Baby i direktsändning!

Åh, det blev en rolig rivstart på veckan – imorse fick jag väcka Ernst tidigt… SKOJA! Han var förstås vaken och pigg som en liten lärka. Och vi begav oss mot TV4-huset och Nyhetsmorgon, för att gästa “Bebispanelen”. Jag blev plötsligt nervös när vi var i direktsändning, hjälp, tänk om man gallskriker, eller plötsligt sticker iväg?!

Här kan du se klippet, där Ernst lyckades stjäla Jesper Börjessons penna och börja bläddra i manus. Men några galltjut blev det inte, tvärtom, han verkade trivas som fisken i vattnet… Nästan lika cool som Markiz bedårande lilla dotter Liora!

IMG_7234

Åh, det var så kul att dyka in i Nyhetsmorgon – och dessutom för att prata om ett ämne jag brinner för. Ett ämne som skulle kunna fylla ett heeelt program: barn och mat. Egentligen skulle vi bara kunnat prata om typ mat och sömn. Eller det dåliga samvetet över mutor. Sötsaker. Eller grottat ner oss i HUR fasen man gör för att göra de små till allsidiga ätare.

Nu sover han sött, så jag ska göra en kopp te och njuta av en stund i soffan. Ska först skaka liv i Johan, som läst saga för de andra två. Det sista jag hörde från barnens rum var ett vagt mumlande från honom och en bok som föll i golvet, det var tjugo minuter sen…

4 reaktioner till “Baby i direktsändning!

  1. Det blir nog allätare av de flesta tycker att allt är så Nervöst på något sätt har vuxna barn så mitt råd det ordnar sig

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.