Resfeber (och hej från Köpenhamn!)

Magiskt vacker rosa himmel över Köpenhamn ikväll – och jag är så LYCKLIG över att vara här. Lycklig, lycklig, lycklig. För. Maken till resfeber kan jag inte minnas!? Jag sov uselt. Vaknade tidigt. Jag ringde och bokade en taxi fast vi skulle köra, jag snurrade runt och packade min väska i över en halvtimma (brukar ta tio minuter). Och sedan kollade jag en fyrtionde gång om huruvida mitt dubbla vaccin verkligen skulle räcka… Om senaste nytt om spridningen, regler och gud vet vad. Som det blir när man inte rest på väldigt länge, helt enkelt?!

Med sköna sneakers och en favoritkjol från Zalando, så njöt jag verkligen till 100% av en otroligt inspirerande, rolig dag. Återkommer med utförligare rapport! Nu ska Johan och jag äta efterrätt på trevliga Babylon, som jag fick rekommenderat. Hej så länge!

4 reaktioner till “Resfeber (och hej från Köpenhamn!)

  1. Önskar att jag själv haft möjlighet att delta och det i en av mina favorit huvudstäder, måste vara en härlig upplevelse, bara att njuta.

  2. Vill du verkligen göra reklam för Nike. Tänker att det finns andra företag med betydligt bättre etiskt rykte. Adidas, Puma, Lacoste, Hummel, Kenzo. Men skänk inte bort skorna; slit ut dem!

    1. Nej. Verkar faktiskt som att Nike har bättrat sig vad gäller etik och klimat?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.