“Det KAN komma…”

Skälet till att jag stannat upp vid de mest… Ja, konstiga saker, de senaste månaderna? Att jag traskat ut rejält utanför min comfort zone ännu en gång (jo, faktiskt lite – nej mycket – stolt över mig själv för detta). Och att jag som en galning repeterat frasen: “Det KAN komma”. Detta berättar jag om i nya podden och då även min strategi (!?) inför min medverkan i “Alla mot alla”, där jag tävlar tillsammans med fenomenala Olof Lundh. En person, vinnarskalle (!) och journalist jag tycker himla mycket om och som imponerat på mig många gånger den här hösten.

Åh, det är faktiskt orimligt pirrigt att det nu äntligen drar igång. Hjälp. Väldigt kul, förstås. Men också… HJÄLP. För jag kan också berätta att sällan blir huvudet så ekande tomt, som när man sitter i en bur med lampor, kameror, programledare och pressen att skaka fram exakt all kunskap, djupt ner i gömmorna och väldigt långt upp på ytan. Så, håll nu tummarna för Olof och mig…

Heja heja heja! Kollar du på härliga “Alla mot alla”? Om inte, grattis, du har ett härligt program kvar att upptäcka. KOMMENTERA GÄRNA!

15 reaktioner till ““Det KAN komma…”

 1. Har sett alla avsnitt alla säsonger o tycker det är ett genialiskt program och är såååå glad för att du är med igen!! 😍🤩 håller alla tummar för er!

 2. Älskar alla mot alla och håller alla tummar och tår för dig och Olof ❣️

 3. Hej Ebba!

  Vill bara gratulera till att du omnämndes i Denise Rudbergs senaste bok! Tänk att få figurera i Marianne Jidhoffs värld… Måste säga att jag faktiskt grät av slutscenen. Så underbart.

  Jag är övertygad om att det gick bra i ”Alla mot alla” även denna gång. Allt gott!

 4. Undrar verkligen varför du ställer upp igen?! Förra året sa du ju när du och Sven Melander förlorade och åkte ut att detta absolut inte var någonting för dig. Du ville ha manus, känna dig säker och ha svar på frågor. Nu är du med igen. Lite typiskt för dig kan jag tycka. Du står inte för det du säger och är otroligt förutsägbar. Pinsamt också när du hoppar upp och ner efter vinsten och sen, inte så shysst mot de andra, mallgrodor. Varför måste du alltid ha ditt långa hår utsläppt, helt oforormligt, trist med ful mittbena och jätteglansig i ansiket?! Dessutom skratta hela tiden så du hoppar i rutan, ser inte så kul ut. Jag blir provocerad och irriterad.

  1. Ha en fin kväll nu Eva! Hoppas du får en bättre dag imorgon. Alla kan vi ha våra ups and downs. Och idag var nog inte riktigt din dag.

   1. Välformulerat av dig, N! 💗
    Stackars dig, Eva, som behöver skriva ett sånt inlägg. 😔

  2. Eva, det där är inte ok någonstans! Självklart får man fråga och ifrågasätta, men det här är ju ett påhopp. Bättre att vara tyst än att vara elak.

   Ebba, såklart du ska ha håret utsläppet, så snyggt!

 5. Ebba, ni båda ihop var SÅ bra, Du så charmig och lättsam, bra emot Olofs lite sakliga framtoning.

 6. Hej, ni har en underbar fighting spirit – HEJA ER!!! 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.