Bästa tipsen på BOKREAN!

Artikeln innehåller affiliatelänkar. Samtliga produkter är valda av mig /

Så kul att höra HUR vår bok, “101 stiltips”, används. Vissa utmanar sig själva med ETT stiltips varje vecka, andra kör ett stiltips varje fredag – och peppat tillsammans med en kollega på jobbet. Stort som smått, att våga läppstift, knyta en liten Dagmar-sidensjal runt handväskan eller att plocka fram ett gammalt skärp eller en gammal brosch och fästa på kappan.

Våra 101 stiltips är tidlösa, de handlar om att se på dina plagg med nya ögon. Just nu finns boken med på Adlibris stora BOKREA. Du kan klicka hem den för bara 99 kronor. Bokrean är slut när som helst, då går den upp till “normalpris” igen…

SakerStil-Kvanum-75

Foto av Alice J, från när vi besökte Kvänum i Malmö i förra veckan. Där var det så kul att just prata med gästerna om HUR de plockar in stiltipsen i sin vardag.

Ytterligare fyra tips på bokreans slutspurt:

1. Till dig som älskar fika men vill fika nyttigare. Och gärna laga näringsmaxade mellanmål. Min dietist-syster Amys och min senaste bok “Små stunder” är fylld med grym granola, chokladmousse på avokado, perfekt fröknäcke och kokosbars. Men också Amys smarta knep på hur du småäter smartare, får i dig rätt vitaminer och håller dig mätt, längre.
2. Till dig som TÄNKER att du ska laga mer vego-mat hemma. Som hela familjen gillar. Men som (liksom jag) kör fast… Jag älskar Sara Ask och Lisa Bjärbos “Ännu mera vego”, barnen får bläddra själva och peka ut vad de vill laga! På rean finns också samlingsvolymen, där båda böckernas recept finns samlade + en hel del nytt.
3. Till dig som också älskar Roy Fares himmelskt goda recept. Och förlåt men finns det nån som INTE gör det?! Nu är hans härliga New York-bok på rean, där bland annat världens godaste coconut cookie-recept finns…
4. Perfekt present till barnen. Eller du som vill ge en 4-åring (eller 6-åring) en riktigt uppskattad bokpresent. Mina barn älskar Sarah Sheppards stora kartbok, nu är hennes “Upptäckare och äventyrare” på rea, jag tänker klicka hem. Genast.

KOMMENTERA gärna!

3 reaktioner till “Bästa tipsen på BOKREAN!

  1. Jag kör #fredagsskor på Instagram varje fredag och självklart får det mig att tänka igenom hela outfiten utifrån skorna. Framför allt så passar jag på och luftar skor som inte får komma ut så ofta.

  2. Jag älskar också ”ännu mera vego”! Och nu klickade jag hem barnboken om upptäcktsresande, lät spännande!

    Min 3-åriga son sa imorse ”mamma kan du inte ha din blomklänning idag” och det kunde jag inte säga nej till så nu är jag fredagsfin! 😄

  3. Klickade hem nya Säker Stil-boken häromdagen. Har den första boken som jag har fått så många bra tips från. Är beräknad att föda barn på söndag så jag hoppas boken kan hjälpa mig lite med garderoben efter typ 9 månader i stretchiga pennnkjolar, svarta strumpbyxor och blusar… Så trött på det nu 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.