Skål för fredag (och för nya tapeter)

Skål för fredag! En trött men glad skål, trots allt. Oj, oj, oj så skönt det kändes att sjunka ner hemma i mitt grå mjukis-set, min kompis Malin med barnen (som ju ändå träffar våra i skolan, eftersom de går i samma klass, så det bedömde vi som okej) på spontan-AW som övergick i middag, beställde hem sushi till oss och pizza till barnen…

Sedan blev det ”Bäst i test” och när barnen slocknat var det min tur att slockna framför The Split. Som ju är så otroligt BRA! Men jag kunde inte hålla ögonen öppna, stackars Johan, ett sådant uselt tv-sällskap jag har varit den här veckan. Somnat, somnat, somnat. Får skylla på de 10.000 stegen och en trött kropp, som gått på högvarv med mycket träning, kul jobb och tankar. Hoppas att ni alla därute har en fin helg framför er, eller det vet jag förresten att alla inte har. Men kanske åtminstone en okej sådan. Och försöker göra det bästa utav det.

Ps. TACK för tankar om tapeter! Hurra, jag tror faktiskt – stort kors i taket – att jag har bestämt mig. Återkommer!

8 reaktioner till “Skål för fredag (och för nya tapeter)

 1. Skål från Kalifornien! Snart fredagkväll även här🥳☀️

 2. Förlåt ta inte detta på fel sätt. Men vrf kolla på tv med partnern när man kan ligga? Jag föredrar senare alt alla gånger om. Happy Friday!

 3. Ebba! Du har räddat min vecka! Det är söndag och dags för veckohandling men jag har noll inspiration. Så jag tog fram din senaste kokbok och där fanns de, hela veckans recept. Enkla, smidiga och supergoda (har ju lagat dem innan 🙂)! Så jag skrev en inköpslista och tog en sväng i affären med senaste Säker stil i lurarna. Så skönt att kunna se fram emot en planerad matvecka! Kram

 4. Hej Ebba,

  har missat att du har letat efter tapeter: Jag hittade denna alldeles nyligen o tyvärr har jag ingen ledig vägg. Men jag tycker den är heeeeelt underbar: https://miniroom.se/product/6854-tapet-kubelkids.html oavsett om det är för sovrum eller kontor – tycker den inger ett enormt lugn.

  vi skalar nasta gang du ar pa besok.

  kram

  Ulrika

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.