Vårens bästa solglasögon

/ I stolt samarbete med Synoptik / Foto: Lisa Höök

Solen är här – och ja, trots mörka, märkliga tider – våren är faktiskt här! Trots den vardag vi alla just nu befinner oss och är en del av, så ser jag, ut genom mitt skinande nytvättade fönster här hemma, att vi går mot ljusare tider. Därför gör det mig extra glad att, som en del av mitt samarbete med Synoptik, få presentera vårens härligaste accessoar.

Jag har finkammat Synoptiks breda utbud av säsongens solglasögon (från drömmigt ljusblå Gucci till dessa smickrande från Burberry och klassiska svarta Prada) och tänkte att ni får hjälpa mig att välja EN favorit. Okej, då kör vi! Vi börjar med oversize metallbågarna från Tom Ford…

Ps. Tom Ford är på väg in till Synoptiks e-handel inom kort!

Våren bjuder på allt från “cateye”-bågar, fyrkantiga retroinspirerade och metallbågar i pilotmodell, som dessa. Garanterat något för alla. Det som gjorde mig extra glad är att vårens solglasögon är tidlöst moderna – visst finns det extrema trender men jag slår verkligen ett slag för bågen du vill leva med länge. Som denna…

En ljuvligt vårfin modell från MaxMara med ljust rosalila båge och en liten silvrig detalj, eller välj de svarta för en mer klassisk look. Älskar bågen!

Viktigt när du väljer solglasögon är att utgå från ansiktsform. Prova, prova, prova. Gå till din närmaste Synoptik och unna dig en stunds provande. Själv tycker jag inte att de får vara för tunga, MÅSTE sitta bekvämt och bra på. Jag får alltid mina justerade och fixade hos optikern, för maximalt bra passform. Snygga i all sin enkelhet är också kattiga modellen från Tom Ford eller någon av alla snygga nyheter från Burberry.

Kunde heller inte låta bli att prova den här maxade bågen från Gucci. Härlig Hollywood-känsla på den! Snyggt också med brunmönstrade bågen och kul med de “fejdade” glasen. Gav också ett skönt ljus. För dig som vill ha något som verkligen sticker ut och tar för sig så måste du bara spana in nyheterna från Gucci.

Alright, kommentera GÄRNA och berätta vilka solglasögon du tycker att jag borde satsa på i vår? Har – på riktigt – fruktansvärt svårt att bestämma mig. Jag gillade verkligen alla dessa, på ett eller annat vis. KOMMENTERA!

Tack Synoptik och hoppas att även du hittar just DIN favorit i deras breda utbud! Just nu har Synoptik 25% på alla solglasögon online – så in och fynda!

11 reaktioner till “Vårens bästa solglasögon

  1. Åh jag röstar gucci!! Härligt riviera-maxade!! Älskar också den randiga skjortan, känner igen den från er senaste kokbok om jag inte missminner mig! Är det toteme? Så härligt med solglasögon-pepp! Jag skall ta fram mina härligt kolsvarta maxade ”Ingrid” från Triwa, för fjärde året i rad 😍

    1. Gucci ser ut att passa dig perfekt! Inte för tunga och mörka. Gå ut i solen och njut!

  2. MaxMaras satt som gjutna på dig Ebba. Tveklöst snyggast. Trevlig helg!

  3. De första klär dig INTE… MaxMara var du fin i men håller på Gucci alla gånger!!! ( från en optikerassistent)

  4. MaxMara eller Gucci passar dig som handen i handsken! Vilken härlig camelfärgad tröja, var är den ifrån?

  5. Älskar personligen Tom Ford, de var jättesnygga på dig! Gucci var bara såååå läckra. Du passar så bra i allt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.