Ingrid är här! Nytt släpp av mina ultimata diamant-hoops

/ Reklam för egen verksamhet, Ebba von Sydow Jewelry /

Äntligen, i eftermiddag 15.00 släpper vi dessa! Överväldigad av det otroligt fina emottagande, som underbara Ingrid fått! Jag hade ju en idé om att skapa de ultimata “varje dag”-hoopsen, med gnistrande vackra diamanter, i 18k guld, eller vitt guld, eftersom vi är så många som uppskattar det också…

De matchar dessutom så vackert med våra underbara Elin med diamanter – och älskade Alma, för er som har fler hål. Av alla smycken jag jobbat med, så var detta onekligen tidskrävande. Lång process, för att få till de PERFEKT!

För de måste ju vara det: Perfekta. Ultimata. Sådana där som du aldrig vill ta av dig, som du kan ha jämt, jämt, jämt. Som passar till fest! Som gnistrar vackert, som du får komplimanger för, men som ändå inte… Känns för mycket?! Sedan, det absolut bästa låset.

Ja, och sådär fortsätter det. Och det är så oerhört roligt, precis hela tiden. Mina smycken är verkligen mitt sätt att följa mitt hjärta. Att de sedan ska bäras för att DU ska påminnas om att följa ditt, det tycker jag känns väldigt fint!

Idag, fredag, klockan 15.00 släpper vi äntligen ett andra drop av Ingrid Diamond Hoop Earrings

Håll utkik, klockan 15.00 i eftermiddag kommer de alltså in HÄR – även denna gång i begränsad upplaga, då alla är handgjorda.

KOMMENTERA GÄRNA MED FRÅGOR!

4 reaktioner till “Ingrid är här! Nytt släpp av mina ultimata diamant-hoops

  1. Hej Ebba, var inne och kikade på dina smycken. Förstår inte varför armbandet som kostar 30 000kr inte ska användas varje dag. Det är jättefint och hade gärna köpt det men med den friskrivningen så känns det som att kvaliten är dålig.

    1. Ja, jag använder mitt tennisarmband varje dag, 24 timmar om dygnet. Inte Sydows iofs.

  2. Går inga kommentarer igenom eller är det ingen som skriver här? Jag saknar ditt bloggande E men hoppas att du njure tack sommaren!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.