Måste tipsa om en vardagshjälte!

/ Betalt samarbete med Vichy Laboratoires, foto Lisa Höök /

Svett hörni, tack och lov ständigt närvarande i vardagen. Det RINNER exempelvis om mig när jag tränar, svetten i sig är ju ett tecken på att jag gjort något BRA för min kropp, helt enkelt ett bevis på: Ebba, you did good! Likaså kan svetten komma när jag cyklar i världens fart, småspringer mellan möten, ja, eller bara i ett stressat eller nervöst läge. Inga konstigheter egentligen. Men då vill jag dock inte att det ska rinna, då vill jag ha “svettkontroll”, en grymt bra deodorant är därför verkligen en viktig vardagshjälte för mig.

När jag hittar en RIKTIGT bra deo, då bara måste jag tipsa vidare! Vichys Anti-trace 48hr Deodorant har varit en sådan favorit hos mig, i gymväskan såväl som i badrumsskåpet och necessären. Suveränt effektiv, och sviker mig aldrig! Blev därför väldigt nyfiken när Vichy berättade om sin nya deodorant Clinical Control 96hr för ett tag sedan – ja, du läste rätt 96 timmar! Jag har nu fått testköra den och jag är HELT såld. Här ser ni den, och den finns nu live exempelvis hos Kronans Apotek

Deodoranten är alltså utvecklad av Vichys experter för att skydda i upp till 96 timmar. Vichys Clinical Control 96hr deodorant är skapad för att verka även vid intensiv aktivitet (jatack!) och gör, som bonus, även huden mjukare. Den innehåller perlit som absorberar fukt och låter huden andas. Den har en mild, härlig doft med inslag av bergamott och gröna äpplen som inte går att beskriva med något annat ord än: Fräsch.

Kort sagt, precis så man VILL att det ska kännas efter ett svettigt träningspass!

Jag VET också att deo är känsligt för många, eftersom huden kan bli irriterad. Vichys Clinical Control 96hr deodorant fungerar även utmärkt på känslig hud, liksom alla Vichys hudvårdsprodukter (ännu ett skäl till att jag är så glad och stolt över att samarbete med detta franska märke, som sedan starten 1931 är baserat på så mycket kunskap, erfarenhet och forskning) och appliceras som bäst på torr hud efter bad eller dusch.

I och med att det är en klassisk roll-on så tycker jag den är väldigt smidig att använda och jo (detta är viktigt för mig, som inte ägnar timmar i badrummet direkt, det måste gå snabbt) den torkar blixtsnabbt = inget kladd!

Hösten börjar ju även krypa sig närmare (eller okej, rättare glida in i racerfart, vilket Emilia och jag konstaterade när vi poddade imorse, haha) och jag är nog inte själv om att se den som en nystart. Då även en nystart för träningen. Som jag längtar! Inte minst över att få komma tillbaka till rutiner och min Megaformer – vilket är nog det stället jag absolut svettas mest på.

Höst och nystart gör mig även nyfiken på att testa nya träningsformer och aktiviteter. Alltid kul att hitta nya sätt att svettas på! Det får kanske bli en “Säg ja till träning”-höst?! Tack Vichy för en GRYM deo och för att svett är något bra, haha!

Kolla in – och uppdatera med Vichys senaste suveräna deoHÄR!

47 reaktioner till “Måste tipsa om en vardagshjälte!

 1. Ska kolla på Liven ikväll för att höra mer om Vichys deodoranter samt om svett!

 2. Så trist ändå; inte ett ord på en månad och stora löften om en ny bloggsatsning och så är det enda som dyker upp ett nytt samarbete.

 3. Blir lite besviken nu, har väntat på ett inlägg eftersom du verkligen vet hur man formulerar sig men så är det reklam…

 4. Ja vad är din bloggstrategi? Något om svett och dina samarbetspartners åsikter? Har gått in här länge nu och känner att det inte är värt det längre. Hejdå.

