Nej, nej – NEJ! Och sen ja!

Jag skrev ju om livet häromdagen, om att lyssna och ställa om utefter det där som liksom bara inträffar. Det man inte kan styra över. Att bli bättre på att gilla läget, utifrån förutsättningarna givetvis…

Min dag igår startade JUST exakt så. Allt var otrolig väl genomtänkt, förberett och laddat för en stor produktion. Till och med vädret, haha! Jomen faktiskt, idag var enda dagen med en liten sol i prognosen och jag tänkte ”yes”. Till och med vädret är med oss.

Precis när vi kört igång med smink, hår och en sista genomgång av dagens ”to do” – sjuk fotograf. Gah, panik! En underbar fotograf som förvisso försiktigt erbjöd sig att försöka komma in men nej, jag svarade med vändande meddelande att vi löser detta, givetvis. Är man sjuk så är man. Inget att göra åt.

Sedan ägnade jag två timmar med axlarna vid öronen och jagade efter rätt person som kunde dyka in, tiden gick och till slut träffade jag rätt – det kräver en viss typ av kompetens och person för att kunna dyka in i ett uppstartat projekt. Gissa min lycka när vi gav oss iväg i den vita Säker stil-stripade XC40-Volvon! För vi skulle iväg till planerat location, fota och producera material till mina kanaler.

Kort och gott, det löste sig – det blev toppen och åh, så skönt det var att sjunka ner framför ”The Crown” avsnitt 4 sedan. Med en kopp te och lite choklad. Faktiskt kanske till och med mycket choklad? Oh well, sånt är man värd (ofta?!) i november-mörkret tänker jag…

7 reaktioner till “Nej, nej – NEJ! Och sen ja!

  1. Lite väl mycket stress, pust, stön, blev inte som jag tänkt mig i dina inlägg. Vardagen är stressig med heltidsjobb och barn. För alla! Jag förminskar inte någons jobb må så vara diskare eller VD. Men att hela tiden prata om andan i halsen gör mig än mer stressad. Saker löser sig. Delade taxi med en läkare som skulle in och operera kl 9 och det var stopp i tågtrafiken. Vi hann. Lite stressigt men där var det liv och död. Få av oss har sådana jobb så andas och sluta stressa!

    1. Jag kan faktiskt hålla med. Sedan finns det dem som jobbar med fysiskt tunga jobb som tjänar lite i jämförelse med andra… oro över ekonomi osv…

    2. Jag kan faktiskt hålla med. Finns många som jobbar med fysiskt och psykiskt tunga jobb med låg lön. Oro över ekonomi osv

  2. Beror väl lite på vilka glasögon man tar på sig!
    Jag läser: “att bli bättre på att gilla läget”, “allt var otroligt väl genomtänkt, förberett och laddat för en stor produktion” “Till och med vädret!Haha, jomen faktiskt”…” och jag tänkte “Yes”. Till och med vädret är med oss.”. ..”jag svarade med vändande meddelande, vi löser detta.” ” GISSA MIN LYCKA.”…” Kort och gott, det löste sig- det blev toppen”…, “Oh well, sånt är man värd (ofta?!) i november-mörkret, tänker jag….”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.