Fredagsgodis kommer snart för…

…Jag sitter just nu för FULLT med mina kära smycken! Yes, reklam för egen verksamhet här – för IDAG släpper vi ett nytt drop av signaturhalsbandet Ebba i 10 karats, återvunnet, solitt guld, med den briljantslipade, naturliga diamanten. Skynda in HÄR om du är nyfiken, eller är på jakt efter en perfekt gåva. Signaturhalsbandet Ebba har varit slutsålt i över två månader. Eftersom de görs för hand, så tar det tid. Dels hantverket men också att välja ut diamanterna för hand, för att hitta de allra vackraste stenarna.

Ja, en lång process som är otroligt rolig att jobba med. Är så innerligt stolt över mitt Ebba von Sydow Jewelry, där ju grundtanken är att just skapa minimalistiska, vackra, ädla smycken att bära ofta, genom livet. En investering i något varaktigt och vackert. Och så lärorikt, lär mig mer och mer hela tiden om smyckesvärlden – och har ju tack och lov kloka, kunniga experter och proffs, till min hjälp.

Så, nu ska jag jobba vidare med smyckena här, se till så att allt rullar på med nya släppet – alltid lite svettigt! Sedan kommer det ett härligt kungligt fredagsgodis också, förstås.

KOMMENTERA GÄRNA! Men har du frågor om smyckena, leveranser eller detaljer, så är det bästa att du mailar [email protected] eller helt enkelt skickar oss ett DM på Instagram för Ebba von Sydow Jewelry. Tusen tack! Och tack igen för all pepp!

6 reaktioner till “Fredagsgodis kommer snart för…

  1. ”Solitt guld” och ”tio karat” är två begrepp som inte riktigt går ihop är jag rädd.

    1. Hej Kajsa, solitt som att det är guld rakt igenom och inte doppat i guld, som många andra smycken är – men tack, jag ska förtydliga det! Glada hälsningar från Ebba

  2. Ebba! Jag är så glad över mitt halsband i vitguld. Bär det varje dag (utom vid intensivt klipphoppande i somras men det kanske du har testat det för på Marstrand?!) Extra fint eftersom det påminner om att du följde ditt hjärta och uppmuntrar nu oss att göra detsamma. Gott föder gott. Tack! Ser fram emot örhängena och röstar för de små.

  3. Får man fråga varför du valde den amerikanska stavningen jewelry för ditt företag och inte den brittiska jewellery?

    1. Hej Sofia, åh, nog för att jag pluggade i USA och alltid skrivit så. Kanske också färgad av att min syster med familj bor där, det är liksom min närmaste relation till engelskan? Sedan tycker jag det är snyggt! 😀 Glada hälsningar från Ebba

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.