  1. Håller med om kritiken. Har hoppats på en nystart av bloggen efter ditt uppehåll men nu tappade jag sugen helt. Förstår att du har mycket att göra men lägg ner det du halvhjärtat håller på med och satsa på det andra istället. Bättre att göra några saker riktigt bra än att bara hafsa ihop något.

 5. Ja alltså fingertoppskänslan i detta inlägg… känn din kundgrupp, månne?

 6. Hahhha ja, här var det ett samarbete.
  Det blir liksom ”tvärtom reklam” för mig😂

  1. Ja vad hände här…? Reklam som första inlägg på länge. Nej riktigt trist faktiskt.

 7. Hoppas du haft en underbar sommar Ebba och har laddat batterierna. Jag var i Falsterbo för första gången i somras och det var inte svårt att bli förälskad i den platsen. Du är så bra på att formulera och uttrycka dig och har skrivit många kloka, tänkvärda och inspirerande inlägg genom åren så nu ser jag med spänning fram emot hösten och få veta mer om vad du har för planer med bloggen. Jag längtar efter fler läsvärda inlägg så hoppas att du inte överger bloggformatet. Ta hand om dig 💕

 8. Jag håller också med om kritiken och vill att du ska se den som feedback. Efter ett långt uppehåll tror jag många blir besvikna när det första inlägget är ett samarbete, särskilt då många tidigare har uttryckt ett missnöje med allt för många samarbeten. Alla dessa samarbeten, som också är spretiga i vad de handlar om, ger mindre och mindre trovärdighet. Förstår att samarbeten behövs men de bör väljas med större omsorg och i mindre omfattning. Jag, och kanske många andra också, känner inget intresse av att köpa det som visas, vilket är motsatsen av vad som ju är meningen.

 9. Ärlig fråga- tycker samarbetspartnern att detta är bra? Publicera i en blogg där senaste inlägget är över en månad gammalt

  1. Bloggens bäst före datum har överskridits med råge. Glasögon, deo och
   ett och annat smycke…🙄

 10. Troligtvis fanns en deadline formulerad i samarbetet med partnern gällande när ett inlägg för produkten skulle publiceras på bloggen. För tror inte Ebba egentligen har så här dålig fingertoppskänsla. Oavsett blir det ju inte lyckat, det kan ju inte partnern heller tycka, oavsett tidigare bestämd deadline eller ej.

 11. Att checka ut och ta paus från bloggen under sommaren var dig väl unt! Helt rätt beslut med tanke på hur din vår verkade vara. Men att starta upp efter semestern med ett samarbete gör tyvärr att även om jag sedan tidigare vet att Vichy har bra produkter så har tyvärr inlägget motsatt effekt på mig än vad som var tänkt. Inlägget känns inte genuint och jag blir inte alls sugen på att varken få veta mer Vichy eller köpa några av deras produkter. Du är en fantastiskt klok och smart kvinna så du förstår säkert kritiken/feedbacken flera av oss skrivit här i kommentarsfältet och jag hoppas att detta bara var ett mänskligt misstag, det är sannerligen inte lätt att göra rätt i alla lägen men i det här fallet får du nog göra om och göra rätt. Inte minst för Vichys skull.

 12. Vilka fina bilder! ❣️ Harmoniska och fräscha utomhus. Halsbandet är otroligt fint, så diskret men ändå SER man det, passar ju till allt!
  Drömmer att någon gång köpa ett.
  Har lyssnat på er podd varje vecka hela sommaren, så glad att ni inte pausade.
  Du är fantastisk som lyckas jobba med så mycket!

  1. Detta var en elak och onödig kommentar. Läs hellre andra bloggar om denna inte motsvarar dina önskemål.

 13. Här måste Sveriges mest besvikna bloggläsare finnas.
  Av alla tusen- och åter tusentals läsare så verkar nästan bara gnällisarna göra sig hörda.

  Så här kommer en helt vanlig betraktelse.
  Ta Michaela Forni som jämförelse. Skriver välformulerade texter, blandar samarbeten med livets upp och ner.
  Hon sa ”vi ses i augusti” och när hon återkom skrev hon att bloggen får komma när det finns tid och lust. Detta medförde noll gnälliga, besvikna ”nu-tackar-jag-för-mig”-kommentarer. Kan detta bero på kommunikationen? Eller på att hennes läsare förstår att livet kommer emellan?

