Vykort från Kiev!

Så landade vi i ett otroligt vackert Kiev, i glödande kvällssol rullade vi från flygplatsen in mot staden – och förbi det storslagna, över 100 meter höga moderlandsmonumentet i stål…

Här ska vi alltså tillbringa ett par dagar, hälsa på våra kompisar som bor här (främsta skälet till att vi åkte hit nu) och se, lära och insupa så mycket vi bara möjligen kan och hinner, i Ukrainas vackra huvudstad. För vackert är just mitt första intryck. Wow! Ikväll promenerade vi genom staden på de breda, pampiga gatorna, uteserveringar, ljud och musik överallt – och väldigt, väldigt mycket guld?! Inte bara på (världsarvslistade) Sofiakatedralens guldglänsande kupoler som vi har utsikt över här från hotellet.

Nej, nu ska jag lägga mig för att vakna pigg och utvilad imorgon, för då ska det gås minst 10.000 steg (kanske det dubbla?) och se staden. På lördag blir det tidig start för att åka iväg till Chernobyl och… Ja, jag ska försöka uppdatera så gott det går på Stories helt enkelt. Sådan spännande resa detta, är så glad över att vara här!

6 reaktioner till “Vykort från Kiev!

  1. Så spännande och annorlunda resmål. Hoppas på att få höra mer om din resa och så klar, jättenyfiken på Chernobyl. 😊

  2. Är visst lite fredagstrött, fick mig ett gott skratt när jag förstod att jag läst lite fel. Läste att ni skulle supa så mycket ni bara möjligen kan och hinner. Ha en trevlig helg!

  3. Ha en riktigt härlig helg med man och vänner Ebba! Tack för glad och peppig blogg/Insta/pod! 💞

  4. Åhhhh såååå roligt med Kiev! Så himla härligt att kunna resa till en sådan fantastisk stad och få den visad av vänner.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.