En riktigt lat lördag (och tack för feedback!)

Hade storslagna planer för denna lördagsförmiddag, efter en intensiv jobb-vecka. Tidiga morgnar. Sena kvällar. Jag jobbar med en SKARP deadline med manus till kommande bok, därav dåligt med uppdateringar här (och JA, jag ser att ni är många som flitigt påmint mig om detta och gett feedback om det, jag tackar ödmjukt för engagemanget och jag vet, men det beror som sagt på en skarp deadline).

Hur som helst, nya tag och jag försöker skaka av mig kritiken, förlåt, feedbacken och blicka framåt. För jag har massvis med kul planer, för bloggen och för hela min plattform! Så jag vet med mig att det kommer att bli toppen. För ovanlighetens skull kan jag ta den där feedbacken rätt bra. Jag fattar, för sånt är läget nu – och jag har en plan.

Så, till denna lördag här hemma. Som inte alls blev som jag tänkt. Inget morgonbak av scones, ingen samlad mysfrukost vid köksbordet, inga tända ljus, inget pyssel jag drog fram, ingen hemma-träning för mig i vardagsrummet. Det bidde knappt någonting. Istället väldigt, väldigt slappt, skönt och lugnt. Barnen sitter nu parkerade i soffan och tittar på TV (jag bestämde mig för att ha noll dåligt samvete för det) och jag har tagit en liten paus i välbehövligt plockade, efter veckan. Efter en sådan här vecka FLYTER saker och ting runt här hemma. Bokstavligen.

Så, vad ville jag säga med det? EgentligenBara att ibland är en sådan här lördag precis vad man behöver. Helt opiffig och faktiskt rätt mysig ändå.

Hoppas att du därute njuter av en underbar lördag, ”lat” eller inte!

3 reaktioner till “En riktigt lat lördag (och tack för feedback!)

  1. låter helt ljuvligt med en sådan lördag =) de är de bästa när de blir helt oplanerade. låter välbehövligt och skönt=) och du är underbar och sprudlande och snäll och positiv och grym på det du gör, så bara fortsätt med att vara du. För det finns bara en Ebba Klberg Von Sydow och det är du, och du gör det riktigt bra=) du inspirerar mig konstant och jag blir alltid på gott humör när jag ser ditt ansikte i dina sociala kanaler och du är min favorit på Alla mot Alla, så bara kör på. och också, gör precis som du gjorde idag, ta det lugnt och njut av att göra ingenting, det gör en gott=) hälsningar från Malmö

  2. Nä men alltså! Vad är det FÖR FEL på folk?! Om någon som normalt sätt uppdaterar blogg, fb, insta regelbundet och ofta, helt plötsligt inte gör det, varför kritisera detta?! Något har ju säkerligen ”hänt”. Upptagen med annat, sjuk, skittrött eller vad som! Skit i den så kallade feedbacken och surpruppar med negativ attityd. Jag uppskattar alla inlägg du skriver. Du är jättebra!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.