Ett år sedan IDAG…

Tänk ändå. Livet! Ett år sedan idag. När jag vaknade mitt i natten och KÄNDE att han ville ut…

Foto av Emily Dahl, hemma hos mig, alldeles de sista dagarna – när jag klämde in sååå mycket jobb, projekt och inspelningar! Det var nog mitt sätt att “boa”, jag jobbade. Järnet. Ända in i det sista. Men min gravidpodd, inte minst, tillsammans med Ida och producent Camilla. Oj, vilket race! Men så bra det blev, precis som vi hade hoppats.

Och så bra DU blev, min älskade Ernst. Vi har just lämnat storasyster på skolan. Det är fredag, våren ligger i luften. Nu ska jag sticka och köpa en croissant till dig, för det älskar du!

KOMMENTERA!

6 reaktioner till “Ett år sedan IDAG…

  1. Grattis till Ernst!
    Du är en underbar mamma och dessutom är du jättevacker.

  2. Åh vilka minnen. Jag stod och packade upp köket på kvällarna i vårt nya hus med vår lilla baby-trea snusandes när jag lyssnade på podden. Doften och ljuset liksom skrek vår minns jag. Grattis Ernst!

  3. Åh min baby är bara en vecka äldre än Ernst! Han gillar också croissanter =)

  4. Jag säger bara wow, du är en superkvinna! Jag gick också där för ett år sedan och väntade…. på både din och min bebis😊! Även för oss är det ett tredje efterlängtat litet mirakel. Idag fyller fina Ernst 1 år och om en vecka fyller min lilla tjej 1! Det får nog också firas med en croissant❤️ Jag ser fram emot att fortsätta följas åt.

  5. Stort grattis Ernst och heja din fantastiska mamma som fött dig och dina två fina syskon! Vilken superkvinna du är Ebba! Hoppas att ni fått en härlig dag och att lilla herrn är så slut att han sover hela natten 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.