  Här däremot kommer det ”konstruktiv kritik” och besvikna åsikter på det mesta.

  Många bollar i luften, egna bolag, styrelser, familj, träning och vänner kanske får bloggen att komma i kläm då och då men som någon ovan vänligt skrev; det finns säkert massor av bloggar som passar er missnöjda läsare bättre istället för att gå in på denna och bli besvikna.

  Hoppas ni alla (besvikna eller ej) har en fin september!

  1. Tja, det kanske beror på att medelåldern är lite högre här och läsarna har mer pondus och säger ifrån?
   Självklart ska man alltid hålla en god ton men visst är kritiken mestadels berättigad.
   Det är mycket reklamsamarbeten och få inlägg, punkt slut.

   1. Håller med! Och jag saknar de fina, välskrivna och tänkvärda inläggen för några år sen. De var som en liten oas i vardagen. Nu är det mest hetsiga veckogöromål och annonser.. 😪

 14. Den 3.6 fick vi läsa att ”bloggen rivstartar hösten i lite ny skepnad” och ”det finns en plan” dessutom att detta ska bli så bra för alla. Det är inte elakt att ifrågasätta när och hur det ska ske.

 15. Det kunde ju vara klädsamt att besvara ovanstående kommentarer av vilka jag instämmer med. Blogg i ny skepnad!? Yeah right!
  Reklam reklam och åter reklam, det är vichy, glasögon, handdukar och dessutom dessa smycken……….

 16. Blir helt stum av kommentarerna här i tråden. Vilka tror ni att ni är? Som en som blivit utbränd av att försöka leva upp till omvärldens förväntningar och samtidigt ta hand om mig själv och min familj, känner jag att… ja, det är väldigt svårt att faktiskt lyssna på sig själv när man möts av den här typen empatilösa utspel. Jag säger inte att Ebba är utbränd, men att jag blev det av bl.a sånt här. Att aldrig vara bra nog. Gud, så triggande det är att läsa era ”tips” och ”goda råd” och sura kommentarer.
  Skärp er! Gör nåt själva istället för att hacka på en redan hårt arbetande trebarnsmamma.

  1. Du har missuppfattat. Många av oss saknar Ebba och de fina inläggen som är orsaken till att vi följt henne i så många år

  2. Fast en aspekt på detta är att bloggen faktiskt ändå försöker tjäna pengar på oss genom annonsörerna. Då har ju vi läsare rätt att förvänta oss något mer. Även annonsörerna har sannolikt rätt att förvänta sig en viss mängd läsare.

   Så kontentan är att man är i sin fulla rätt att inte blogga, lägga ner bloggen eller göra vad man vill med den. Men så länge det finns annonsörer och reklaminlägg som har sitt mål att nå oss, dig och mig, då är det en annan diskussion än en random trebarnsmamma som får göra vad hon vill.

   1. Ok. Antal barn är inte relevant.
    Vad annonsörerna tänker och förväntar sig får de avgöra själva.
    Det är det småaktiga jag reagerar på. Hur man sitter och gnäller över en blogg (en blogg!!) som inte lever upp till ens egna förväntningar…
    ”Kontentan” är att det fortfarande är en människa som skriver och människor som läser.
    Kontentan är att det är lättare att stå utifrån och kritisera den som faktiskt gör något än att göra något själv.

 17. Kontentan är att denna människa har utlovat rejäla förändringar på bloggen men efter långt uppehåll inleder med ett samarbete och bemöter inte alls kritiken. Man får göra hur man vill men då är det bättre att inte skriva något alls om ev förändringar.

  1. Det är fortfarande bara en blogg. Önskar dig en lugn och fin söndag.

 18. Hej!
  Det finns många andra influencers som delvis har slutat att blogga. Det tar tid att skriva, och då har många valt att fokusera på instagram.
  Tiderna förändras och vi med den.
  Om man blir lite småirriterad av att läsa en blogg eller instagram, så kan man välja en annan influencer eller fokusera på sig själv och sina intressen.
  De flesta av oss skulle må bättre av lite digital detox.

