Ett himla bra tips

Hej från helgkaoset här hemma! Inlägget här innehåller inga annonslänkar men däremot reklam i stora lass, från mig, för min egen bok som jag är väldigt stolt över. Och det är ju så ROLIGT att se att den nu börjar dimpa ner hemma hos er därute. Tack snälla för all fin respons, det värmer verkligen – och jag skickar vidare att kärlek till Amy och mamma, förstås. Äntligen är den här, jag måste försöka hinna till Akademibokhandeln idag och se den på riktigt i butik, sån häftig känsla!

Måste ju också tipsa om Adlibris kampanj med 10% rabatt – bara i helgen – på alla böcker. Som jag förstår det är det alltså BÅDE superpris och sedan 10% på det. Dessutom finns det kvar av signerade upplagan, så skynda och klicka hem perfekta presenten till dig själv! Ja, och en massa andra bra böcker, när du ändå är i farten. Nu ska jag gunga här – och nån (!) vill leka häst…

14 reaktioner till “Ett himla bra tips

 1. Har beställt 2st. böcker till vardera
  dotter & svärdotter! 🌟

 2. Vilken härlig bok som damp ner i brevlådan. Den kommer att följa med till mitt västkusten i sommar .

 3. Har också precis bläddrat i mitt ex och blivit inspirerad av att laga mat och att åka till Marstrand! Det fick dessutom bli en bok till, till bästa kompisen. Jättefin bok och fina texter!

  1. Hej Tina,
   Det är ingen gravidkimono, och det vet du med största sannolikhet. Trist att du återkommande använder härskartekniker mot Ebba. Blir nyfiken på dig, heter du ens Tina? Ska kanske be en av mina mer hacker-kunniga bröder ta reda på vem som döljer sig bakom ditt alias. 🤨

  2. Christina Torkelsson, eller “estetica” som du tidigare kallade dig.. är du i farten igen? Trodde att du hade lugnat ner dig med ditt nättrollande, det har varit så lugnt ett tag. Som en fellow göteborgare; vad är det med von sydowska släkten som gör dig så provocerad? Du förstår väl att det inte är helt sunt att vara så arg hela tiden. När man är i din ålder så är det varken bra för hjärtat eller hälsan att ständigt vara så ilsken. Hoppas du får en härlig dag och kan komma ut och njuta av våren som slagit ut (det är lätt att missa det när man sitter inne och beter sig som troll)

   1. Avundsjuka feta Kafferepet på gång igen! Skönhet och begåvning ihop med estetik och etik provocerar alltid – er som valts bort. Försök med en ensamkommande…ha ha. Kram!

 4. Underbar bok som jag läst delar ur ikväll! En drömbok av er vore en julbok med härliga julsallader, lussekatter mm ;-)!

 5. Tina – osmakliga varelse, förstår inte varför du hänger dig fast här då du enbart sprider elakheter som inte biter på någon annan än dig själv! Usch!

 6. Härlig kokbok med supertrevliga texter och bilder! Mycket inspirerad av den! Tack och grattis!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.