Det måste vi faktiskt fira!

På söndag, 25 mars, så flyttar vi fram klockan. Ja, FRAM. Hur svårt ska det vara att komma ihåg?! Ändå måste jag alltid tänka två, eh tre, gånger…

Det blir i alla fall SOMMARTID. Emilia och jag konstaterade att detta måste firas, eftersom det också är en väldigt stor dag för oss och Säker stil. Måndag 26:e mars släpper vi äntligen Säker stils minikollektion solglasögon. Är så stolt över detta samarbete!

_W9A0922 copy

26 mars kan då köpa kollektionen, den släpps också samma dag online (sugen på de svartglittriga? Skynda dig, de kommer i extremt begränsad upplaga). Solglasögonen är tillverkad av biologiskt nedbrytbart acetat från Italien. Det är en båge av finaste kvalitet, med trippla gångjärn, polariserade glas och har 100% UV-skydd. Jag, som ofta skaffar styrka i solglasögonen, var mån om att det skulle gå att göra. Dessutom, till rimligt pris. Så hur går det ihop, en sådan här kvalitetsbåge för 999 kronor?! Jo, helt enkelt genom att skippa branschens traditionella mellanhänder. Sedan handlar ju ett bra köp också om design. Vi ville jobba fram en klassisk båge med “edge” som blir en given klassiker i din garderob, som är smickrande och som du kan ha länge…

_W9A9717 copy

Pricka gärna in måndag 26:e i kalendern. Då kan du komma och prova och premiärshoppa (!) Säker stils sprillans nya solglasögon-kollektion, som släpps samma dag, i begränsad upplaga OCH (självklart) med vårt specialdesignade puderrosa fodral…

NÄR: Varmt välkommen att droppa förbi mellan kl 16 – 18
VAR: Almlöfsgatan 3 i Stockholm, ett stenkast från Stureplan
VAD: Premiär-prova Säker stils solglasögon – vi bjuder lyxig glass, jordgubbar på något bubbligt att dricka, för det ÄR ju ändå sommartid! Vill du ha en Säker stil-bok signerad, passa på att ta med den också, så fixar vi såklart det.
SIST MEN INTE MINST: Välkommen!

_W9A9892 copy.jpg

KOMMENTERA! Foto: Studio Emma Svensson för Nividas

18 reaktioner till “Det måste vi faktiskt fira!

  1. Yes! Självklart. För 1699 kronor kan du få dem slipade med din styrka, då ingår det alltså! Så det är ett riktigt bra pris, dessutom. Kram från Ebba + vad KUL att du tycker de ser fina ut!

 1. Kommer man att kunna köpa solglasögonen online? Ser jättefina ut!

 2. Mitt bästa kom-ihåg för klockan är att på våren tar man fram sommarmöblerna och på hösten ställer man tillbaka dem😎☀️

 3. Men åh vilka snygga, har nog aldrig önskat att befinna mig i Stockholm så mycket som på måndag!

 4. Hej! Vet du om de svartglittriga solglasögonen kommer släppas även i butiken i Gbg? 🤗 kram Elisabeth

 5. Fina bågar!

  Här är en tips från mina år i USA som hjälpte mig med att komma ihåg om klockan ska ställas framåt eller bakåt:

  You SPRING forward and you FALL backwards.
  Det är alltså framåt på våren och bakåt på hösten. 😊

 6. Hej! Sååå pepp på dessa bågar! Vet du om det går att beställa med styrka även online? 🙂 Stort tack för all inspiration i både mode och bokstäver!

 7. Jag brukar tänka att när vi har sommaren framför oss flyttar vi fram klockan. Och när vi lämnar sommaren bakom oss flyttar vi bak klockan.

 8. Min farmor sa alltid att klockan flyttas närmast sommaren. Dvs, på våren framåt för då är sommaren framför och på hösten bakåt för då ligger sommaren bakom!

 9. Söker efter din fina blus med ränder på tvären. Vart kan jag finna den?

  Med vänlig hälsning, Lisa.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.