Firar in helgen…

Hurra för fredag! Vi firade in helgen med en karamell till bonuspodd. Finns överallt där poddar finns – i brist på bild från NU, så bjuder jag på denna favorit. Tagen för ganska sådär ett år sedan mot en av murarna i Almedalen i Visby, där vi hade modererat ett spännande samtal kring modets framtid. Blir glad av bilden. Den fångar oss precis som vi ofta är, mitt i skrattet. Kära Emilia, lika mycket som jag älskar sommaren så är det tomt utan dig. Tur att vi podd-avstämmer om allt regelbundet, haha!

Lyssna gärna på BONUSPODDEN för en uppdatering – och Emilia listar dessutom 10 sommarklassiker i garderoben.

Nu dags att släcka här, barnen sover och då ska jag banne mig passa på. Har en del att ta igen, känner jag. Semester, sommar, utfodra barn, plocka, fixa, dona – om och om igen – tar på krafterna… Vilket man ju alltid glömmer i november, typ?! Tack och lov.

3 reaktioner till “Firar in helgen…

  1. Jag älskar att då många poddar tar sommarlov då gör ni bonuspoddar! Perfekt att lyssna på när man måste ta en paus från familjen och gå en promenad för att få några minuter för sig själv.

  2. Toppen att ni gör så många extrapoddar nu när man har tid att lyssna extra mycket. Tack för det!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.