Gåva på köpet – med din order!

Nu reklam för egen verksamhet – för jag måste tipsa om att vi preciiiis nyss lanserade vår Alla hjärtans dag-gåva på Ebba von Sydow Jewelry. Från och med idag, 8 februari, så skickar vi med en extra rosenröd box (utöver den handgjorda vackra box du får med ditt smycke, givetvis) och du behöver INTE göra någonting. Alltså, inte lägga den i varukorgen, utan vi ser till att ALLA ordrar får en extra box, som gåva. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

Alla hjärtans dag i all ära, nu är jag ingen som sitter och väntar på storslagna Alla hjärtans dag-gåvor men grattis till alla er som gör det – och grattis till er som, liksom jag, ändå tycker att dagen kan firas. Jag har haft Galentines-middag på Alla hjärtans dag för ett gäng tjejkompisar, jag har skickat blommor till en kompis som verkligen förtjänade det – och jag har unnat mig något jag längtat efter. Och det, tänker jag, kan ju verkligen vara stort eller smått. Egentid. Eller ett äkta smycke, handgjort i fantastisk kvalitet, att bära jämt, med ett budskap: Följ ditt hjärta. För DET är något vi alla kan påminnas om lite extra, inför Alla hjärtans dag. Ja, alla dagar givetvis, men varför inte lite extra på Alla hjärtans dag?

Och som vanligt, tveka inte över att maila oss på [email protected] om du har frågor, tankar eller idéer! Älskar att höra från er – och har du tankar om en specialbeställning, eller om du exempelvis vill ha ett extra fint paket, eller ett kort, med din order, bara maila, så försöker vi lösa det!

16 reaktioner till “Gåva på köpet – med din order!

 1. Hej! Jag har läst och gillat dig och din blogg i evigheter. Men nu läser jag dock den mer sällan. Det är för mycket reklam för egen verksamhet och de hurtiga måndagsrapporterna står mig upp i halsen. Värre än ett måndagsmöte på jobbet. Och säg vilken kompis schema du höra så i detalj; varenda möte, träning och hämtning av barn vecka ut och vecka in? Mer reflekterande inlägg om livet, samtiden och mode, tack.

 2. Håller med, fattar att du jobbar jättehårt och försöker trycka in så mycket som möjligt i ditt liv men blir jobbigt att läsa i längden

 3. Jag håller också med, kanske dags att skrota bloggen? När den endast innehåller “måndagsrapporten” (vilken jag håller med om är fullkomligt ointressant förutom för din närmaste familj) och reklam för dina egna verksamheter så har den inget syfte längre, inte för läsare i alla fall.

  1. Tyvärr måste även jag instämma i åsikterna om måndagsrapporten. Påminnelser om hur vi i vår tid stressar från det ena uppdraget/aktiviteten till det andra, intresserar väl bara de närmast berörda?

 4. Tyvärr håller jag också med och det är så tråkigt att bloggen, som varit så bra, försämrats så mycket. Du bestämmer ju själv men jag tror många, inte alla, känner som vi.

 5. Jag tycker din blogg är super härlig! Den är äkta, skön och härlig och riktigt bra gjord. Din blogg är i princip den enda jag läser nuförtiden och återkommer alltid till den. Och apropå reklamen, ja man kan ju faktiskt välja vad man läser, och om man inte tycker om ett visst inslag i bloggen så behöver man ju inte läsa det och så kan man fokusera på det man tycker om att läsa. Eller så kan man läsa någon annans blogg , men man kan säga det på ett trevligt sätt. Jag är kanske inte a big fan of reklam, men det är inte hela världen tycker jag, och reklamen, den är väldigt bra gjord. Jag tycker om dina måndagsrapporter! De är riktigt härliga, de de är äkta, de är roliga att läsa och framförallt inspirerande 🙌 varje måndag går jag in för att kolla om du har skrivit din måndagsrapport 😊 så sluta aldrig att skriva den. Vi behöver all inspiration vi kan få nu, speciellt nu under vintern, så bara ös på! Du inspirerar mig på så många plan Ebba och du ger mig alltid en härlig dos av pepp och positiv energi och massa andra härliga saker. Så bara kör på! Stora kramar 🤗

 6. Det här är i mitt tycke en riktigt bra blogg med en salig blandning av inlägg. Måndagsinlägget, kungligt, träning, serietips, mode och sen såklart också reklam. För egen verksamhet och för annat. Hade jag varit en offentlig person med inflytande, en stor läsarskara och många följare, dessutom med ett eget varumärke hade jag också pushat för det i mina kanaler.
  De som tycker din blogg var bättre förr kanske inte riktigt hänger med i tiden och hur varumärken byggs idag, hur vi blandar det personliga med marknadsföring, hur vi idag är vårt egna varumärke, på alla plan.

  Nu var förutom tipset om produkten i detta inlägget syftet också att belysa om gåvan på köpet, vilket jag tycker känns både generöst och fint.

  Till er som tröttnat på Ebbas blogg, det finns massor av bloggar som säkert passar er bättre!

 7. Gillar också måndagsrapporten! Och reklamen!

  Ointresserad av serier – scrollar förbi.

  Det enda jag önskar är fler inlägg ❤️

 8. Det enda jag gillar med bloggen är när det handlar om kungligheter (fast jag själv är republikan, oh the irony). Måndagsrapporten orkar jag inte läsa och reklamen är ännu mer ointressant. Gillar förresten även när det skrivs om tv-serier.

 9. Jag tycker måndagsrapporten är toppen! Liksom inlägg om träning, kungligt, tv-serier och livet i allmänhet. Minst intresserad av mode och hudvård men det scrollar jag bara förbi i så fall! Reklam är väl sällan kul men en förutsättning för bloggar (på den här nivån) utan avgifter så det får man leva med tänker jag, det går ju också att bara scrolla förbi om man vill. Heja dig!

 10. Blir orolig att du ska tappa sugen att blogga när jag läser dessa kommentarer ovan. Det är upp till läsaren att själv välja vad den vill läsa. Jag älskar din blogg, inspireras av allt som skrivs och älskar dina detaljerade tankar, livspusslande, känslor och högt och lågt. Sluta aldrig med det du gör. Önskar dig en underbar helg, som jag hoppas få följa på stories <3 stor kram!

 11. Instämmer med Matilda! Jag älskar oxå din blogg❤️ Har följt dig sen Expressen Fredag-tiden och fortsätter följa dig. Du är en stor inspiration och det var nog därför jag slog till på halsbandet Astrid.
  Så fint och så glad över det💗
  Trevlig helg och fortsätt vara du helt enkelt!

 12. Jag gillar måndagsrapporten! Den är ju en rapport från ditt liv och det har alltid varit skälet till att jag läser bloggar, tycker det är intressant att få den inblicken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.