Vykort från Skåne och semestern

Jo, jag tror det stavas semester – och SOM jag njuter! Ville bara skicka en hälsning och säga att snart är det höst, vardag och allt rullar på som vanligt. Men till dess – koppar jag av och ner så gott det går. Ner med axlarna, fylla på med energin. Jag finns förstås på Stories och på Ebba von Sydow Jewelry händer det grejer!

…Och bloggen kommer rivstarta hösten i lite ny skepnad. Det finns en plan och jag är pirrigt förväntansfull inför detta! Jag TROR att det kan bli riktigt, riktigt bra! Framför allt, riktigt bra för dig som läser, följer och hejar.

Åter till njutande, sand mellan tårna och osminkade, underbara dagar härnere i Skåne. Njuter som sagt. Hoppas att du gör detsamma…

9 reaktioner till “Vykort från Skåne och semestern

  1. Tack för sommarhälsningen fina Ebba!
    Ser fram emot hösten, och så dina blogginlägg.

  2. Härligt med semester! Fortsätt njuta och ladda, det gör vi med! Heja dig! ☀️

  3. Ett litet tips är att du svarar på kommenterar som även gäller annat än dina samarbeten

  4. Nej men nu börjar jag bli alldeles för nyfiken! Vad är det som kommer? Saknar dina inlägg massor! Hoppas du har det bra, kramar! 🧡🌸🧡🌸🧡

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.