Hello helg och herregud så kul det var!

Hej helg, jag skriver från duggregnigt grått London, dit jag åkte igår för att finkamma stans pappersbutiker, leta inspiration och jobba med Bookbinders. Det bästa är kanske att VD:n är med och att han är en av mina favoritpersoner i världen. Ja, min favoritman faktiskt.

Jag måste också tacka för senast, till er som gästade vår första livepodd i Stockholm i torsdags. Åh, så kul det var! Pirrigt. Inte bara sådär ”lite pirrigt” utan faktiskt verkligen pirrigt på riktigt. Det är en sak att sitta med Emilia, en poddmaskin mellan oss och att sjunka ner i soffan, i köket, i något av barnens rum med stängd dörr (för att få en stunds tystnad, haha) och prata loss om stilen, livet och garderoben. Vilket vi gjort en gång i veckan i fyra år nu. Faktiskt firar vi ju fyra år nu i december!

Podden är som en liten terapi-bubbla nästan, ger mig ett utrymme att få fundera över saker. Testa idéer på Emilia, på er som lyssnar och följer. Att få häva ur mig saker! Men nu var det alltså dags att göra det inför publik

Skulle man prata till publiken? Eller till de som sedan lyssnar? Eller, som jag brukar, bara till Emilia? Fast det blir ju superkonstigt! Så vi körde helt enkelt på känsla. Vilket ju aldrig är något man fångar i ögonblicket, utan erfarenheter blandat med magkänsla. Och vi hade såååå roligt! Jag fick mersmak, haha! Emilia sa direkt efteråt att ”kan vi köra nästa vecka igen?” och prickade i en mening in en av de många underbara sakerna att jobba med henne.

Det var också ett grymt teamwork bakom kulisserna, under ledning av Säker stils projektledare Camilla – som såg till att allt blev smoooth hela morgonen. Från den härliga frukosten till ljud, teknik och planering! Och blommor! Marschaller utanför! Jamen, ni förstår, tusen grejer som ska fixas…

Om du vill höra varför Emilia slutade på golvet, så är det helt enkelt bäst att lyssna tror jag?!

Tack fotograf @kajsa.charlotta för de fina bilderna!

Men framför allt, tack till dig som följer, läser och hejar på – som vi får bjuda på sådana här saker och som gör att vi kan fortsätta sprida inspiration, stiltips och Säker stil! Som förhoppningsvis sparar tid och gör livet lite enklare och härligare för många därute!

6 reaktioner till “Hello helg och herregud så kul det var!

  1. Tips på inspiration till mönster och färger som du kanske redan känner till i London, Hotel Bloomsbury (Great Russell Street). Så fina färger och mönster på tapeter bland annat i och kring lobbyn, hotellbar etc. Det var från början ett YWCA, invigdes kungligt och första stenen lades av dåvarande Queen Mary!) 🙂

  2. Lycka till i London! Stämplar är ok, men scabloner kan användas på papper, tyg, porslin, keramik och glas!!👍

  3. Hej! Jag ska ta tag i min stil nu under julhelgerna och tänkte önska mig säker stil boken till hjälp, för jag behöver handfasta tips på hur jag ska tänka.. men vilken av böckerna ska jag önska mig? Den första? Andra? Kanske måste börja från början eller spelar det nån roll? Din blogg är så härlig, älskar kungligt fredagsgodis mest 😊 Kram

  4. Den svartvita bilden på din och Emilia är helt fantastisk!!
    Skulle passa perfekt som konst hemma på väggen!!!!

  5. Jättehärlig livepodd Ebba! Det känns att ni verkligen gillar det ni gör! Extremt proffsiga, många skratt och mycket inspiration! Mera säger jag! 😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.