 19. Jag längtar efter inlägg, med eller utan reklam ❤️ Ibland kommer livet emellan det man tänkt och det som blir, men jag hoppas att du fortsätter blogga.

 20. Jag håller med om att vi läsare kan gå till andra bloggar om vi vill (vilket vi gör), men det som fascinerar mig här är att det här är en av ebbas plattformar som hon lever på som Influencer och att hon då sköter den så dåligt. Hon bloggar ju inte längre för att altruistiskt dela med sig av sitt liv utan för att bygga sin profil som ju egentligen är hela hennes affär. Givet det tycker jag att det är obegripligt att hon inte har en bättre strategi och anstränger sig mer med bloggen.

 21. Livet eller något steg henne åt huvudet för ett bra tag sen. Det märktes oerhört tydligt i hennes arrogans gentemot oss bloggläsare och det har bara fortsatt. Då gick flertalet till hennes försvar men så inte längre.
  Allt har sin tid, så även en blogg.
  En del människor utvecklas inte alltid så sympatiskt. Minns en chosefri, ödmjuk och varm Ebba, som t ex när hon var programledare i SVT Gokväll.

 22. Kommer aldrig att förstå varför Ebba i senaste år valde att satsa på att vara modell – eller vad heter det när man poserar i stageade bilder med olika produkter- och inte på sitt skrivande.

 23. Hej! Du brukar skriva så trevligt om kungligheter. Skulle du kunna skriva om drottning Elizabeth nu då hon avlidit?

 24. Skrev så här förut: “Ja vad är din bloggstrategi? Något om svett och dina samarbetspartners åsikter? Har gått in här länge nu och känner att det inte är värt det längre. Hejdå.”
  Och nu vill jag be om ursäkt. You do your thing liksom. Så många, inklusive jag, som följt dig så länge. Vi kan vara besvikna men vi återvänder. För innerst inne förstår vi att vi vill läsa om dig och vad du satsar på. Önskar dig lycka till med vad du än gör.

 25. Alla besvikna läsare, vill jag bara helt vänligen påminna om att Ebba är en människa, som omges av andra människor (familj, vänner etc.) Tänk om hon eller nån annan råkat bli sjuk.. (FÖRHOPPNINGSVIS INTE) ibland kommer livet emellan och vissa saker sätts på paus. Och här hörs mest arga röster.. Döm inte andra. Hoppas allt är bra med dig Ebba. Love & Peace!

 26. Tittade in här för jag tänkte att Ebba säkert gjort ett inlägg om Queen Elizabeth. Men OJ. Vad händer i kommentarsfältet egentligen?
  Hoppas på ett kungligt inlägg framöver. <3

 27. Fascinerande att den här bloggens vara eller icke vara väcker så många känslor. Jag kan också känna mig provocerad av att Ebbas flöden numera i huvudsak är fyllda med peppig träning och tennis eller reklam för egna företag eller samarbeten i syfte att sälja på oss följare en massa vitt skiftande grejer. Jag vet att jag inte behöver följa Ebba och jag har funderat på varför jag ändå tittar in både här och på insta lite nu och då. Och jag tror att jag gör det för att jag saknar det gamla flödet som jag upplever var mer genuint och personligt. Någonstans hoppas jag att den typen av inlägg ska komma tillbaka även om jag inser att den tiden förmodligen är förbi.

 28. Det här kommentarsflödet består av besvikna följare som saknar hur bloggen var “förr i tiden”.

  Det som skaver så i influencerrollen är enligt min mening när influencern är ambassad/röst/ansikte utåt för märken som han/hon/hen inte uppfattas bära/använda/konsumera. Jag tänker på när Ebba visade klänningar från Indiska och min tanke är (jag kan såklart ha fel) att det inte är klänningar som hon själv bär. Om Ebba skulle samarbeta med Prada/Gucci/… så skulle det kännas genuint men flera samarbeten känns inte genuina. Ett samarbete som känns geniunt är det med Volvo.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.