“Varifrån kommer dina perfekta blåjeans med hög midja?”

Innehåller affiliate-länkar, alla produkter valda av mig /

Fått massvis med frågor om mina vårjeans – jag fattar varför! Så håll i hatten, här kommer köptips med länkar för er som gillar det. Jag är ingen jeansperson egentligen. Har svårt att hitta jeans som passar mig och mina kurvor. Och jag är kräsen, de måste vara sköna, får inte “gå ut sig” massor…

MEN vårens jeansmode älskar jag! Mina vida favoriter i mellanblått kommer från H&M, himla bra pris dessutom. Liksom KLASSISKA jeans, rakt upp och ned. Den här modellen som jag har på bilden är helt slutsåld, jag fattar varför. Jag bor i dem, sköna och prisvärda. Men kan verkligen rekommendera hela H&M:s jeansutbud just nu, riktigt bra.

Eftersom jag fick så många frågor, gick jag in på Lindex (som har 20% på allt hela helgen) på Fältöversten idag och testade dessa (som min kompis Anna tipsade om!) och de är snarlika. Såg då också dessa vita i perfekt stadig kvalitet med hög midja croppade ben. Varför croppade ben? Smickrande att visa lite ankel, vårigt och lättstylat med ett par kul skor eller sneakers.

5a1a2208.jpg

Mina är ju liiite åt det rockigt ljusa hållet, vill du ha en mer klassisk “blåjeans”-färg, så måste du kolla in Filippa K:s modell Stella. Jättefina, perfekt croppade och raka ben, lite smalare än mina från H&M. Jag provade också dessa “Mom jeans” i svart från H&M, så sugen på den – himla snygga och precis rätt modell!

5A1A2113

Marianne var med mig i Fältan och ville kolla på jeans hon också, så vi gick till Polarn O. Pyret där hon hittade dessa, drömjeans-plagg för min nybakade 8-åring… Polarn-favoriter varvat med en beställning från ARKET (så mycket bra barnkläder där, hennes mamma kunde icke motstå denna) som jag precis gjorde, blir perfekt eftersom hon precis vuxit ur en storlek.

När jag ändå tipsar och länkar – apropå saker jag fått frågor om. Min aprikosrosa sideblus! En fem år gammal favorit från Wakakuu. Hittade dock en sidenkavaj i samma nyans på H&M, kolla in den här. Och så såg jag att Wakakuu kör 20% på skor och väskor med koden SHOESBAGS20 hela helgen, så snart slut…

Nu ska en hemlagad pizza in i ugnen här, det vankas söndagsmiddag och vi kör på ett säkert kort som alla gillar.

21 reaktioner till ““Varifrån kommer dina perfekta blåjeans med hög midja?”

  1. Fastnade också för de fina skorna och är nyfiken på varifrån?🤩

   1. Vilket underbart inlägg Ebba! Måste bara fråga var din härliga trench kommer ifrån? Varma kramar

 1. Älskar din blogg och fullkomligt älskar inlägg likt dessa! Så kul med klädinspo från dig eftersom jag dels har dig som min egen stilikon och dels för att jag och du klär barnen lika och ibland kör man liksom fast själv, scrollar samma sidor upp och ner för att försöka hitta fina barnkläder i fina färger. Inte för skrikigt, inte en massa plastiga tryck, inte för konstiga former…
  ps. Om du som jag gillar knästrumpor till pojkarna så kan jag tipsa om Cóndor (hittade dem på miniroom.se).

  Hälsningar,
  Marléne

 2. Och på tal om H&M, ÄLSKAR att man nu också kan se och läsa recensioner och se hur andra har bedömt plagget vara i storlek. Så bra!

 3. Kommer man kunna läsa den där magasinsintervjun du gjorde förra veckan någonstans? Vore spännande att se!

 4. Apropå H&M så har de tydligen gigantiska koldioxidutsläpp och som också har ökat massor. I kombination med de usla arbetsvillkoren på fabrikerna i Bangladesh till exempel, så känns det som att det är ett företag man kan bojkotta från och med nu, i alla fall om man vill ha en Säker stil? Finns ju så många andra att välja på, som dina fina tips visar, Ebba!! https://www.svd.se/hms-utslapp-okar-starkt

  1. Mja, artikeln är ju 12 år gammal så det är inte direkt aktuella siffror. Har du siffror från 2018 får du gärna posta dem istället. Lättare att ta ställning då.

 5. Men åh vad jag längtar efter kunglig uppdatering från england och dig! 🙂 (haha de som längtar mest lär väl dock vara de blivande föräldrarna haha)

 6. Hejsan
  Funderar på att köpa Pradaskor , är dom stora i storleken …. sugen på dom guldiga , har st38 ,vilken storlek skall man då köpa ( tänker handla på nätet ,därav min fråga) såg att dom är dina favoriter

 7. Vilka fina jeansmodeller du tipsar om.
  Har en fråga till dig, jag är 1.78 lång
  och tycker att många snygga jeansmodeller
  blir så korta på mig. Tycker du man som lång
  ska passa sig från att ha sådana modeller
  eller är det ok att ha jeans som kanske
  är lite på gränsen till för korta?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.