mot Sverige”, eller vad det heter?!

TISDAG: Yes, idag var det en KANONDAG – nyp mig i armen, det händer ju inte när jag har plåtning?! Hurra! Alltså, fråga Lisa Höök, vi har haft sådan otur senaste månaderna, mest skrattat åt eländet – men har lyckats pricka in regn och grått nästan varenda plåtning. Då får man vara kreativ, allt går, men idag: Jippie! Blev nästan handlingsförlamad men vi körde på enligt plan. Kul! Avslutade plåtningen, sedan vidare till Bookbinders och mötte upp Johan för ett gemensamt möte, som handlade om Insjöns väveri. Yes, fullt upp på den fronten nu. Sedan…

…Stämde jag av med kollegorna i mitt lilla bolag, då vi släpper guldhjärt-halsbandet med diamanter imorgon. Kunde ju inte hålla mig till Alla hjärtans dag, då vi fick ett sådant otroligt fint första drop från våra guldsmeder! Så är det, när man jobbar med ett passionsprojekt, också en av sakerna jag älskar. Man får ändra sig, man FÅR säga: Vi kör. Nu! För att det är för fint för att vänta. Imorgon höjer vi också priset på diamantarmbandet Elise, enligt plan, då vi helt enkelt vill fortsätta att göra detta smycke – och då för hand, med omsorgsfullt utvalda diamanter, och samma otroligt fina kvalitet. Därför behöver priset justeras upp från 29.000 till 33.900 SEK, vilket egentligen även det är lågt MEN hela drömmen och idén med alla smycken, är ju givetvis att kunna erbjuda fantastiska klassiska, handgjorda smycken till ett lika fantastiskt pris. Nog om det, vidare till min onsdag…

ONSDAG: Gomorron, upp och hoppa och få ordning på barn – oh nooo, en ska ha matsäck och det hade jag glömt, måtte det finnas något bra hemma – sedan ska jag iväg till Solna och Arken för Frimärksrådet med PostNord. Mycket roligt!

På eftermiddagen ska jag jobba ihop med Emilia, sedan preppa LIVE-sändning med Hestra för hela slanten. Johan är iväg uppe i Insjön och jobbar med väveriet (och bor över där) så det blir lite pussel, tack och LOV för fantastisk barnvaktshjälp veckor som denna!

…Och 19.00 bjuder jag alltså in till en ohyggligt vältajmad LIVE tillsammans med kompisarna på Hestra. Ska bli superkul, tajmingen onekligen perfekt eftersom det enda folk pratar om just nu är kylan, haha! Och tack vare Hestra, inga kalla händer. Ska intervjua en handskmakare och passa på att ställa tusen frågor: Hur hittar man sin perfekta storlek? Hur tar man hand om handskarna bäst? Vad göra med knastertorra gamla skinnhandskar? Varma barnhänder?

TORSDAG: Tidig start och iväg till ett stort, spännande moderatorsuppdrag hela dagen. Så kommer att vara hyfsat “utcheckad” denna dag, vilken nog innebär ett gäng timmars kvällsjobb när barnen somnat. Men det är det lätt värt, för detta var ett ett moderatorsjobb jag på stående fot tackade “JAAA” till! Kul! Kommer nämligen att lära mig massor, ser också själv fram emot att ta del av programpunkterna och kloka, roliga, inspirerande talare…

FREDAG: Fredagstennis på morgonen – sedan en ren JOBBDAG och jag längtar. Skönt. JObba undan. Admin. Svara på mail. Skriva. Har ju ett ytterst optimistiskt decemberprojekt här i bloggen, haha! Det kanske kommer gå åt skogen men jag ville ändå ge det en chans…

På kvällen ska vi ut och äta middag med en gammal kompis, min gamla kollega Fredrika från VeckoRevyn-tiden. Hon bor numera i Helsingborg, där hon driver stenfirma (så coolt!) tillsammans med sin man David. Åh, jag längtar efter den här kvällen. Kommer vara trött såklart men vafasen, ändå VÄRT, som man säger. Behöver inte bli jättesent, ser bara fram emot bubbel, prat, babbel och skratt, om livet och alltet och allt däremellan.

LÖRDAG: Ja, den här lördagen är det fullt ös. Simtävling för dottern heeela dagen, padelmatch för mig på eftermiddagen, jag får nog ta med mig pojkarna (tror att Johan tar simtävlingen) och det löser sig på någon vänster såklart. Det blir bra! Kanske ska jag boka in ett träningspass på morgonen ändå, jo, det behöver huvudet tror jag…

SÖNDAG: Jamen, så var det andra advent. Vips? Söndagsfrukost i lugn och ro för oss som inte ska iväg på simtävling och sedan på eftermiddagen handboll för mellanpojken – och pingistävling, eller nej, det var nästa helg? När det är julmarknad på Bookbinders?! Herregud, december ändå. Tur att man ändå älskar det.

Hoppas att DU därute haft en riktigt bra start på veckan! Önskar dig, dig och dig – och mig – oss allihop, allt härligt tänkbart flow!

5 reaktioner till “Tisdagsrapporten – och lite flow, tack?

  1. Hej! Hoppas på flow för dig resten av december! Jag skulle tycka att det vore jätteintressant om du skrev lite mer om ”vardagssysslor”. Är det något som också ska puzzlas in eller löser ni städ/tvätt/handling på något annat sätt? Jag tycker själv att det är mycket jobb med detta och har ingen riktig plan utan vi löser det vecka för vecka och det är ganska dränerande kan jag tycka. Skulle behöva mer flow där känner jag.
    Hälsningar Jenny

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.