Bara gör det – nu, redan idag!

/ Betalt samarbete med Interflora Foto: Lisa Höök /

Okej, EGENTLIGEN skulle det här inlägget handla om att skicka julens härligaste hälsning i form av ett Blommogram. Men så i förra veckan när jag kom hem efter lååång dag, stökig hall fylld med skor, tröttheten kändes oöverstiglig – så väntade en glad överraskning på mig i hallen: En juligt vacker bukett med amaryllis. Till mig! Bara sådär! Med veckor kvar till jul! Det var min kära partner Emilia som hade skickat den, för att vi hade lämnat in slutmanus på boken! Det var ren och skär lycka att röja undan stöket på köksbordet och sätta buketten i vatten.

Så, ja, givetvis är Interfloras vackra julbuketter en otroligt uppskattad hälsning till jul, i synnerhet i år. Detta blir en jul när tänker slösa ordentligt med Blommogram! MEN jag tänker heller inte vänta till själva juldagarna. För lika glad som jag blev över en överrasknings-bukett nu en stressig decemberdag, tänker jag att mamma, kompisen, släktingen du inte träffat på alldeles för länge eller någon annan i din närhet som förtjänar lite pepp, blir.

Tack Interflora för världens bästa tjänst som blir såååå uppskattad. Dessutom så enkelt! Interfloras underbara julbuketter binds för hand och levereras samma dag om du beställer vardagar före kl. 14.00, och lördagar före kl. 12.00. Det tar knappt tre minuter att göra det på Interflora.se – eller okej, du behöver välja bukett också, vilket ibland tar liiite tid… Här kommer lite tips från mig!

Jag älskar ju Floristens vita julbukett, 100% stilsäkert! En handbunden bukett med krispiga, vita blommor i julens anda, som väljs av floristen i butik. Garanterad succé! Här ser ni ett exempel på hur den kan se ut:

…ELLER årets Decemberbukett! Okej, kanske ändå min favorit. Den här ska mamma få hem till Göteborg, hon kommer älska den, det vet jag. Klassisk, ståtlig med stora, röda amaryllis, nejlikor, alstroemeria och blandat grönt.

…Men sedan måste jag också slå ett slag för Floristens röda julbukett, i år en underbar, färgsprakande röd bukett, som liksom den här favoriten består av en bukett skapad av fria händer av floristen, alltid i julens anda.

Om du, liksom jag, har familj utomlands? Jag tänker på min syster Amy i USA. Inga problem! Interflora levererar till 150 länder

Så, gör det nu! Skicka en hälsning, ett julkort eller ett Blommogram och sätt lite välbehövlig guldkant hemma vid någon annans köksbord. Tack Interflora för att ni gör det enkelt att sprida glädje, en jul då det blir viktigare än någonsin förut.

5 reaktioner till “Bara gör det – nu, redan idag!

  1. Viktigt att veta om Decemberbuketten med amaryllis är att den levereras knoppig. Beställde den till min mor och det blev lite av en besvikelse då man tror den ska se ut som på bilden. Ser nu att de ju skriver det på sin sida, men jag hade missat det tyvärr.

    1. En amaryllis (på snitt) slår ut på bara ett par timmar i rumstemperatur så besvikelsen kan inte varit långvarig. Bättre att den skickas i knopp, än att den skickas i full blom och har kortat hållbarhet tänker jag.

      1. Absolut gör dom det, men blev ändå inte riktigt så som jag hade tänkt mig vid leverans, så det kan vara viktigt att veta när man beställer!

  2. Wow, vilka vackra buketter!!!! Kanske blir att unna sig en sådan i tidig julklapp!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.